Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare, după ce a mituit doi polițiști! Va face muncă în folosul comunității!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lidia Buble a fost condamnată, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti, la un an închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost trimisă în judecată de DIICOT. Cântăreața a fost acuzată că a mituit, în februarie 2021, doi poliţişti de la Rutieră, pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.

Lidia Buble a încercat să mituiască doi polițisti de la Rutieră Sursa: Facebook
Lidia Buble a încercat să mituiască doi polițisti de la Rutieră Sursa: Facebook

Cântăreața Lidia Buble a primit, în cursul zilei de vineri, o condamnare la un an de închisoare cu suspendare și muncă neremunerată în folosul comunității, pentru infracțiunea de dare de mită, se arată într-o decizie a Curții de Apel București.

Magistraţii au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind un termen de încercare pe o durată de 2 ani. Cântăreața va trebui să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii, la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti, timp de 90 de zile.

Unul dintre poliţiştii mituiți de Lidia Buble, condamnat și el la 3 ani de închisoare cu suspendare

În cadrul aceluiași dosar, a fost condamnat la 3 ani închisoare cu suspendare şi unul dintre poliţiştii care au primit mită de la cântăreaţă, este vorba de numitul Constantin Marius Miulescu.

Acestuia i s-a interzis și ocuparea funcţiei de agent de poliţie, pe durata unui an de zile, fiindu-i confiscată suma de 450 lei, reprezentând mita primită chiar de la Lidia Buble.

Cântăreața Lidia Buble s-a urcat la volan în noaptea de 15 februarie 2021, s-a deplasat la o benzinărie din apropierea locuinţei, pentru a-și cumpăra o sticlă cu apă. După ce a ieşit de la benzinărie, solista a fost, însă, oprită de o patrulă de poliţie ( constituită dintr-un  bărbat şi o femeie).

Polițiștii i-au solicitat cântăreței să prezinte actele, dar şi declaraţia pe proprie răspundere, în contextul instituiri stării de alertă, pe fondul pandemiei de COVID-19.

Lidia Buble consumase, însă, un pahar de șampanie chiar înainte de a se urca la volan. Unul dintre polițiști i-a propus solistei să cadă la „mica înțelegere”, sugerându-i acesteia că ar putea evita amendă.

Cum cântăreața nu avea, însă, bani la ea, aceasta a convenit împreună cu cei doi agenți de poliție să meargă la un bancomat din apropiere, pentru a scoate bani ca să achite mita. Lidia Buble a sugereat, ulterior, magistraților la audieri că agentul i-ar fi făcut și avansuri.

Inculpata a recunoscut comiterea faptei încă de la momentul audierii sale în calitate de suspect. Aceasta a confirmat faptul că, la data de 15.02.2021, a fost oprită în trafic, în jurul orelor 03,00, de o patrulă de poliţie compusă dintr-un bărbat şi o femeie, ea ieşind dintr-o benzinărie MOL de lângă blocul său, iar în prealabil consumase un pahar cu şampanie.

A mai arătat că a fost oprită la semafor, imediat după ce a ieşit din benzinărie, spre dreapta, circa 50 metri, iar lucrătorul de poliţie, care avea în jur de 30 de ani, i-a bătut în geam solicitându-i să predea documentele pentru control, precum şi declaraţia pe proprie răspundere, fiind în perioada pandemiei şi a restricţiilor.

Nu a avut declaraţia pe proprie răspundere asupra sa şi nici permisul de conducere, iar la momentul respectiv vorbea la telefon, pe speaker, cu o cunoştinţă”, se arată în documentele prezentate instanţei, conform G4media.ro.

În cazul altor doi inculpaţi, o femeie poliţist, dar şi un prieten al Lidiei Buble, cu care acesta s-a sfătuit la telefon pentru a negocia mita oferită polițiștilor, instanţa a dispus disjungerea dosarului şi judecarea lor separat.

Polițiștii au ajuns să o ancheteze pe Buble, datorită prietenului cu care s-a sfătuit la telefon în ce privește mituirea polițiștilor. Acesta avea telefonul interceptat, fiind vizat la rândul lui într-o o anchetă privind traficul de droguri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
image png
banner Lavinia Petrea png
iulia vantur si salman khan 8 webp
iulia si mihai albu jpg
carmen harra piersic 1868x1080 1 jpg
florin piersic bianca dragusanu jpg
dan negru facebook jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net