Faria îți face casa mai frumoasă, cu bun-gust

Pentru cei care preferă să aleagă produse autentice și de calitate pentru căminul lor sau chiar și pentru afacerea pe care o dețin, pot să adauge în agendă numele companiei Faria, care, de peste treizeci de ani s-a impus pe piață în domeniul decorării spațiului interior sau exterior.

image

Faria comercializează o gamă largă de modele și culori deosebite de covoare, mochete interioare și exterioare, lenjerii de pat, fețe de pernă și pilote, pături, fețe de masă, traverse pentru exterior. 

Toate produsele sunt special concepute pentru a aduce confortul și armonia atât în cămin, cât și în exteriorul lui, fie că vorbim de curtea casei sau de exteriorul unei firme. 

Iarba artificială, un mod inteligent de decorare 

Timpul nu mai are răbdarea de altădată așa cum se spune, iar ziua a devenit mult prea mică pentru zecile de treburi, fie profesionale, fie personale. 

În acest context nu mai avem cum să ne ocupăm așa cum poate ne-am dori de îngrijirea curții sau a grădinii și nici a micului teren de sport pe care l-am amenajat în apropierea casei și unde sperăm să ne detensionăm din când în când. 

Iarba artificiala este o imitație perfectă a ierbii. Având o culoare de un verde natural imită iarba atât de bine, încât nu vei putea face diferența. 

Are diferite înălțimi în funcție de locul unde se dorește amplasarea ei și este de bună calitate. Produsul a fost realizat o nouă tehnologie, astfel încât să imite perfect iarba naturală. 

Mai multe sortimente, alegeri smart 

Pe Faria.ro găsim mai multe sortimente de iarbă artificială, în funcție de locul unde vor fi amplasate. 

Astfel putem alege mocheta pentru exterior de tip F7, care nu reține apa, deoarece prezintă pe toată suprafața ei micro orificii pentru scurgerea apei. 

Se poate utiliza și aplica ușor în locurile de joacă pentru copii, grădinițe, școli, pentru amenajarea grădinilor și spațiilor de recreere, terase și restaurante, piscine, balcoane, terase, blocuri, terenuri sport. 

Grosimea mochetei este de 7 milimetri, iar tipul de suport este din cauciuc butadien-stirenic, prevăzut cu micro orificii pentru scurgerea apei. Materialul folosit pentru confecționare este propilena. Lățimea rolei este de 4 metri. 

Mocheta pentru exterior de tip T10 are aproape aceleași caracteristici ca și cea de tip F7 doar că grosimea ei este de 10 milimetri. 

Mocheta pentru exterior de tip T20 are grosimea de 20 de milimetri și lățimea de 400 centimetri. 

Mocheta pentru exterior de tip T30 are grosimea de 30 de milimetri și lățimea de 400 centimetri. 

Traverse din iarbă artificială pentru exterior 

În afara mochetelor de dimensiuni mai mari prezentate mai sus, la Faria mai găsim și traverse mai înguste, special concepute pentru acele locuri care nu necesită acoperire foarte mare și au nevoie de o traversă să le ofere un aer îngrijit. 

Astfel de la Faria se poate comercializa traversa pentru exterior de tip F7, de forma unui dreptunghi. Lățimea traversei poate fi de 100, 150, 175, 200 sau 400 centimetri. Culoarea este de un verde plăcut, natural iar aspectul imită firul tăiat al ierbii proaspăt cosite. Materialul din care este confecționată traversa este polipropilena, iar tipul de suport este la fel ca la mochete, cauciuc butadien-stirenic, prevăzut cu micro orificii pentru scurgerea apei. Astfel, apa nu se adună pe traversă, ci se scurge prin orificii. 

Grosime de 7 milimetri o face accesibilă chiar și pentru locuri mai pretențioase, cum ar fi spațiul din exteriorul unei firme. Aceste traverse rezistă la trafic intens și au o caracteristică specială și anume aceea de antialunecare, la fel ca și mochetele mai sus menționate. 

Faria vă așteaptă în magazinul său online cu oferte diverse. 

Contact: comenzi@faria.ro 

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
1 png
antibiotice naturale jpg
18 vedete la untold 2021 5 jpg jpeg
image png
image png