Horoscop rune 21-27 martie. Zodia care își va îndeplini visul. Dragostea planează asupra Berbecului

Ultima actualizare:

Horoscop rune 21-27 martie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, de data aceasta pentru a patra săptămână a lunii martie. Este o săptămână în care visele Fecioarei se vor îndeplini.

Horoscop 13-19 martie 2023 Foto: Facebook
Horoscop 13-19 martie 2023 Foto: Facebook

Horoscop rune pentru săptămâna 21-27 martie 2023

Berbec

Berbecul a dat de dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional, deci a ieșit din starea lui de fapt și a trecut la cuceri. Este o săptămână în care dragostea planează asupra Berbecului. 

Taur

În schimb, Taurii sunt sfătuiți să își facă bagajele pentru că astrele îi anunță că vor pleca într-o călătorie.

Gemeni

Gemenii vor da lovitura și se produce un salt rapid, calitativ în existența lor. Se țin lanț toate de la o săptămână la alta şi îi atenționează. 

Rac

Racul se bucură de prezenţa lui Vunjo. Aceşti nativi, în săptămâna următoare, sunt câștigători pe toate planurile, așa că beneficiați de tot ceea ce vă doriți. Și eu vă recomand să aveți gânduri mari, să vă doriți mai sus decât trebuie. 

Leu

Un sfat pentru cei din zodia Leu: lăsați toate problemele și grijile legate de trecut în urmă, lăsați necazurile deoparte și pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună ca cea precedentă. 

 Fecioară

În schimb, la Fecioară, fertilitate și belşug. Peste puțin timp, visele voastre se vor împlini - și la Fecioarele care n-au copii și la cele care n-au bani. 

Horoscop rune pentru finalul lunii martie

Balanță

Un sfat pentru Balanță, scurt și la obiect: schimbă cazul și macazul, schimbă tactica și abordează altfel problemele care te interesează, că până acum ai dat greș.

Scorpion

La Scorpioni, mobilizați-vă toate forțele pentru a vă consolida poziția în familie, societate și la serviciu. Făcând asta, veți triumfa.

Săgetător

În schimb, Săgetătorul să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte foarte importante cât de curând. Fiți pregătiți, vine o schimbare.

Capricorn

Capricornul a preluat runa de săptămâna precedentă cu simbolul uraganului, așa că o săptămână a fost uragan la Balanță, săptămâna următoare uraganul e la Capricorn. Se întrevede o bătălie furtunoasă, o dispută dar rămâneți calmi, că totul să aranjează. Deci cu alte cuvinte nu mai faceţi scandal degeaba că tot voi câștiga și rezolvați.

Vărsător

În schimb, Vărsătorul va putea găsi rezolvarea tuturor problemelor care îi frământă angajând o sinceră discuție cu ceilalți membri ai familiei. 

Peşti

Pentru Peşti, foarte curând veți afla un adevăr important care vă va marca viața sau o va schimba.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Copy of Copy of Vedra hair beauty2 cum sa avem un par frumos jpg
Cuplu care doarme in pat - pozitii de somn FOTO Shutterstock
cub horoscop supărare png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
 Sală de fitness- sport- exercitii -antrenament FOTO Shutterstock
ghost 2892905 1280 jpg