Mori de râs! Ce reacție fabuloasă a avut o femeie atunci când a aflat că soțul a înșelat-o cu sora ei

Mori de râs! Ce reacție fabuloasă a avut o femeie atunci când a aflat că soțul a înșelat-o cu sora ei. 

cuplu cearta shutterstock 259629341 jpg

Fiecare familie are suișurile și coborâșurile ei, dar în cazul unei femei, soțul a decis să nu mai lupte pentru căsnicia sa și i-a lăsat o scrisoare șocantă soției sale...răspunsul ei ăi lasă mască pe toți.

Scrisoarea uimitoare a soțului care și-a părăsit soția

Dragă soție,

Îți scriu această scrisoare pentru a-ți spune că te părăsesc pentru totdeauna. Am fost un om bun pentru tine în cei 7 ani de căsnicie și nu mai am nimic de demonstrat. Ultimele 2 săptămâni au fost grele pentru mine. Șeful tău m-a anunțat că ți-ai dat demisia astăzi și asta a fost prea mult pentru a mai suporta.

Săptămâna trecută, ai venit acasă și nici măcar nu ai observat că mă tunsesem de curând, că-ți pregătisem mâncarea ta preferată și chiar că purtam o pereche de boxeri de mătase nou-nouță. Ai mâncat în 2 minute și te-ai dus direct la culcare după ce te-ai uitat la toate telenovelele tale. Nu-mi mai spui că mă iubești; nu mai vrei s*x sau ceva care să ne lege ca soț și soție. Ori mă înșeli, ori nu mă mai iubești; oricare ar fi cazul, s-a terminat și eu plec.

Fostul tău soț.

P.S. nu încerca să mă găsești. SORA ta și cu mine ne mutăm împreună în Virginia de Vest! Să ai o viață minunată!”

1 scrisoare de intentie jpg jpeg

Răspunsul femei este uimitor

Bineînțeles, răspunsul nu a întârziat să apară, iar acesta a fost absolut fantastic. Ce se întâmpla, de fapt, fără ca bărbatul să bănuiască, vă va uimi cu siguranță.

„Dragă fost soț,

Crede-mă, nimic nu mi-a făcut ziua mai frumoasă decât primirea scrisorii tale. Este cu siguranță adevărat că tu & eu am fost căsătoriți în ultimii 7 ani, deși un om bun este departe de ceea ce ai fost tu.

Mă uit atât de mult la emisiunile mele de la televizor pentru că îmi îneacă văicărelile & nemulțumirile tale constante, deși se pare că asta nu funcționează.

Am observat cu siguranță tunsoarea ta săptămâna trecută, dar primul lucru care mi-a venit în minte a fost ”Arăți exact ca o fată!". Și cum mama m-a educat să nu spun nimic dacă nu poți spune ceva frumos, am decis să nu comentez.

Iar când ai gătit mâncarea mea preferată, probabil că m-ai confundat cu SORA MEA, pentru că am încetat să mai mănânc carne de porc acum 7 ani lungi.

În legătură cu acei noi boxeri de mătase: eticheta cu prețul de 49,99 dolari era încă pe ei și m-am rugat să fie o coincidență pentru că sora mea tocmai împrumutase 50 de dolari de la mine în acea dimineață.

După toate astea, încă te iubeam și simțeam că putem face să meargă. Așa că atunci când am câștigat la loto 10 milioane de dolari, mi-am dat demisia și am cumpărat două bilete pentru Jamaica. Dar când am ajuns acasă, tu nu mai erai.

Totul se întâmplă cu un motiv, cred. Sper că vei avea viața împlinită pe care ți-ai dorit-o întotdeauna. Avocatul meu a spus că scrisoarea pe care ai scris-o te asigură că nu vei primi niciun ban de la mine. Așa că ai grijă de tine.

Semnat, fosta ta soție, bogată ca naiba și liberă!

P.S. Nu știu dacă ți-am spus vreodată asta, dar sora mea Carla s-a născut Carl. Sper că asta nu e o problemă!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop jpg
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net