Cântăreața de muzică populară care a fost lovită de fulger în vacanță. A scăpat ca prin minune

Ultima actualizare:

O cunoscută cântăreață de muzică populară scăpat ca prin minune după ce a fost lovită de un fulger în timp ce se afla în vacanță. Artista a dezvăluit totul despre evenimentul în urmă căruia își putea pierde viața.

Lorenna a scîpat cu viață după ce a fost lovită de fulger
Lorenna a scîpat cu viață după ce a fost lovită de fulger

Lorenna a scăpat cu viață după ce a fost lovită de fulger

Este vorba despre îndrăgita artistă de muzică populară Lorenna care a vorbit despre momentele de groază prin care a trecut atunci când a fost lovită de un fulger. Aflată în platoul Antena Stars vedeta a mărturisit că se afla în vacanță la mare, dorind să petreacă un weekend liniștit departe de agitația orașului. Totuși, vacanța sa a fost dată peste cap de un eveniment terifiant în urma căruia și-ar fi putut pierde viața. În timp ce se afla la balcon, artista a spus că nici măcar nu a mai apucat să intre în casă pentru că a fost lovită instant de fulger. 

Nu știu la un moment dat de unde a venit, a venit așa de nicăieri un fulger. Prima reacție când fulgeră, știi că te îndrepți spre ușă, dar eu n-am mai apucat să mă îndrept. N-am mai apucat nici măcar să aștept acele secunde, să se declanșeze, pentru că mă așteptam să se declanșeze tunetul, după fulger”, a spus artista la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Lorenna ar fi fost luată pur și simplu pe sus de suflul fulgerului care ar fi proiectat-o la câțiva metri buni în mijlocul camerei de hotel.

N-am mai apucat să fac nimic, am fost luată pe sus de suflul fulgerului și am fost aruncată, proiectată în mijlocul camerei de hotel, cam la 3 metri, să zic așa. Efectiv am fost luată în zbor și m-am trezit pe covor, în mijlocul camerei.”, a mărturisit vedeta. Aceasta a mai spus că a scăpat cu viața datorită lui Dumnezeu care i-a mai dat zile de trăit, mai ales că totul s-ar fi putut termina în mod tragic pentru vedetă, având în vedere că fulgerul este fatal de cele mai multe ori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net