Horoscopul dragostei pentru weekend, 18-19 iunie! Ce zodii au parte de amor

Ultima actualizare:

Ce se întâmplă în acest weekend: Venus, planeta iubirii, este în centrul atenției, așadar și viața amoroasă a anumitor zodii capătă nuanțe de roz. Sâmbătă însă, Venus se confruntă cu Saturn, planeta blocajelor, iar aici s-ar putea ca unele semne zodiacale să aibă parte de respingere. Duminică, Venus se conectează cu Neptun, care oferă un plus de romantism. Iată ce înseamnă acest lucru pentru fiecare zodie!

image

Vezi și: Care este cel mai bun partener sexual pentru fiecare zodie

Berbec

Dacă te gândeai să faci marele pas în acest weekend, și să inviți persoana pe care o placi la întâlnire, mai bine nu o face! Cel puțin nu în acest weekend. Astrele arată că Berbecii nu prea au parte de „acțiune” pe plan sentimental în zilele ce urmează, însă începând de luni lucrurile se vor schimba!

Taur

La rândul lor, Taurii sunt puși pe fapte mari în acest weekend, însă astrele arată că nu ar fi tocmai momentul. Dacă ai pe cineva în viața ta alături de care vrei să începi ceva mai „serios”, mai așteaptă până să îi propui și lui/ei acest lucru, deoarece s-ar putea să primești un răspuns negativ. Ia lucrurile mai ușor, Taur! Dedică-ți acest weekend pentru a-ți cunoaște cât mai bine partenerul, iar abia apoi poți pune marea întrebare, odată ce și el/ea ți-a dat semnale în acest sens.

Gemeni

Și pentru Gemeni lucrurile se mișcă destul de greoi în acest weekend. Venus va fi de partea ta însă începând de miercuri, când ai putea primi o nouă șansă în amor! Până atunci însă, ai grijă să îți rezolvi problemele care ar putea interfera cu această ocazie, precum vreun fost/fostă cu care încă mai ieși ocazional. Trebuie să începi un nou capitol, fără să lași trecutul să te urmărească!

Rac

Racilor le surâde norocul în acest weekend! Dacă nu sunteți într-o relație, e momentul să vă încercați norocul cu persoana pe care o placeți. Invitați-o în oraș, iar o zi perfectă pentru prima întâlnire este marți. Lucrurile au potențial de a merge foarte bine atunci, iar o simplă ieșire s-ar putea transforma într-o relație pe termen lung.

Leu

Leii ar putea avea parte de o decepție în dragoste în acest weekend, având în vedere că ar putea afla că partenerii alături de care și-au petrecut deja ultimele luni sau săptămâni nu mai sunt atât de încântați de relație. La finalul săptămânii însă, Leii ar putea cunoaște o persoană cu totul nouă, care să le readucă zâmbetul pe buze.

Fecioară

Fecioarele mizează pe distracție în acest weekend, alături de prieteni, iar la finalul uneia dintre serile de petrecere și-ar putea cunoaște chiar viitorul partener! E important să renunțați puțin la latura mai „retrasă” și să faceți voi primul pas, dacă vreți ca acest lucru să se întâmple cu adevărat. Dacă sunteți deja într-o relație, Venus vă va ajuta să duceți lucrurile la următorul nivel și să deveniți și mai apropiați de partenerul vostru.

Balanță

Balanțele au nevoie de puțină relaxare, după ce în ultima perioadă au luat viața mult prea în serios. Aveți nevoie să „condimentați” puțin viața amoroasă și să vă lăsați duși de val. Soarele va intra în zodia Rac marți, iar acest lucru va fi doar începutul unei perioade senzaționale pentru romantism, în cazul vostru. 

Scorpion 

Relația Scorpionului s-ar putea să întâmpine câteva probleme în această perioadă, însă se va redresa rapid. Dacă sunteți singur, există șanse mari să întâlniți o persoană specială marți, iar chimia dintre voi va fi de necontestat. De asemenea, în această perioadă Venus vă va ajuta să faceți tranzitul către o relație serioasă, dacă vă doriți acest lucru.

Săgetător

Există mult potențial pentru viața ta amoroasă, Săgetător, însă după ce trece weekendul! Luni este momentul perfect pentru tine să te conectezi cu cineva special, să mergi la o întâlnire sau să ai, de ce nu, parte de o partidă de amor fierbinte. Te simți încrezător în această perioadă, așa că majoritatea lucrurilor pe care ți le propui se vor și îndeplini. Venus îți va ghida viața amoroasă, care se va îmbunătăți vizibil.

Capricorn

Ești încurajat să te distrezi puțin mai mult cu viața ta sexuală în acest weekend, Capricorn. Dacă ești singur/ă, găsește un nou partener și fă-ți de cap! E important să „condimentezi” puțin lucrurile, iar astrele sunt de partea ta în această perioadă. Acum este cel mai bun moment pentru a-ți găsi dragostea!

Vărsător

Lucrurile se mișcă rapid în viața ta amoroasă în acest weekend! Pentru Vărsător, e perioada perfectă pentru întâlniri și flirturi, ghidată de Jupiter, iar o persoană specială ar putea chiar să facă ea primul pas în cazul tău! Venus îți va activa, de asemenea, zona de romantism și distracție, așadar următoarele zile vor fi pline de momente cu adevărat speciale și de „acțiune”!

Pești

În acest weekend, Peștii sunt sfătuiți să lase trecutul în urmă. Nu mai răspundeți la mesajele foștilor și nu mai dați curs discuțiilor cu aceștia. Nu vă veți putea bucura de ceea ce urmează dacă vă lăsați angrenați în situații de care ar trebui să scăpați. Duminică, vă este acordată o nouă șansă în viața amoroasă, iar sezonul Racului, care urmează, vă va aduce multă „acțiune” în viața sexuală și de cuplu, potrivit Cosmopolitan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net