Le știi? 7 surprinzătoare poșete de damă din piele

Poșetele din piele sunt genți mici și cochete, care deseori surprind prin formă, culoare și compartimentare, precum și prin materialele din care sunt confecționate. Ar fi bine să reții (și să deții) măcar una dintre aceste șapte poșete de damă italienești, confecționate manual din piele 100% naturală.

image

Poșetă din piele naturală Cora (neagră)

Este o poșetă prevăzută cu ținte metalice pe lateral, pentru un plus de stil. Are și mâner, pentru un plus de practicabilitate. Inspiră putere, hotărâre, fermitate dar fără să fie monotonă. Oare cum reușește? Dacă îți place ideea de a o purta, reține numele Cora.

image

Poșetă de piele matlasată Greta (argintie)

Este un model distins de poșetă, pe care o s-o adori de la prima vedere. Este argintie, dar accesoriile sale aurii îi sporesc eleganța. Dacă o porți, prietenele te vor lăuda iar celelalte femei te vor invidia. Dacă vrei să ți se întâmple asta, fă bine și reține numele Greta.

Poșeta damă mâner bambus Ariana (crem)

Acest model casual, elegant de poșetă are un mâner numai bun de atins, irezistibil chiar. Capacul poșetei din piele amprentată cu textură de piele de șarpe este un element deosebit în note unice. Ceva unicat. Hei, vrei deja s-o porți? Atunci reține numele Ariana.

image

Poșetă damă din piele naturală Donna (fuchsia)

Este o culoare aparte de poșetă de damă care însoțește un model aparte, unul cu capac de piele întoarsă, așadar diferită de corpul poșetei. Ceva cu adevărat deosebit. Dacă nu pentru acestea, pentru mânerul său din lanț auriu și tot merită să reții numele Donna.

Poșetă de damă piele naturală Chiara (galbenă)

Este un model clasic de geantă de damă tip poșetă. Pielea netedă de culoare galbenă aduce spiritul jovial în peisaj și te încarcă cu energie. Adaugă și faptul că este foarte încăpătoare pentru o poșetă și imediat te poți convinge că o dorești. Îți place? Reține numele Chiara.

image

Poșetă rotundă din piele matlasată Zeta (turcoaz)

Este un model versatil, cu aspect matlasat. Este genul universal de poșetă, plină de viață datorită culorii, dar stai liniștită, fiindcă este potrivită oricăror ținute de ocazie. Poșeta aceasta de piele este inedită din orice perspectivă ai privi-o, așadar reține numele Zeta. 

Poșetă damă formă rotundă din ratan (cu model)

Este o poșetă din povestea aceea hippie, indie, de stil de viață asumat în această direcție. Modelul floral împletit din ratan se potrivește ținutelor lejere, de vară, de plimbări. Te definește? Reține, atunci, că este din ratan și caut-o online după acest criteriu.

image

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că ai aflat de șapte poșete cu personalitate, disponibile într-o varietate de forme prin care ai cum să îți promovezi stilul propriu. Toate sunt culese pe alese de pe de pe un site unde găsești genți și poșete de piele 100% naturală, de calitate superioară. Gențile de damă, poșetele din piele de aici sunt fabricate manual în Italia și importate spre a te putea bucura de ele.

Enjoy!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
cub horoscopul dragostei png
infidelitate jpeg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
calatorie gadget granita harta Sursa foto: Framey.io
gradina chitara meditatie terasa