Recapătă încrederea în tine cu o operație de implant de păr la Clinica Dr. Felix Hair Implant

implant par dr felix 53 jpg

Nu toți oamenii au norocul să se nască cu o podoabă capilară bogată. De multe ori, acest lucru fiind și influențat genetic, părul de pe cap este rar și subțire. Dacă bărbații obișnuiesc să mascheze acest lucru cu diverse accesorii, femeile nu se simt în largul lor când apar în public astfel. Acest aspect al părului rar sau chiar inexistent reduce dramatic bucuria vieții însăși.

Chiar și în urma unor boli sau accidente, este bine de știut că există soluții de refacere ale podoabei capilare integral, dar și a sprâncenelor sau a părului facial la bărbați.

Implantul de păr, o soluție salvatoare pentru mulți oameni

Din ce în ce mai mult se vorbește despre această tehnică ce pare miraculoasă și anume despre implant de par prin tehnica Q FUE avansat. La clinica Dr. Felix Hair Implant acest lucru are loc prin eforturile specialiștilor de aici, cu ani de experiență în acest domeniu. Fie că vorbim de podoaba capilară, fie de sprâncene sau barbă, medicii reușesc să implanteze firele de păr printr-o metodă unică, aceea a implantului manual, fir cu fir. Practic, se poate vorbi de o operă de artă, pentru că rezultatul este natural dat și spectaculos în același timp. Mai mult chiar, recuperarea după operație este rapidă, fără cicatrici vizibile sau dureri postoperatorii.

O reconstructie capilara pe piele grefata are loc doar aici, singura clinică din lume în care se realizează acest gen de operații.

Tehnica Q-FUE  avansată, cu adevărat revoluționară în acest domeniu

Prin această metodă se poate restaura inclusiv părul capilar și sprâncenele la pacienții cu piele grefată, cu cicatrici rămase după arsuri și chiar în urma unui implant anterior, mai puțin reușit.

Acest lucru se realizează la clinica Dr. Felix Hair Implant prin implantarea părului manual, fir cu fir. De fapt, toate etapele implantului, respectiv anestezia, extracția și implantarea grefelor de păr sunt realizate în acest fel. De aceea, rezultatul final este unul natural, iar pacienții își pot relua la scurt timp viața socială, fără niciun fel de probleme. Vorbim aici despre operații care făcute în clinici obișnuite nu au aceleași rezultate de calitate. De aceea, clinica Dr. Felix Hair Implant este renumită și recunoscută la nivel mondial, pentru această tehnică care garantează eficacitate și durabilitate în timp. Pacienții, fie ei bărbați sau femei, se declară mulțumiți de tehnica aplicată înainte, cât și după operație.

Cum se face o programare și cât costă intervenția?

Programarea la o consultație de specialitate se poate face cu ajutorul formularului de pe site-ul oficial sau, și mai simplu, telefonic. Este bine de știut că această consultație este gratuită. Prin discuția ulterioară cu medicul specialist se trece la următoarea etapă și anume la stabilirea strategiei de tratament, unică pentru fiecare pacient în parte. Recoltarea și implantul se fac manual, iar firele de păr sunt aranjate într-un unghi natural de creștere. În felul acesta podoaba capilară va arăta cum nu se poate mai bine și nimeni nu va ști că e vorba de un implant.

Operația este accesibilă oricui, putând fi plătită și în rate. Mai multe detalii, dar și mărturii ale pacienților se găsesc pe pagina oficială.

Contact:

+40 720.254.368

client@drfelix.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
varza a la cluj jpeg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
Cum iti poti recompensa angajatii pentru eforturile depuse Top 3 sfaturi pentru a i motiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net