Mergi la Fashion Week? Uite câteva idei de ținute pe care să le propui!

Ultima actualizare:

Fashion Week-ul reprezintă un eveniment special, dedicat modei și iubitorilor de modă, care oferă acestora oportunitatea de a-și etala cele mai frumoase ținute.De asemenea, el oferă fashionistelor șansa de a îndrăzni, de a încerca lucruri noi în vestimentația lor, pe care nu au curajul să le poarte în viața lor de zi cu zi.

image

Pentru a fi admirată la Fashion Week, trebuie să compui o ținută complexă, coerentă, care să te reprezinte și să impresioneze toți ceilalți participanți la eveniment. Ai nevoie de puțină inspirație pentru a-ți compune ținutele pentru apariția ta la Fashion Week?

Iată 4 idei de ținute de unde să te inspiri pentru ținutele pe care le abordezi la Fashion Week!

1. Încearcă tendința virală de ținută fără pantaloni

Ultima tendință în materie de modă este potrivită unei persoane mai îndrăznețe. Aceasta constă în purtarea unui body negru, cu ciorapi negri groși, dar fără pantaloni. Adaugă un sacou sau o jachetă peste și vei avea o ținută de invidiat. Bineînțeles, trebuie să o accesorizezi după bunul plac, astfel încât să personalizezi această tendință virală. Să nu uiți să adaugi o geantă, poșetă sau borsetă la ținută, fiind necesară oricând pentru o femeie stilată, nu numai la Fashion Week.

2. Combină o geacă îndrăzneață cu cizme sau botine

Următoarea idee este să combini texturile de pe geacă și cizme. Spre exemplu, optează pentru o geacă din vinyl sau cizme de latex, într-o culoare frumoasă, care să iasă în evidență. Alege să porți niște botine de damă cu toc, care să îți aducă un aer mai rafinat, dintr-un material sau într-o culoare stridentă. Poți găsi la reverse.ro perechea perfectă pentru tine, având o gamă variată de unde poți alege ceea ce te atrage. Dacă porți pe dedesubt o helancă neagră și pantaloni negri, se va obține un contrast superb. Poți adăuga o pălărie sau accesorii largi, care să exacerbeze efectul ținutei propuse de tine. Vei avea, astfel, o ținută interesantă, elegantă și sexy în același timp.

3. Joacă-te cu paleta de culori

Este foarte important ca la Fashion Week să ieși din zona de confort, mai ales când vine vorba despre paleta de culori. Combină-le în moduri interesante: spre exemplu, verdele cu bej sau alb iese mult mai tare în evidență. Poți adăuga doar accente de culoare prin încălțăminte, berete sau genți. Fii îndrăzneață și încearcă mai multe combinații, până obții una care să te mulțumească. Nu trebuie să îți fie frică de părerile celor din jur, moda este, la fel ca orice artă, subiectivă, de aceea, trebuie să îți placă ție și să simți că te reprezintă.

Fashion Week este despre îmbrățișarea tuturor stilurilor vestimentare, despre unirea oamenilor ce împărtășesc pasiunea pentru modă. Dacă participi, bucură-te de experiență din plin, inspirându-te din ideile de mai sus pentru a ieși din zona de confort și a impresiona oamenii din jur. Vestimentația te reprezintă într-un mod foarte expresiv, așa că nu uita să personalizezi orice ținută porți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net