„Familia Borgia”, un serial impresionant la TVR 2

TVR 2 difuzează seriale apreciate atât de publicul cinefil, cât şi de critica de specialitate. De luni până vineri, de la ora 22:00, la TVR 2 puteţi viziona „FAMILIA BORGIA” (THE BORGIAS – SUA, Ungaria, Canada – 2011-2013). Seria semnată de regizorul Neil Jordan, cu Jeremy Irons în rolul principal, este câştigătoare a unor premii la mari festivaluri de gen.

La sfârşitul secolului XV, în Italia Renascentistă, familia Borgia ajunge în cele mai înalte cercuri ale puterii. Folosindu-se de avere, intrigi şi crime, temutul cap al familiei, Rodrigo Borgia (Jeremy Irons), se instalează pe scaunul papal, devenind Papa Alexandru al VI-lea. Pontificatul său va fi dominat de corupţie fără limite şi de crunte lupte politice, în interiorul Italiei, dar şi contra capetelor încoronate ale Europei. Pentru a-şi consolida puterea, Papa Alexandru al VI-lea îşi mobilizează apropiaţii să depună un jurământ de răzbunare contra familii nobile care s-au opus ambiţiilor sale.

„Familia Borgia” se numără printre cele mai apreciate și cele mai precise seriale istorice pentru televiziune. De la casting, decoruri și costume, până la scenariu și regie, fiecare episod îl determină pe telespectator să dorească să afle mai mult. Jeremy Irons este actorul perfect pentru rolul Papei Alexandru al VI-lea, înfometat de putere, desfrânat, care va face orice pentru a obține ceea ce își dorește, dar și pentru a-și menține familia unită.

Saga familiei Borgia se apropie de sfârşit. De luni până vineri, de la ora 22:00, telespectatorii TVR 2 sunt invitaţi să vizioneze ultimele episoade despre ascensiunea celei mai sângeroase familii din epoca Renașterii spre papaliate, „Familia Borgia”.Producţia îi are în distribuţie pe actorii Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud şi Joanne Whalley şi a primit o nominalizare la premiul Globul de Aur 2012 pentru cel mai bun actor (Jeremy Irons) şi două premii Emmy 2011 – pentru costume şi muzică originală.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Etichete: tvr

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net