Un cuplu din Botoșani a cerut un dar bizar la petrecerea de nuntă. Motivul te va impresiona profund

Doi tineri din municipiul Botoșani au oferit un exemplu extraordinar pentru fiecare dintre noi. Chiar la propria lor petrecere de nuntă, noul cuplu a cerut fiecărui invitat să le ofere un cadou care, la prima vedere, pare bizar pentru o nuntă: cărți. Iar motivul acestei cereri vă va impresiona profund!

Cărțile vor fi donate unei școli din mediul rural
Cărțile vor fi donate unei școli din mediul rural

Un frumos exemplu de umanitate și grijă față de comunitatea din jur a fost dat de către doi tineri însurăței din județul Botoșani. Noul cuplu s-a căsătorit chiar la începutul acestei luni, iar atunci când au trimis invitațiile, ei au făcut și o cerere care, la prima vedere, părea una extrem de bizară. Ei dorit ca fiecare invitat să le facă un cadou neobișnuit: cărți. Ei bine, toți cei care au fost alături de tânărul cuplu la petrecerea nunții s-au conformat, iar motivul pentru dorința celor doi a fost unul impresionant!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, toate darurile primite la nuntă vor fi donate pentru a ajuta diverse cauze umanitare. Iar în privința cărților cerute, acestea vor fi donate pentru a ajuta la culturalizarea copiilor care trăiesc în mediul rural. Tânărul cuplu a dorit să își păstreze anonimatul, astfel că singurul lucru pe care îl știm despre ei fiind că îi cheamă Gabriela și Vlad. Cărțile strânse în urma petrecerii de nuntă vor fi donate unei școli din mediul rural, mai precis, din Hilișeu Horia, unde copii nu își permit să achiziționeze cărți.

Cărțile vor fi donate unei școli din mediul rural

Gabriela Munteanu, o învățătoare ce predă la școala din Hilișeu Horia, s-a declarat încântată și uimită de inima bună, cât și imaginația noului cuplu. „Am o imaginație bogată, dar, recunosc că așa ceva nu mi-ar fi venit niciodată în minte”, a declarat aceasta, conform sursei citate. „Nuntașii au adus cărți, iar cărțile vor ajunge la copilașii mei”, a spus fericită învățătoarea.

Gabriela Munteanu lucrează de 15 ani la școala din Hilișeu Horia și este o prezență extrem de apreciată în județul Botoșani, fiind nominalizată pentru „Profesorul anului” în 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net