Un bărbat a devenit gelos pe propriul câine! Cum a intervenit patrupedul în relația cu soția

Ultima actualizare:

Un bărbat a ajuns să fie gelos... pe propriul câine! În mod uimitor patrupedul a ajuns să intervină în relația de cuplu dintre el și soția sa, la un nivel foarte sensibil. Mai exact, de când cu noul membru al familiei, viața sexuală a cuplului dispare ușor, ușor, iar soția nu pare deranjată de acest lucru.

Un bărbat a devenit gelos pe propriul câine
Un bărbat a devenit gelos pe propriul câine

Un bărbat a devenit gelos pe propriul câine

Acaparat de o frustrare fără margini bărbatul a decis să ceară un sfat, potrivit thesun.uk.co. 
Soția acestuia pare că pună mai mult preț pe animăluț, decât pe nevoile brăbatului. Acesta a descris în detaliu situația.

De când eu și soția mea ne-am luat un câine, viața noastră sexuală s-a dus pe apa sâmbetei. Vreau doar să mă simt din nou aproape de ea, dar în fiecare noapte insistă ca câinele să doarmă în patul nostru.

Îmi este imposibil să mă apropii de ea și încep să mă satur. Eu am 30 de ani, ea are 28 și suntem căsătoriți de trei ani. Niciodată nu am avut probleme cu intimitatea și obișnuiam să facem sex chiar și de patru-cinci ori pe săptămână.

Totul s-a schimbat însă în momentul în care am adus acasă micul nostru teckel. Soția mea a început să insiste ca el să doarmă cu noi pentru că plângea când îl lăsam jos. Zece luni mai târziu, câinele are locul său desemnat între noi în pat. Sexul a devenit o raritate. Am încercat să vorbesc cu ea, dar nu vrea să mă asculte. Situația începe să mă depășească cu adevărat”, a precizat bărbatul.

Bineînțeles, sfatul specialiștilor nu a întârziat să apară. Se pare că bărbatul este total îndreptățit să se simtă astfel.

Nu este corect să fii obligat să dormi cu câinele tău în fiecare noapte, mai ales dacă simți că nu ai niciun cuvânt de spus în această privință. Intimitatea joacă un rol uriaș în relații, așa că este de înțeles că acest lucru te deprimă.

Încearcă să vorbești din nou cu ea. Explicați-i că acest lucru devine o problemă serioasă și că sunteți îngrijorat de impactul pe care îl are asupra relației voastre”,  a precizat Deidre Sanders, specialista în relații, conform The Sun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net