Tratamente estetice non-invazive – frumusete fara durere

DanaMiricioiu   clinica estetica Bucuresti (2) jpg

Procedurile estetice nu implica doar bisturiul sau perioade lungi de recuperare. In ziua de astazi, datorita tehnologiei, exista foarte multe tipuri de tratamente estetice non-invazive care nu cauzeaza dureri, dar mai ales care te lasa sa te bucuri de rezultate dupa doar cateva zile, uneori chiar pe loc.

De exemplu, multe dintre tratamentele anti-imbatranire, pentru eliminarea ridurilor si liniilor fine se bazeaza pe tratamente laser, deloc dureroase. Acest lucru este unul incredibil de pozitiv, deoarece practic oricine poate alege sa corecteze aceste aspecte intr-un mod rapid, sigur si eficient.

Iata alte tratamente estetice non-invazive de care poti beneficia la o clinica estetica din Bucuresti!

Acidul hialuronic, toxina botulinica si interventiile laser

Acestea sunt tipuri de terapii faciale care sunt practicate, de regula, in orice clinica de estetica din Bucuresti. Desigur, complexitatea acestora, precum si eficienta si calitatea echipamentelor utilizate difera de la clinica la clinica.

Tratamentele non-invazive cu acid hialuronic au in vedere corectia cearcanelor, corectia si marirea buzelor, hidratarea pielii, precum si tratarea ridurilor. Apoi, injectiile cu toxina botulinica au rolul de a trata ridurile, precum si transpiratia excesiva.

Cand vine vorba de interventii laser, acestea pot fi folosite in mai multe situatii si conditii. In general, o clinica estetica din Bucuresti iti va recomanda acest tip de interventii pentru a elimina ridurile, petele pigmentare, cicatricile si alte aspecte similare. Se poate realiza si un peeling laser, acesta avand rolul de a elimina orice imperfectiune de la nivelul tenului.

In general, interventiile cu laser – cu ajutorul diferitor echipamente si tehnici – pot fi utilizate asupra fiecarei parti a corpului, in special pentru a eliminia cicatricile si vergeturile.

Ce trebuie sa faci inaintea unui tratament estetic non-invaziv?

DanaMiricioiu   clinica estetica Bucuresti (1) jpg

Desi non-invaziv, tratamentul implica actiune directa asupra pielii tale. Prin urmare, poate fi necesara pregatire speciala. In acest sens, este recomandat sa discuti cu specialistul din clinica estetica din Bucuresti la care apelezi. Acesta iti poate oferi toate informatiile de care ai nevoie – ce implica tratamentul si care este pregatirea necesara.

Totodata, nu uita faptul ca un estetician nu iti va recomanda niciodata un singur tip de tratament la prima intalnire. Prima consultatie are rol de evaluare, moment in care esteticianul aduna informatii esentiale despre pielea ta – aceste informatii vor fi folosite ulterior pentru a elabora un plan de tratament personalizat, potrivit pentru tine, dar mai ales pentru rezultatele pe care doresti sa le obtii.

Care este perioada de recuperare dupa interventiile non-invazive?

Perioada de recuperare variaza in functie de interventie – recuperarea dupa injectiile cu toxina botulinica este imediata, de exemplu, pe cand in cazul tratamentelor laser aceasta perioada este influentata de intensitatea la care a fost folosit laserul.

In cazul peelingului chimic, acesta fiind mai intens si cuprinzator, recuperarea poate dura in jur de o saptamana, poate chiar mai mult.

Ideal este sa consulti specialistul din clinica de estetica din Bucuresti la care apelezi. Acesta va elimina orice dubiu si iti va oferi informatii clare, precise. Clinica Dr. Dana Miricioiu are o echipa formata din specialisti de renume, specialisti care vor fi alaturi de tine inainte, in timpul si dupa orice interventie, fie aceasta non-invaziva sau chirurgicala!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
castane coapte jpeg
cafea antiglont jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Varza murata FOTO Shutterstock jpg
horoscop jpg
muraturi depositphotos1 jpeg
mancarea preferata a printelui cleopa jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net