Cele mai mari frici ale zodiilor. Obsesiile pe care nu le pot depăși niciodată

Frica face parte din viața noastră și fiecare dintre noi avem un punct slab, ceva anume de care ne temem. De foarte mult ori, atât timp cât nu este ținută sub control, frica are puterea de a ne face să acționăm sub influența ei.

Fricile zodiilor. Sursă foto: Pixabay
Fricile zodiilor. Sursă foto: Pixabay

Indiferent de semnul nostru zodiacal, frica face parte din viața noastră, însă cel mai bine poate fi controlată această stare doar atunci când ne dăm seama ceea ce anume ne face să devenim atât de temători în viață. Astrologul Camelia Pătrășcanu a explicat în emisiunea Astro Fanatik  ce temeri are fiecare zodie în parte.

Berbecii, temători că ar putea să aibă diverse accidente

Persoanele născute sub acest semn zodiacal tind să se teamă foarte mult pentru viața și sănătatea lor. Deși sunt persoane care se pot reinventa cu ușurință și mereu găsesc soluții pentru toate problemele lor, cea mai mare frică a Berbecilor este frica de boli, de accidente, orice eveniment care ar putea să le pună sănătatea în pericol.

Taurii, obsedați de control

Nevoia Taurilor de a ține lucrurile sub control se dovedește a fi cea mai mare teamă a lor. Deși Taurii sunt cunoscuți ca fiind persoane calme, acești nativi se sperie de situațiile în care simt că pierd controlul.

Sunt adepții rezolvării problemelor pas cu pas, însă când primesc mai multe sarcini deodată, tind să le fie activată această vulnerabilitate.

Gemenii, puși pe fugă de angajamente

Dacă vrei să pui un nativ din acest semn zodiacal pe fugă și să-i ucizi creativitatea, oferă-i mai multe responsabilități și angajamente. Fiind cunoscuți drept persoane care iubesc libertatea, Gemenii deseori tind să stea când mai departe de anumite responsabilități.

Racii sunt mereu speriați de necunoscut

Pentru ei primează nevoia constantă de a nu ieși din zona de confort. Au o teamă accentuată atunci când vine vorba de diversitate și de nou.

Leii și frica de eșec

Cea mai mare vulnerabilitate a Leilor este aceea că pot eșua în ceea ce fac. Se tem se piardă și să meargă la risc, mai ales dacă există șanse ca cei din jur să le observe nesiguranța și lipsa de încredere.

Cea mai mare teamă a Fecioarelor

Acești nativi se tem foarte mult să acționeze pe moment. Sunt persoane care au nevoie de timp pentru a analiza o situația anume, iar impulsivitatea naște sentimentul de frică în viața lor.

Frica fiecărui nativ în parte. Sursă foto: Pixabay
Frica fiecărui nativ în parte. Sursă foto: Pixabay

Balanțele și nevoia de confort

Nevoia lor de confort și siguranță emoțională și financiară se transformă în cea mai mare teamă a lor. Acești nativi au nevoie în permanență de validare și trebuie să se asigure că mereu au un punct de sprijin.

Scorpionii și trădarea

Cea mai mare teamă a acestor nativi este că pot fi păcăliți, trași pe sfoară. Liniștea lor poate fi spulberată foarte ușor dacă nu sunt înconjurați de persoane care să le sprijine.

Săgetătorii și frica lor

Acești nativi se tem de faptul că, la un moment dat, s-ar putea să le fie amenințată stabilitatea. Se vor afla într-o continuă mișcare până când vor descoperi un loc care să le ofere siguranță și confort.

Capricornii se confruntă cu propria autoritate

Majoritatea nativilor au cunoscut o maturizare prematură. Tind să devină vulcanici și agresivi într-o situație nefavorabilă lor, motiv pentru care se tem de propriile acțiuni.

Vărsătorii și teama că ,,trece viața pe lângă ei”

Acești nativi simt nevoia constantă de a fi implicați în lucruri mărețe, care le pot fructifica imaginația și originalitatea. Astfel, este destul de mare teama că ar putea să își irosească timpul făcând lucruri lipsite de semnificație.

Peștii se tem de abandon

Persoanele născute în acest semn zodiacal funcționează foarte bine doar atunci când sunt înconjurate de alte persoane. Deși au mare încredere în propriile forțe, Peștii se tem că la un moment dat ar putea să ajungă singuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net