Ce cadouri oferim de sărbători în funcție de cifra destinului

Ultima actualizare:

Alegerea unui cadou pentru cei dragi nu este niciodată ușoară. Pentru a ne asigura că nu vom da greș trebuie să ținem cont de preferințele persoanei respective, însă am putea descoperi indicii utile și în stele, potrivit numerologului Corina Stratulat. 

image

Corina Stratulat a sosit în platoul emisiunii moderate de către Răzvan și Dani și a dezvăluit cum putem alege cel mai inspirat cadou în funcție de cifra destinului. 

Cifra destinului se calculează folosind data de naștere și este importantă dacă dorim să aflăm mai multe despre persoanele aflate aproape de noi. 

Persoanele cu cifra destinului 1 

Cei cu cifra de destin 1 au nevoie de cadouri unice. Nu le putem cumpăra aceleași lucruri ca celorlalți, trebuie să le luăm ceva personalizat sau în ediție limită pentru că sunt niște persoane pretențioase și destul de greu de mulțumit. 

Persoanele cu cifra destinului 2

Persoanele cu cifra de destin 2 apreciază cadourile romantice, cum ar fi un masaj sau o zi la spa. Pun preț pe darurile simbolice și pe legăturile afective, așadar nu vor fi impresionate de cadourile extravagante. 

image

Persoanele cu cifra destinului 3 

Cei cu cifra de destin 3 sunt persoane foarte curioase și dornice să învețe în permanență lucruri noi. Dores să fie în pas cu ultimele invenții și descoperiri, așadar cărțile sau un gadget reprezintă o alegere bună. Pe de altă parte, ele iau decizii destul de greu, iar preferințele li se modifică adesea, astfel și voucherele reprezintă o alternativă în cazul lor. 

Persoanele cu cifra destinului 4

Persoanele cu cifra de destin 4 cred că foarte importantă sănătatea corpului. Cadoul potrivit e un tratament corporal sau tratamente de înfrumusețare. De asemenea, ei iubesc motivele tradiționale și obiecte care transmit un mesaj.

Persoanele cu cifra destinului 5

Pentru cei cu cifra de destin 5, care sunt jucăuși și își doresc strălucire, un cadou potrivit ar fi o bijuterie frumoasă sau o experiență nouă, precum un film. Un telefon sau o cameră de filmat sunt alte opțiuni care merită să fie luate în considerare.

Persoanele cu cifra destinului 6

Persoanele cu cifra de destin 6 apreciează confortul. Astfel, un cadou care constă în haine, electrocasnice sau parfumuri nu are cum să dea greș în cazul lor. 

Persoanele cu cifra destinului 7

Cei care au cifra de destin 7 sunt pretețioși, dar un ceas sau o bijuterie ar putea fi cadoul potrivit. Bijuteria trebuie să aibă o semnificație aparte. Aspectul fizic este foarte important pentru ei, așadar o trusă de machiaj este o soluție bună.

Persoanele cu cifra destinului 8

Persoanele cu cifra de destin 8 își doresc să aibă o anumită putere sau autoritate, deci cadoul trebuie să vină însoțit de o declarație frumoasă. O carte cu un mesaj motivațional sau un curs de dezvoltare personală ar putea fi pe gustul lor. 

Persoanele cu cifra destinului 9

Persoanele cu cifra de destin 9 sunt profunde și atente la semnificațiile ascunse. Se vor bucura să primească un ornament Crăciun.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net