Ce sunt runele și care sunt cele mai norocoase simboluri. Misterul horoscopului, deslușit în trei pași

Pietrele runice sunt o tradiție străveche proto-germanică ce datează probabil din secolul I. Ele constau într-un alfabet runic de 24 de litere, de obicei confecționate din lemn sau piatră și erau folosite drept metodă de ghicire a viitorului. Care sunt cele mai norocoase rune, aflați acum!

image

Prima completare a alfabetului au runele Elder Futhark în secolul al V-lea, fiind cel mai des folosite și astăzi, iar apoi pietrele Younger Futhark au fost adaptate de către vikingi și alte triburi nordice și au continuat până în epoca medievală. Se spune că acestea se bazează pe inscripțiile latine vechi, potrivit Two Wander.

Cuvântul rună provine de la cuvântul germanic folosit pentru mister. Pietrele runice sunt asociate cu magia și au fost foarte venerate și folosite cu mare precauție.

Alfabetul runic conține în mod tradițional 24 de litere, dar uneori seturile sunt însoțite de o piatră goală, numită runa lui Odin", care simbolizează ceea ce nu trebuie să fie cunoscut încă. Odin este zeul nordic care și-a sacrificat un ochi pentru a vedea tot ce se întâmplă în lume, ca atare, dacă primești această rună înseamnă că nu a venit încă timpul ca anumite informații să ne fie dezvăluite nouă, muritorilor de rând, și că ar trebui să avem încredere în sincronizarea divină a vieții.

Cele mai norocoase rune

Potrivit Mythology Merchant runele care aduc norocul sunt: 

Fehu

Runa Fehu este una dintre cele mai utilizate rune în zilele noastre și este considerată a fi un simbol al norocului și al prosperității. Cuvântul fehu" înseamnă de fapt "vite", iar în cultura nordică timpurie, vitele erau considerate o marfă valoroasă. Prin urmare, runa Fehu a ajuns să reprezinte bogăția și abundența. Ea este folosită și de cei care vor o doză de curaj.

Raido

Raido este una dintre cele douăzeci și patru de rune care alcătuiesc Elder Futhark, cel mai vechi alfabet runic cunoscut. Numele Raido provine din cuvântul proto-germanic pentru plimbare" sau călătorie". Această rună simbolizează norocul, progresul și noile începuturi. De asemenea, poate reprezenta tăria, puterea și viteza. În divinație, Raido indică adesea o perioadă de noroc și de noroc. Sugerează că acum este un moment bun pentru a-ți asuma riscuri și pentru a te lansa în noi aventuri.

Gebo

Runa Gebo este reprezentată de litera „X". Această rună simbolizează norocul și generozitatea. În unele interpretări, ea reprezintă, de asemenea, cadouri sau ospitalitate. Runa Gebo este adesea asociată cu zeul Frey, care era cunoscut pentru generozitatea sa. În divinație, runa Gebo poate indica faptul că un act de generozitate va fi răsplătit. De asemenea, poate sugera că o perioadă de noroc se află la orizont.

Wunjo

Runa Wunjo este un simbol al norocului și al fericirii. În mitologia nordică, era asociată cu zeul Freyr, care era zeul ploii, al soarelui și al fertilității. Runa Wunjo reprezintă bucuria care vine din faptul că toate nevoile tale sunt satisfăcute. Atunci când vedem runa Wunjo, aceasta ne amintește să apreciem norocul pe care îl avem în viața noastră.

Jera

Runa Jera este una dintre cele mai populare rune și este adesea folosită pentru a simboliza norocul. Numele Jera provine din cuvântul nordic vechi pentru an și este asociat cu sezonul recoltei. Se spune că această rună reprezintă natura ciclică a timpului și ne amintește că totul este conectat. Runa Jera poate fi folosită și ca talisman pentru a atrage norocul și abundența. Atunci când această rună este plasată lângă o ușă sau o fereastră, se spune că aduce binecuvântări în casă. 

Pertho

Runa Pertho reprezintă norocul și este adesea folosit ca talisman de către cei care caută să aducă noroc în viața lor. De asemenea, runa este asociată cu zeița Freyja, care este zeița scandinavă a iubirii, frumuseții și fertilității. Mulți cred că, purtând sau purtând runa Pertho, vor fi binecuvântați cu norocul și fertilitatea lui Freyja. Fie că sunteți în căutarea norocului în dragoste, în afaceri sau în viață în general, runa Pertho este un simbol puternic de invocat.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net