Un bărbat a făcut sex cu mama prietenei lui! Femeia vrea acum să divorțeze și să fugă cu el

Într-o scrisoare incredibilă adresată unui specialist, un bărbat de 34 de ani își împărtășește dilema personală legată de o relație complicată cu mama unei foste prietene. După ce a ajuns să facă sex cu mama fostei prietene, bărbatul se confruntă acum cu dificultăți emoționale și morale. Întrebarea sa este una profundă: cum să gestioneze situația fără a răni sentimentele celeilalte persoane?

Un bărbat a făcut sex cu mama prietenei lui
Un bărbat a făcut sex cu mama prietenei lui

Un bărbat a făcut sex cu mama prietenei lui! Femeia vrea acum să divorțeze și să fugă cu el

„Am făcut sex cu mama prietenei mele, iar ea vrea să divorțeze și să fugă cu mine. Problema este că eu nu vreau să duc relația noastră mai departe. Eu sunt un bărbat de 34 de ani, iar mama prietenei mele are 51 de ani.

Am plăcut-o cu adevărat, dar pe măsură ce a trecut timpul, nu ne văd împreună în viitor. Mi-am dat seama că vreau să cunosc pe cineva de vârsta mea cu care să pot avea copii. Gândul că o voi dezamăgi mă stresează. Tot vorbește despre cum le vom spune soțului și fiicei ei, care mi-a fost prietenă când eram mai tineri.

Fiica ei făcea parte din grupul meu social de la școală, dar am pierdut legătura de-a lungul anilor. Când m-am întâlnit din nou cu mama ei, iarna trecută, nu mi-a venit să cred cât de bine arată pentru vârsta ei. M-am întâlnit cu ea când am mers la o nouă cafenea din oraș. A fost grozav să depănăm amintiri și am spus că vom ține legătura și am făcut schimb de numere.

Nu după mult timp, am stabilit să ne întâlnim din nou, iar ea mi-a mărturisit că are o căsnicie fără sex. Soțul ei are 62 de ani. M-a surprins invitându-mă a doua zi la prânz, deoarece el era la serviciu. Știam ce urmează și am fost de acord să merg la ea.

Am sfârșit prin a face sex aproape imediat ce am ajuns. De atunci ne întâlnim regulat la ea acasă. Acum ea insistă să ducem lucrurile mai departe, dar este ultimul lucru pe care mi-l doresc. Îmi place mult de ea și nu vreau să o rănesc.”, a spus bărbatul.

Desigur, răspunsul psihologului nu a întârziat să apară. Acesta din urmă l-a sfătuit să termine cât mai repede relația înainte de a ajunge să se complice totul prea mult.

„Găsiți un moment când sunteți amândoi calmi și spuneți-i clar că această aventură nu mai poate continua, cât mai curând posibil. Simțiți o oarecare simpatie pentru ea, dar trebuie să își rezolve relația independent de voi.

Este doar o chestiune de timp până când cineva va descoperi ce se întâmplă. Totul ar putea deveni foarte rău. Ești în pericol de a fi prins în destrămarea căsniciei altcuiva. Știi care este soluția, nu poți permite ca această aventură să continue. Acum că știi ce vrei, nu ar fi corect să o mai duci de nas. Odată ce i-ai spus, nu te mai băga. Ea va fi rănită și dezamăgită, dar trebuie să se descurce singură, fără ca tu să o distragi.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
miezul pamantului terra foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii norocoase jpg
dovlecei pane pixabay jpg
horoscop compatibilitate jpg
neversea 2024 jpg
horoscop zilnic 16 martie pixabay jpg
sarmale shutterstock 1856731081 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net