Uite păpuşa cu chipul cântăreţei Lorenna, interpreta piesei “Ia tigaia, na tigaia”

Ultima actualizare:

    Păpușile poartă costume și accesorii la fel ca îndrăgita cântăreață LorennaFoto: arhivă personală
Păpușile poartă costume și accesorii la fel ca îndrăgita cântăreață LorennaFoto: arhivă personală

A scos piese populare precum “Ţuica, Ţuica” şi “Ia tigaia, na tigaia”, iar acum a venit rândul păpuşii. Lorenna este artista care şi-a dorit o păpuşă după chipul şi asemănarea ei şi a adus astfel primul produs de acest gen în muzica populară românească.

Păpuşa Lorenna este o păpuşă care îi poartă numele artistei, seamănă cu ea, are vestimentaţia şi coroniţa interpretei de muzică populară şi urmează să apară în curând pe piaţă. Copiii se vor putea bucura de ea şi-i vor putea cânta melodia dedicată păpuşii, care tocmai a fost lansată pe canalul său de youtube, Lorenna Music, cu un videoclip specific numelui care îl poartă.

''Nu vreau să mă îmbogăţesc din această afacere, tot ce vreau este să fac cât mai mulţi copii fericiţi, iar melodia «Păpuşa» să fie fredonată de toţi cei care au sufletele de copii! Ideea «păpuşii» este o idee mai de demult, pe care mi-au dat o fanii, prietenii, spunându-mi, de câte ori mă vedeau pe scenă, că am ţinute frumoase, la fel ca ale unei păpuşi. Şi iubirea pe care o am faţă de copii, iubirea copiilor faţă de mine, sufletul meu de copil, toate acestea m-au încurajat să iau decizia de a-mi crea propria păpuşă! 

Dorinţa de a avea multe păpuşi mi se trage şi din copilărie. Îmi amintesc că la 7 ani am primit o păpuşă, mare cât mine, pe care «am împărţit-o» la joacă cu sora mea mai mică cu un an, Camelia. M-am bucurat foarte tare de acea păpuşă, în schimb, sora mea a rămas supărată că nu avea şi ea păpuşa ei şi că trebuia să se joace cu a mea. A tot sperat să o primească şi ea cândva, dar vremurile erau de aşa natură încât nu ne permiteau şi a doua păpuşă... Îmi aminteşte şi acum pe un ton de glumă şi îmi spune mereu, când vine vorba despre ele: «Eu nu aveam păpuşă când eram mică!». Când linia de păpuşi va fi gata, vreau să-i ofer 100 de păpuşi, să uite că a fost vreodată supărată”, a povestit Lorenna pentru Click.


    Păpușile poartă costume și accesorii la fel ca îndrăgita cântăreață Lorenna
Păpușile poartă costume și accesorii la fel ca îndrăgita cântăreață Lorenna

“Acum sunt în tratative cu o fabrică de jucării din România. Dacă nu mă înţeleg cu această fabrică o să caut alta în străinătate şi până cel târziu în luna cadourilor, în decembrie, sper ca «Păpuşa Lorenna» să fie în casele tuturor celor care şi-o doresc!”, a mai completat artista. 

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net