EXCLUSIV Și solista Lorenna îi dă replica Mariei Constantin: “Eu nu vreau să fac prostituție muzicală”

Ultima actualizare:

    Lorenna îi dă replica Mariei Constantin după ce a făcut o “bârfitoare” în emisiunea “La Măruță”foto: Facebook
Lorenna îi dă replica Mariei Constantin după ce a făcut o “bârfitoare” în emisiunea “La Măruță”foto: Facebook

Scandalurile din muzica populară se țin lanț în ultima vreme! Lorenna, interpreta hitului “Tigaia”, i-a dat replica Mariei Constantin, după ce aceasta a acuzat-o, în emisiunea “La Măruță”, că este “cea mai mare bârfitoare din muzica românească”. Lorenna a lăsat să se înțeleagă că Maria Constantin și-a bazat cariera pe scandaluri și că s-a “prostituat muzical” atunci când a acceptat să facă un duet cu celebrul Viorel, soțul Vulpiței, vestitele personaje mondene de la emisiunea “Acces direct”.

“Nu îmi dau seama cu ce am putut s-o deranjez, eu nu am obiceiul <să-mi bârfesc> colegii, ba chiar îi respect și apreciez munca fiecăruia. În primul rând, ea nu face parte din cercul meu de prieteni, pentru a fi în atenția discuțiilor noastre. Singura dată când numele ei a apărut într-o convorbire de-a mea cu cineva, a fost atunci când, acum câteva luni, am fost contactată de către o televiziune pentru a face o colaborare muzicală cu Vulpița și Viorel și eu am refuzat. Persoana care m-a contactat a încercat să mă convingă, dându-mi exemplu proiectul <Maria -Viorel>. Eu mi-am construit o carieră frumoasă, bazată pe muncă asiduuă și compoziții proprii de bun gust, nu pe scandaluri! Vreau să merg în continuare pe drumul ales de mine, nu vreau să fac prostituție muzicală!”, a declarat Lorenna, în exclusivitate pentru Click.ro.

Maria Constantin: ”Sunt cea mai bârfită cântăreață din România!”

Prezentă, ieri, în emisiunea “La Măruță“, de la Pro TV, la rubrica “ Spui tot sau îți ia gura foc”, Maria Constantin (34 de ani) nu și-a iertat colegele din muzica populară, pe care le-a numit “niște bărfitoare”. A dat și un exemplu în persoana cântăreței Lorenna, interpreta hit-ului „Tigaia”. „Părerea mea despre colegele dn muzica populară e că sunt niște bârfitoare. Eu sunt cea mai bârfită, cred, cântăreață din muzica românească. Am încercat sa nu jignesc pe nimeni, chiar dacă oamenii au dat cu pietre in mine. La un moment dat și prietenii mă discutau pe la spate”, a spus cântăreața.

Citește și:

Maria Constantin, jigniri nepermise la adresa Gabrielei Cristea: "Marcel spunea că este o femeie foarte rea"

Reacția Gabrielei Cristea după ce Maria Constantin a făcut-o “grasă" și "rea”

image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png