Dovada că sunt un cuplu! Imagini în exclusivitate cu Lidia Buble și celebrul afacerist Horațiu Nicolau. Cum au fost surprinși la nunta Cătălinei Ponor

#Exclusiv Click!

A reușit să păstreze misterul asupra relației cu Horațiu Nicolau aproximativ șase luni. Nu l-a expus pe rețele de socializare, nici la evenimentele importante la care au luat parte împreuna deși este de notorietate că formează un cuplu. Iată că misterul a fost spulberat, iar Lidia apare, în sfârșit, fericită într-o poza șablon, la braț cu bărbatul care o iubește și o răsfață ca pe o regină. 

Lidia Buble, 30 de ani
Lidia Buble, 30 de ani

De un an și jumătate sunt împreună Lidia Buble și Horațiu Nicolau. Lidia este o cântăreață cunoscută, în vârstă de 30 de ani, originară din Deva, dintr-o familie cu 11 copii, care a avut o relație cu Răzvan Simion, prezentatorul de la emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", de la Antena1 și cu actorul cubanez Harlys Becerra. El este un om cu afaceri de succes cu o avere impresionanta, în vârsta de 61 de ani, tată a doi copii, divorțat.

S-au văzut, s-au plăcut și s-au mutat împreună, însă lucrurile au evoluat atât de bine pentru cei doi încât se aude prin oraș că cei doi ar plănui o nuntă. Cu siguranță una formidabilă, pentru că se știe cât e de priceput celebrul milionar la astfel de evenimente.

Ce este cunoscut până acum e faptul că artista a reușit să păstreze discreția, a răspuns evaziv la întrebări despre relația ei și nu a postat nicio poză pe rețelele de socializare așa cum își obișnuise în trecut publicul.

Iată însă că un invitat care a participat la nunta din weekend a gimnastei Cătălina Ponor i-a dat de gol pe cei doi, iar Click! vă prezintă în exclusivitate  o poză cu frumoasa Lidia Buble și iubitul ei Horațiu Nicolau.

Lidia Buble și Horațiu Nicolau, imaginea care dovedește că sunt un cuplu

Cei doi par foarte relaxați, îndrăgostiți, iar Horațiu și-a încolăcit brațul peste talia ei și o ține strâns- un gest care îi da de gol atașamentul, dar poate să stea liniștit, nu i-o fura nimeni pe Lidia. Și ea ține bine de el. Nici nu ai avea cum, cu un bărbat atât de șarmant care știe să respecte o femeie din toate ounctele de vedere.

Lidia a purtat o rochie superbă, de culoare neagră, cu un croi adânc care îi lăsa la vedere piciorul sexy. A optat pentru o coafură lejeră, părul strâns în coc, realizată de Olga Barcari. Și lăudabil machiajul realizat de Malvina Isfan

Ca o diva de cinema a arătat. Cu așa frumusețe naturală, e clar ca milionarul Horațiu s-a îndrăgostit iremediabil! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net