„Soțul meu e atât de plictisitor și nici măcar nu mai facem sex, așa că am avut o aventură”. O femeie a șocat cu povestea ei

Ultima actualizare:

Chiar dacă ești convins că relația ta de căsnicie este perfectă, totuși, există posibilitatea ca lucrurile, la un moment, să nu mai meargă din diverse motive.

Soțul meu e atât de plictisitor așa că am avut o aventură / foto: Pixels
Soțul meu e atât de plictisitor așa că am avut o aventură / foto: Pixels

Unul dintre cele mai des întâlnite este probleme este lipsa de sex, care duce, până la urmă, la infidelitate. Acesta este și cazul unei femei care i-a scris lui Deidre, psihologul de la The Sun, care, de plictiseală s-a decis să aibă o aventură. Iată povestea ei. 

„Toată lumea crede că am o viață perfectă, dar adevărul este că am început o aventură nesăbuită pentru că soțul meu este mortal de plictisitor.

Eu am 42 de ani, iar el are 43. Suntem căsătoriți de 15 ani și avem doi copii. Soțul meu este un tip de treabă și un tată minunat. Dar este atât de plictisitor.

Nu-i place să iasă în oraș. Tot ce vrea să facă este să stea acasă și să se uite la televizor. Nu este interesat deloc de sex și nu a fost deloc de ani de zile.

Chiar și atunci când avem ben intime, se termină într-o clipită și nu am orgasm.

Este atât de conservator încât nu ar încerca niciodată jucării sexuale sau poziții diferite.

Recent, am început să observ cum alți bărbați mă găsesc atrăgătoare. Arăt bine pentru vârsta mea și primesc adesea priviri admirative din partea bărbaților, care încearcă și să vorbească cu mine.

Dar acasă aș putea la fel de bine să fiu invizibilă. Vreau mai mult de la viață - să ies în diferite locuri, să am parte de emoții și să mă bucur de sex de calitate.

Așa că, atunci când un coleg a început să flirteze cu mine, am flirtat și eu.

Și, în urmă cu câteva săptămâni, am ieșit să bem ceva după serviciu și am ajuns să ne întoarcem la apartamentul lui pentru a face sex. A fost tot ceea ce mi-am imaginat că ar putea fi - pasional, excitant și satisfăcător.

Ne-am culcat împreună de mai multe ori de atunci, iar acum suntem din ce în ce mai apropiați.

Nu știu dacă există vreun viitor cu el, dar aventura noastră m-a făcut să realizez că trebuie să ies din căsnicia mea.

Cum îi pot spune soțului meu că trebuie să ne despărțim?”

Ce i-a răspuns femeii psihologul

„Se pare că v-ați hotărât să vă părăsiți soțul. Totuși, v-aș îndemna să puneți capăt aventurii dvs. în timp ce vorbiți cu el despre cât de nefericită ați fost și despre faptul că doriți să puneți capăt căsniciei.

Fiți sinceră, dar amabilă cu el. Se pare că s-ar putea ca el să nu fie conștient de cât de nefericită ești și va fi șocat.

Indiferent dacă în cele din urmă vă despărțiți sau nu, ar fi mai bine să vă concentrați cum se cuvine asupra familiei dumneavoastră în această perioadă tumultoasă.

Dacă sunteți în continuare convinsă că o despărțire este calea cea bună, trebuie să vă gândiți cum să faceți ca despărțirea familiei să fie cât mai puțin dureroasă pentru copiii dumneavoastră.

Pachetele mele de suport "Thinking Of Divorce" și "When Parents Fall Out" vă vor ajuta”, a răspuns psiholoaga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net