Ce tunsoare ți se potrivește în funcție de forma feței

Când vine vorba de tunsori, fiecare este unică la fel ca purtătoare sa. Doar pentru că vezi și iubești o anumită tunsoare, nu înseamnă neapărat că va fi potrivită pentru tine și iată de ce. Nu doar textura părului tău joacă un rol important în ceea ce determină o tunsoare potrivită pentru tine. Forma feței tale este cea mai importantă în această ecuație, iar o tunsoare te poate schimba foarte mult. Îți poate complimente trăsăturile sau poate face chiar inversul acestui lucru. Având în vedere acest aspect, vă împărtășim cum să știți ce tunsoare vi se potrivește.

O tunsoare te poate schimba foarte mult Foto: Unsplash
O tunsoare te poate schimba foarte mult Foto: Unsplash

Când stabilești dacă noua tunsoare pe care o vezi este potrivită pentru tine, primul lucru care trebuie luat în considerare este forma feței.

image

Acest lucru se poate face foarte simplu. Mai întâi, lega-ți tot părul departe de față și stai în fața unei oglinzi. Desenează circumfranța feței pe oglindă cu un ruj sau un marker, apoi îndepărtează-te de oglindă pentru a vedea ce formă este. De asemenea, hairstylistul tău îți poate spune care e forma feței tale și ce ți se potrivește.

Referindu-ne la diagrama de mai sus, determină ce formă a feței este cea mai apropiată de a ta. Odată ce ai stabilit acest lucru, poți arunca o privire la câteva dintre sfaturile noastre de mai jos pentru a vedea ce tunsori sunt ideale pentru fiecare dintre formele enumerate.

Fața ovală

Kate Middleton are fața oveală și optează pentru tunsori clasice Foto: Getty Images
Kate Middleton are fața oveală și optează pentru tunsori clasice Foto: Getty Images

Cât de norocoși sunt cei cu formă de față ovală? Ovalul este considerat a fi cea mai ideală formă a feței dintre toate, deoarece majoritatea coafurilor pot fi purtate cu o față ovală. Într-adevăr, cerul este limita. Aici se poate ajunge la extreme, lung sau scurt fiind cel mai ideal. Tăieturile de lungime medie vor funcționa, dar nu sunt neapărat indicate.

Cu o formă ovală a feței, poți purta cărarea pe mijloc sau în lateral, sau poți comuta între cele două în funcție de starea ta. Părul tău poate fi purtat neted sau drept, texturat sau ondulat, astfel încât opțiunile sunt nesfârșite.

Forma lungă a feței

Liv Tyler are forma feței alungită Foto: Getty Images
Liv Tyler are forma feței alungită Foto: Getty Images

Dacă forma feței tale este lungă, încearcă să eviți tunsorile prea lungi sau tunsorile scurte. Acest lucru nu va face decât să accentueze lungimea feței. Celebrități cu forma feței lungi sunt Sarah Jessica Parker și Liv Tyler, așa că imaginile cu părul lor servesc drept inspirații extraordinare. Dacă forma feței tale este mai lungă și decideți să rămâneți cu o lungime mai mare, puteți adăuga o franjuri ca mai jos pe Liv Tyler, care vă va ajuta să vă despărțiți imediat lungimea feței.

Fața rotundă

Chrissy Teigen are fața rotundă Foto: Getty Images
Chrissy Teigen are fața rotundă Foto: Getty Images

Dacă forma feței tale este rotundă, alege un bob lung cu o parte centrală pentru a sparge rotunjimea și a alungi forma feței. Încercă să eviți tunsorile care îmbrățișează fața, deoarece acestea nu vor face decât să accentueze rotunjimea.

O altă opțiune este un breton lateral lung sau o tăietură asimetrică. Acest lucru rupe și forma rotundă. Adele și Chrissy Teigen împărtășesc această formă a feței.

Forma pătrată

Olivia Wilde are forma feței pătrată Foto: Getty Images
Olivia Wilde are forma feței pătrată Foto: Getty Images

Pentru doamnele cu forme pătrate ale feței, scopul este alungirea. Evită tunsorile care expun fruntea. Dacă dorești o tunsoare mai scurtă, păstrează scările pentru un aspect texturat. Nicole Richie și Olivia Wilde vă împărtășesc forma feței. 

Față în formă de inimă

Reese Witherspoon are fața în formă de inimă Foto: Getty Images
Reese Witherspoon are fața în formă de inimă Foto: Getty Images

Dacă forma feței tale este de inimă, atrage atenția asupra ochilor și a pomeților. Bretonul este o modalitate excelentă de a camufla lățimea frunții și poate fi purtat cu orice lungime alegeți.

Boburile ar trebui să rămână treacă de lungimea obrajilor sau bărbiei pentru a extinde această zonă a feței sau chiar mai jos. Reese Witherspoon și Kerry Washington au ambele fețe în formă de inimă.

Lungimea determină locul în care trebuie să adăugați lățime feței, iar bretonul determină dacă trebuie să tăiați lungimea feței sau lățimea frunții. Acesta poate fi folosit și pentru a camufla o linie joasă a părului.

Forma feței de diamant

Helena Christensen are o astfel de formă a feței Foto: Getty Images
Helena Christensen are o astfel de formă a feței Foto: Getty Images

Pentru cele dintre voi cu forma feței în formă de diamant, veți avea nevoie de o tunsoare care să echilibreze bărbia îngustă, să minimizeze pomeții largi și să scadă lungimea totală a feței.

Indiferent de coafura pe care o alegeți, ar trebui să vă înmoaie trăsăturile. Țintește părțile laterale adânci și multe straturi. Evitați bretonul drept și stilurile mai plate, părțile centrale și bretonul prea scurt. Bretonul în formă de inimă va ascunde o frunte largă. Un pic de lungime dă lățime bărbiei. Helena Christensen are o astfel de formă a feței.

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net