România devine mai verde. Povestea unei companii care plantează păduri pentru fiecare comandă primită

Ultima actualizare:

O companie mică din Transilvania, care vinde produse vegane online, a luat o inițiativă exemplară în România și a început să planteze păduri după fiecare comandă primită pe site-ul lor www.vegamax.ro.

Proiectul Vegamax a demarat în toamna anului trecut / foto: Vegamax
Proiectul Vegamax a demarat în toamna anului trecut / foto: Vegamax

Proiectul s-a născut în octombrie anul trecut, a fost numit Pădurea VegaMax, și la mijlocul lunii martie a devenit realitate: s-au plantat primii 1500 de metri pătrați de pădure, cu specii autohtone precum părul sălbatic european, cerul și teiul pucios.

Echipa VegaMax speră că această inițiativă o să inspire și alte companii din România să ia măsuri pentru protejarea mediului înconjurător. Pădurea VegaMax este un exemplu clar că afacerile și protecția mediului înconjurător pot merge mână în mână și că impactul pozitiv asupra mediului poate fi unul profitabil și sustenabil în același timp.

Fondatorul VegaMax, Csaba Lazar, a declarat: „Suntem foarte recunoscători pentru colaborarea cu FundAForest.eu și pentru clienții noștri formidabili. Fără contribuția lor nu puteam să facem primul pas. Sau mai bine zis, primii 1500 de pași".

Când am auzit de acest proiect, ne-am mirat de reprezentarea digitală a pădurii pe pagina padurea.vegamax.ro - sincer, este ceva ce nu vezi în fiecare zi. Și acum am aflat că VegaMax face și mai mult: printre inițiativele lor se numără și proiectul Plastic Free Delivery, adică toate comenzile lor sunt livrate fără utilizarea materialelor de ambalare din plastic.

Ne este greu să nu ne gândim la cum ar arăta planeta noastră dacă toate companiile ar adopta aceleași practici responsabile. Câte păduri am avea și cât de curat ar fi aerul în România?

Celor care le pasă de mediu și de alegerea unui stil de viață sănătos și etic, le recomandăm să viziteze magazinul online vegamax.ro. Achiziționând produse vegane de calitate de la VegaMax, putem face parte din această schimbare și putem susține afacerile responsabile care construiesc un viitor mai durabil și mai verde pentru toți. Și încă o veste bună: cititorii ziarului beneficiază de o reducere de 15% utilizând în coș următorul voucher: CLICK15.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net