Horoscop rune 3-9 aprilie 2023. O dragoste intensă apare în viața acestei zodii

Horoscop rune 3-9 aprilie. Mihai Voropchievici, unul dintre cei mai cunoscuți numerologi ai României a lansat predicții pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului. Iată ce surprize vor bate la ușă pentru mai mulți nativi și cine se va bucura de noi sentimente ale iubirii. 

Horoscop rune 3-9 aprilie 2023
Horoscop rune 3-9 aprilie 2023

Horoscopul runelor pentru săptămâna 3-9 aprilie 2023

Berbec

Această perioadă va fi benefică majorității Berbecilor, întrucât vor cunoaște o nouă dragoste pasională și plină de mister. Mihai Voropchievici anunță că nativii din zodia Berbec care deja sunt căsătoriți pot descoperi o altă latură a iubirii și își vor demonstra toată dragostea și admirația față de soțiile lor.

Taur

Luna aprilie reprezintă luna renașterii pentru nativii născuți în zodia Taur, întrucât vor renaște pe toate planurile: fizice și psihice. Viața lor va căpăta cu totul și cu totul un alt sens, ajungând să aibă parte de revigorare, cunoscând o altă perspectivă a vieții.

Gemeni

Nativii Gemeni se vor bucura de reușite pe toate planurile. Este o perioadă în care succesul se va ține scai de ei, iar poziționarea planetelor îi va ajuta pe Gemeni să exceleze pe toate capitolele vieții lor.

Rac

Racii vor sta față în față cu cel mai mare adevăr din viața lor! Acest adevăr este menit să le schimbe viața. Informația pe care o vor primi vine cu scopul de a le marca existența.

Leu 

Leii au fost desemnați ,,luptătorii” acestei perioade. Lucrurile se vor dovedi a fi extrem de agitate în viața lor, ei pornind scandaluri furtunoase cu persoanele care îi înconjoară.

În această situație, cel mai potrivit avertisment vine din partea runelor: ,,Leule, rămâi calm, că totul se aranjează.”, transmite Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Horoscop. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Sursă foto: Pixabay

Fecioară

Fecioara, considerată simbolul sănătății, are parte de un avertisment clar, de care ar trebui să țină cont: relxarea primează! Este important de reținut pentru nativii acestei zodii că cineva apropiat lor va avea parte de sănătatate din abundență, iar runele le sfătuiește pe Fecioare să nu mai stea temătoare, întrucât toți cei dragi sunt și vor fi bine.

Balanță

Balanțele vor primi un cadou superb din partea cuiva drag, care se gândește intens la ele.

Scorpion 

Scorpionilor le este recomandat să revină cu picioarele pe pământ și să-și ia atribuțiile în serios, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Ultima perioadă din viața lor nu a fost atât de productivă pentru acești nativi, însă dacă vor să aibă parte de succes, trebuie să-și ia rolul în serios.

Săgetător

Această perioadă este una benefică și pentru nativii din zodia Săgetătorului. Vor avea parte de o surpriză, poate fi vorba despre un cadou sau despre o sumă importantă de bani.

Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți să lase problemele și grijile din trecut în trecut și să se pregătească pentru o săptămână roditoare.

Vărsător

Început de săptămână interesant pentru nativii Vărsători. Runele le recomandă să stea acasă, în așteptarea unei schimbări extrem de importante.

Pești

Peștii trebuie să prudenți cu viața lor în perioada următoare, să dea dovadă de atenție în tot ceea ce fac. De asemenea, astrele le recomandă să aibă grijă la cumpărăturile pe care le vor face pentru perioada Paștelui și să verifice cu mare atenție etichetele și termenele de valabilitate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net