Femeia dependentă de sex. Numărul ireal al partenerilor pe care i-a avut într-o singură noapte

Dependența de sex este una dintre problemele cu care se confruntă o mare parte din populația întregii lumi, chiar dacă mulți nu își recunosc această adicție. În ciuda acestui lucru, Laurie Jade Woodruff este o britanică în vârstă de aproximativ 34 de ani, care și-a recunoscut dependența de sex și a ales să o trateze. 

Cuplu făcând amor
Cuplu făcând amor

Tânăra nu s-a sfiit să-și spună povestea, iar experiențele sale sexuale au determinat-o să împărtășească totul într-o carte pe care a publicat-o: ,,Jurnalul unei dependente de sex”. Iată ce mărturisiri a făcut tânăra, dar și câți parteneri sexuali ajunsese să aibă într-o singură noapte, în ciuda faptului că nu era o femeie liberă. 

Laurie Jade Woodruff: ,,Apelam la sex pentru a mă calma”

Frustrările și dezamăgirile pe care le avea o determinau pe tânăra britanică să apeleze la sex, însă în scop terapeutic spune ea, doar pentru a se calma.

,,Mă simțeam neputincioasă în fața dorințelor mele și apelam la sex pentru a mă calma”, povestea Laurie, potrivit informațiilor oferite de Mirror.

Parcursul său a fost unul anevoios în lupta pentru tratarea dependenței de sex. Laurie susținea că în anumite weekend-uri mergea în cluburi, și, deși avea iubit, reușea să găsească câteodată și 6 parteneri în doar o singură noapte.

Palmaresul britanicii era unul mare, ajungând să facă sex cu sute de bărbați. Acela a fost momentul în care a conștientizat situația în care se află și și-a dat seama că are o problemă. Pentru a se trata, Laurie a luat decizia de a se interna într-un centru specializat în tratarea unor astfel de dependențe.

Și-a schimbat viața și a devenit mamă

În urmă cu ani de zile când și-a spus povestea, Laurie Jade Woodruff a mărturisit că viața i s-a schimbat complet după ce și-a tratat dependența sexuală. Motivul principal pentru care a vrut să facă această schimbare s-a datorat venirii pe lume a copilului ei, căruia a vrut să-i ofere un exemplu demn de urmat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
horoscop jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop shutterstock jpg
pexels daniel sikpi 191282566 19063983 jpg
Intenționezi să te muți în propria casă Iată ce presupune acest pas jpg
Cum se întreține o hotă incorporabilă în funcție de specificațiile și caracteristicile acesteia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net