Cele 2 zodii care vor avea discuții neplăcute în familie, în Ajunul Crăciunului. Tensiunile ating cote maxime

Două zodii din Horoscop vor avea ghinion de Crăciun! Vor avea parte de multe tensiuni și certuri în familie. Descoperă care sunt aceste zodii și cum pot gestiona aceste momente neplăcute în perioada sărbătorilor.

Zodii ghinioniste de Crăciun Foto: Shutterstock
Zodii ghinioniste de Crăciun Foto: Shutterstock

Fecioară: discuții în familie 

Nativii din Fecioară trebuie să învețe să accepte și o părere diferită de a lor și să caute un numitor comun cu persoana iubită. Ce-i drept, negocierea nu este punctul forte al acestor nativi, ci își doresc întotdeauna ca totul să se întâmple așa cum au stabilit. Fecioarele pot fi înțelese greșit în această perioadă și pot fi considerate de parteneri mult prea critice și greu de mulțumit.

Săgetătorul: certuri în familie 

Săgetătorul trece prin situații dificile la acest final de an. De la haos la locul de muncă și nervi întinși la maximum, până la lipsa banilor de sărbători, certuri și multă frustrare. Va fi nevoie de multă răbdare și mult tact pentru a putea trece peste acest final de an cu multe provocări. Ai grijă la felul în care te exprimji, pentru a nu exista certuri în familie și multă tensiune în casă. 

Zodii care vor fi singure de Crăciun

Gemenii trec în această perioadă prin mai multe emoții contradictorii. Gemenii sunt zodii de aer care nu sunt deciși dacă ar trebui să încheie relația chiar înainte de Crăciun. Pe de-o parte vor să înceapă anul singuri, pe de altă parte nu vor să rănească sentimentele partenerului de cuplu. Este o decizie dificilă, însă astrele arată că acești nativi vor înclina balanța în cele din urmă și își vor face nevoile cunoscute. Gemenii își doresc o schimbare.

Balanțele vor fi singure de Sărbători

Balanțele nu și-ar dori să rupă relația pe care o au cu actualul partener, însă încrederea lor a fost trădată. Astrele arată că pentru Balanțe este o perioadă dificilă. Nu este ușor să afli că cel în care ai avut cea mai mare încredere a avut secrete față de tine. Dacă vei reuși să treci peste infidelitatea partenerului, atunci vei putea să mai acorzi o șansă acestei relații. Pune în echilibru principiile tale de viață, dorințele de viitor și momentele petrecute de acest om.

Nativii din zodia Săgetătorului s-ar putea să pună capăt relației amoroase

Săgetătorii simt că nu pot evolua alături de actualul partener. Pentru că vă doriți lucruri diferite de la viitor și nu reușiți să ajungeți la un numitor comun, acest lucru vă pune constant într-o stare de alertă. Este dificil pentru tine să mai găsești o soluție în această perioadă, iar cea mai bună soluție pare să fie despărțirea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net