Horoscop rune pentru martie 2023. Zodia care trage lozul câștigător. Va triumfa la muncă, dar și în viața amoroasă

Horoscop pentru luna martie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, de data aceasta pentru prima luna de primăvară.  

Horoscop rune pentru martie 2023
Horoscop rune pentru martie 2023

Horoscop rune pentru martie 2023

Luna mărțișorului este una extrem de benefică pentru majoritatea zodiilor. Mulți nativi vor avea parte de reușite și se vor bucura de rezultatele pe care le vor obține, a precizat numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Astro Fanatik. Iată ce ascunde horoscopul runelor pentru martie 2023.    

Berbec

Nativii din zodia Berbec dispun de o lună de zile pentru a găsi rezolvare problemelor care le dau bătăi de cap. Totuși, pentru ca acest lucru să se întâmple, există o condiție de care trebuie să țină cont. Mihai Voropchievici îi îndeamnă să întrunească un consiliu de familie și să vorbească deschis despre problemele care îi frământă.

În urma unei discuții sincere cu membrii familiei lor, aceștia îi vor ajuta pe Berbeci să descopere soluțiile de careau nevoie.

Taur

Taurii au tras lozul câștigător! Astrele s-au aliniat în favoarea lor și se pot declara deja câștigători pe toate planurile vieții lor. Pentru acești nativi, luna mărțișorului se anunță a fi cea mai benefică perioadă din viața lor, iar veștile bune și reușitele își vor face apariția pe toate planurile: financiar, profesional, iubire și sănătate.

Gemeni

Luna martie este prielnică Gemenilor care simt nevoia de o schimbare în viața lor, pe toate planurile. Mulți dintre ei vor începe un nou capitol. De asemenea, în luna mărțișorului, pentru nativii din zodia Gemeni se anunță schimbări benefice atât din punct de vedere spiritual, cât și din punct de vedere psihic. În sfârșit, aceștia vor avea ocazia să înceapă o viață nouă.

Leu 

Leii își vor descoperi tăria și puterea interioară pentru a depăși obstacolele care se vor ivi pe parcursul lunii martie. Astfel, nativii din zodia Leu trebuie să se înarmeze cu multă putere, însă nu trebuie să se îndoiască de faptul că vor reuși să izbăvească problemele care vor apărea pe parcurs.

Horoscop rune pentru martie 2023

Rac

Pe durata întregii lunii, nativii din zodia Rac se vor bucura de protecție divină împotriva tuturor răutăților și gândurilor negative, astfel că niciun rău nu va reuși să-i afecteze pe aceștia, protecția de care au parte fiind una extrem de puternică.

Fecioară

Luna martie este luna călătoriilor pentru nativii acestei zodii.Fecioarele vor avea parte de mai multe realizări din mai multe puncte de vedere, iar șansele unor călătorii neașteptate sunt destul de mari.

Horoscop martie Balanță

Nativii din zodia Balanță se vor confrunta cu noi decizii pe carevor fi nevoiți să le ia: schimbarea locului de muncă sau a locuinței. Acestea sunt cele două oportunitățipentru luna mărțișorului pentru Balanțe.

Scorpion

Scorpionii trebuie să se pregătească pentru multe schimbări majore în viața lor, încă de la începutul lunii martie. După mult timp, Scorpionilor li se oferă oportunitatea de a-și face ordine în viață și încep noi capitole importante, care le vor fi benefice.

Săgetător

Săgetătorii vor deborda de energie în luna martie. Se vor bucura de vești bune, cadouri și bani.

Capricorn

Capricornii trebuie să fie extrem de atenți la un cadou pe care-l vor primi din partea unei persoane care s-a gândit intens la aceștia.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie foarte atenți la ceea ce manifestă în Univers. Astrele le recomandă detașarea de probleme și de gândurile negative care dau naștere celor mai neplăcute scenarii. Gândurile lor au o putere de manifestare destul de mare. Astrele îi îndeamnă pe acești nativi să stea liniștiți, întrucât nimic rău nu se va întâmpla cu ei sau cu cei dragi.

Pești

Luna martie va fi una plină de tensiuni și de agitație pentru majoritatea nativilor din zodia Pești. Pentru a reuși să obțină rezultatele dorite, trebuie să treacă printr-o serie de contraziceri și dispute cu anumite persoane. Totuși, astrele îi sfătuiesc să fie liniștiți și să evite pe cât se poate situațiile tensionate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net