Care este de fapt semnificația viselor tale erotice? Iată ce soluții nebănuite ascund

Visele erotice reflectă mult mai mult decât nevoile sexuale refulate, aceste fantezii nocturne au de-a face cu aspecte din viața noastră asupra cărora ne dorim să acționăm, dar încă nu am avut curajul să o facem. Iată ce semnificație au, de fapt, visele tale erotice. 

Care este de fapt semnificația viselor tale erotice? (sursa foto: Pixabay.ro)
Care este de fapt semnificația viselor tale erotice? (sursa foto: Pixabay.ro)

Potrivit expertului analist al viselor Layne Dalfen, visele erotice despre foștii iubiți pot dezvălui destul de multe despre ceea ce se întâmplă în viața ta actuală. Unul dintre cele mai comune vise erotice este sexul cu fostul partener. 

Iată și: Ce reclamă românii: apa de la WC şi visele erotice

«Fiecare partener pe care l-ai avut vreodată, se află în același dosar mental ca și alte relații importante din viața ta», explică Dalfen.

«De exemplu, dacă există vreo neînțelegere între mine și soțul meu și mă simt respinsă, în noaptea respectivă în visele mele s-ar putea să îmi aleg un iubit pe care l-am avut când aveam 18 ani. Acest lucru se datorează faptului că acel iubit m-a făcut să mă simt exact la fel cum m-a făcut soțul meu în timpul zilei.»

Ups: Top 6 fantezii erotice ale femeilor

Visele erotice: ce înseamnă dacă visezi că faci sex cu persoane autoritare

Dacă în visele tale ai relații intime cu persoane aleatorii, fii atent la caracteristicile pe care le posedă.

«Dacă te afli într-un moment al vieții în care simți că trebuie să spui sau să faci ceva, dar ți-e teamă, e forte posibil să visezi că te culci cu persoane autoritare, cum ar fi spre exemplu șeful tău. Această fantezie îți apare în vis deoarece individul respectiv are acea caracteristică puternică și asertivă de care tu ai nevoie într-un anumit moment al vieții tale.», spune Dalfen.

Mai vezi și: 4 fantezii erotice cu femei cu sânii mari

În acest scenariu, este vorba despre ceva ce îți lipsește în prezent în viața ta și dorești să obții.

«Dacă visezi că ești în pat alături de o persoană care este capabilă să facă ceea ce tu încă nu îndrăznești, probabil că ești mai aproape de atingerea scopului tău în viața reală», adaugă ea.

Trebuie să citești și: Ce legatură există între poluțiile nocturne și visele erotice?

Vise erotice cu o persoană de care nu te-ai simți niciodată atrasă în viața reală

Unii oameni au vise sexuale despre cei cu care nu și-ar dori niciodată să se culce în viața reală, dar, într-un fel, este plăcut în visul lor, ceea ce îi face să se trezească extrem de confuzi.

Mai citește și: Visele erotice sunt sănătoase

Când i s-a cerut un exemplu, Dalfen a povestit despre o clientă care a avut vise sexuale cu cineva cu care nu și-a dorit niciodată să se culce „într-un milion de ani”.

«Am întrebat-o: „Ai făcut recent ceva ce nu credeai că vei face vreodată într-un milion de ani, dar ți-a plăcut extraordinar de mult?». Clienta a reușit, în urma acestei întrebări, să conecteze o experiență recentă din viața reală la scenariul abstract din visul ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

sarah anamaria prodan jpg
image png
claudia patrascanu copii png
giselle si tom brady
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub anamaria prodan png
Ramzan Kadirov FOTO EPA-EFE
disparut olt jpg
image
image
image
image
22432 jpg
covorase auto sursa foto pexels
sanda ionescu 2 png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
FotoJet (1) jpg