O femeie și-a prins soțul pe aplicații de dating gay! Este șocant ce a aflat mai departe: „Am descoperit pe extrasul nostru de cont...”

O femeie a trecut prin șocul vieții sale când a descoperit că soțul său, cu care are doi copii, și-a descărcat o aplicație de dating pentru homosexuali. Femeia l-a confruntat pe bărbat însă acesta a spus că era confuz cu privire la sexualitatea sa și că nu se va repeta. Ce a descoperit însă mai târziu este și mai uimitor. În încercarea de a reuși să gestioneze această situație, femeia a cerut ajutorul specialiștilor. Iată ce sfaturi a primit. 

 Este șocant ce a aflat mai departe
Este șocant ce a aflat mai departe

O femeie și-a prins soțul pe aplicații de dating gay

„Sunt disperată! De când am descoperit ce face soțul meu nu mai am liniște. Totul a început când l-am prins pe soțul meu trimițându-și mesaje erotice cu alți bărbați. Atunci recunoscut că își pusese la îndoială sexualitatea, dar a insistat că acum și-a scos asta din „sistem”. Am ales să rămân cu el pentru că am crezut că a fost o întâmplare care nu se va repeta. Dar acum i-am descoperit rezervările la hotel și nu pot scăpa de îngrijorarea că ar putea fi homosexual în secret.

Eu am 45 de ani, el are 49 și suntem căsătoriți de 15 ani. Avem două fiice împreună, una de 9 ani și cealaltă de 12 ani. Săptămâna trecută, și-a lăsat din greșeală telefonul jos înainte să se culce și am văzut notificări pe telefonul lui. Erau de la Grindr, o aplicație de întâlniri gay.

Am fost atât de șocată încât nu m-am putut abține să nu mă uit și am descoperit sute de mesaje explicite pe care le schimbase cu diverși bărbați. De-a lungul întregii noastre relații, nu o dată a menționat că este atras de bărbați, așa că am fost complet luată prin surprindere. Ultimul lucru pe care mi-l doream erau și mai multe secrete în relația noastră, așa că l-am confruntat a doua zi. A spune că a rămas împietrit este puțin spus.

Nu se putea opri din a-și cere scuze. M-a asigurat însă că au fost doar mesaje online și că nu am de ce să mă îngrijorez. Dorind să lucrăm la căsnicia noastră, am decis să îl cred și l-am iertat. Totuși, acum am descoperit rezervări la hotel pe extrasul nostru de cont și nu pot să nu mă gândesc la ce e mai rău. Dacă a mințit în legătură cu asta, ce altceva mai ascunde de mine? Îl iubesc atât de mult, dar nu știu ce să fac.”, a spus femeia.

Răspunsul specialistului nu a întârziat să apară. Acesta îi recomandă ca cei doi să ceară ajutorul unui psiholog sau al unui consilier de cuplu.

„Este clar că este atras atât de bărbați, cât și de femei, și poate că trebuie să exploreze mai mult această latură a sexualității sale. Dar el are o relație cu tine. Fie că este heterosexual, homosexual sau bisexual, înșelatul subminează complet relația voastră.

Fii sinceră cu el și spune-i ce ai descoperit. Explică-i că, pentru ca relația voastră să meargă mai departe, el trebuie să fie complet sincer. Și tu meriți o explicație adecvată a ceea ce se întâmplă, deoarece încrederea ta a fost spulberată. Sexualitatea noastră este o parte din noi - nu este cineva pe care îl poți „scoate din sistem” și cu care să mergi mai departe.”, a spus specialistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net