Faria ├«╚Ťi face casa mai frumoas─â, cu bun-gust

13 mai 2022

Pentru cei care prefer─â s─â aleag─â produse autentice ╚Öi de calitate pentru c─âminul lor sau chiar ╚Öi pentru afacerea pe care o de╚Ťin, pot s─â adauge ├«n agend─â numele companiei Faria, care, de peste treizeci de ani s-a impus pe pia╚Ť─â ├«n domeniul decor─ârii spa╚Ťiului interior sau exterior.

image

Faria comercializeaz─â o gam─â larg─â de modele ╚Öi culori deosebite de covoare, mochete interioare ╚Öi exterioare, lenjerii de pat, fe╚Ťe de pern─â ╚Öi pilote, p─âturi, fe╚Ťe de mas─â, traverse pentru exterior. 

Toate produsele sunt special concepute pentru a aduce confortul ╚Öi armonia at├ót ├«n c─âmin, c├ót ╚Öi ├«n exteriorul lui, fie c─â vorbim de curtea casei sau de exteriorul unei firme. 

Iarba artificial─â, un mod inteligent de decorare 

Timpul nu mai are r─âbdarea de alt─âdat─â a╚Öa cum se spune, iar ziua a devenit mult prea mic─â pentru zecile de treburi, fie profesionale, fie personale. 

├Än acest context nu mai avem cum s─â ne ocup─âm a╚Öa cum poate ne-am dori de ├«ngrijirea cur╚Ťii sau a gr─âdinii ╚Öi nici a micului teren de sport pe care l-am amenajat ├«n apropierea casei ╚Öi unde sper─âm s─â ne detension─âm din c├ónd ├«n c├ónd. 

Iarba artificiala este o imita╚Ťie perfect─â a ierbii. Av├ónd o culoare de un verde natural imit─â iarba at├ót de bine, ├«nc├ót nu vei putea face diferen╚Ťa. 

Are diferite ├«n─âl╚Ťimi ├«n func╚Ťie de locul unde se dore╚Öte amplasarea ei ╚Öi este de bun─â calitate. Produsul a fost realizat o nou─â tehnologie, astfel ├«nc├ót s─â imite perfect iarba natural─â. 

Mai multe sortimente, alegeri smart 

Pe Faria.ro g─âsim mai multe sortimente de iarb─â artificial─â, ├«n func╚Ťie de locul unde vor fi amplasate. 

Astfel putem alege mocheta pentru exterior de tip F7, care nu re╚Ťine apa, deoarece prezint─â pe toat─â suprafa╚Ťa ei micro orificii pentru scurgerea apei. 

Se poate utiliza ╚Öi aplica u╚Öor ├«n locurile de joac─â pentru copii, gr─âdini╚Ťe, ╚Öcoli, pentru amenajarea gr─âdinilor ╚Öi spa╚Ťiilor de recreere, terase ╚Öi restaurante, piscine, balcoane, terase, blocuri, terenuri sport. 

Grosimea mochetei este de 7 milimetri, iar tipul de suport este din cauciuc butadien-stirenic, prev─âzut cu micro orificii pentru scurgerea apei. Materialul folosit pentru confec╚Ťionare este propilena. L─â╚Ťimea rolei este de 4 metri. 

Mocheta pentru exterior de tip T10 are aproape acelea╚Öi caracteristici ca ╚Öi cea de tip F7 doar c─â grosimea ei este de 10 milimetri. 

Mocheta pentru exterior de tip T20 are grosimea de 20 de milimetri ╚Öi l─â╚Ťimea de 400 centimetri. 

Mocheta pentru exterior de tip T30 are grosimea de 30 de milimetri ╚Öi l─â╚Ťimea de 400 centimetri. 

Traverse din iarb─â artificial─â pentru exterior 

├Än afara mochetelor de dimensiuni mai mari prezentate mai sus, la Faria mai g─âsim ╚Öi traverse mai ├«nguste, special concepute pentru acele locuri care nu necesit─â acoperire foarte mare ╚Öi au nevoie de o travers─â s─â le ofere un aer ├«ngrijit. 

Astfel de la Faria se poate comercializa traversa pentru exterior de tip F7, de forma unui dreptunghi. L─â╚Ťimea traversei poate fi de 100, 150, 175, 200 sau 400 centimetri. Culoarea este de un verde pl─âcut, natural iar aspectul imit─â firul t─âiat al ierbii proasp─ât cosite. Materialul din care este confec╚Ťionat─â traversa este polipropilena, iar tipul de suport este la fel ca la mochete, cauciuc butadien-stirenic, prev─âzut cu micro orificii pentru scurgerea apei. Astfel, apa nu se adun─â pe travers─â, ci se scurge prin orificii. 

Grosime de 7 milimetri o face accesibil─â chiar ╚Öi pentru locuri mai preten╚Ťioase, cum ar fi spa╚Ťiul din exteriorul unei firme. Aceste traverse rezist─â la trafic intens ╚Öi au o caracteristic─â special─â ╚Öi anume aceea de antialunecare, la fel ca ╚Öi mochetele mai sus men╚Ťionate. 

Faria v─â a╚Öteapt─â ├«n magazinul s─âu online cu oferte diverse. 

Contact: comenzi@faria.ro 

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
carla s dreams bobonete 2 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg
scorpion jpeg
FOTO 3 jpg
clutch png
image png