Horoscop rune Mihai Voropchievici, în săptămâna 10-16 ianuarie: Taurii «dau lovitura»!

8 ianuarie 2022

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 10-16 ianuarie, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3.

article img
Horoscop rune Mihai Voropchievici, în săptămâna 10-16 ianuarie Foto: Captură Video

Voropchievici a explicat că în 2022 avem 4 eclipse care vin cu schimbări sau probleme pentru unele zodii. Acestea ne influențează viața, însă evoluția nu se poate face fără schimbare, spune numerologul. Când spunem schimbări ne referim la cele de viziune, de credințe sau chiar schimbările sistemului de valori.

Ca în fiecare sâmbătă seară, Mihai Voropchievici a dezvăluit ce au pregătit runele pentru săptămâna ce vine, la Antena 3. Iată ce spun runele pentru fiecare zodie în săptămâna 10-16 ianuarie!

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 10-16 ianuarie

Berbec

Berbecul intră sub protecția divină, împotriva forțelor malefice.

Taur

Taurul a pornit bine. I-a ieșit simbolul dragostei: ceva pasional, fierbinte. Taurii „dau lovitura” și se pot căsători!

Gemeni

Gemenii au o săptămână mai anevoioasă. Au câteva probleme de rezolvat. Să fie atenți la starea de sănătate și lăcomia cu mâncarea.

Rac

Racul e în căutări: să se mute la un alt serviciu sau la o locuință nouă. Sfatul este să le faceți pe ambele dacă dorți, pentru că veți reacționa la momentul respectiv exact așa cum vă spune inima.

Leu

Leii lasă în urmă toate problemele legate de trecut. Lăsați necazurile în urmă și pregătiți-vă pentru un an mult mai bun. O săptămână nemaipomenită pentru Lei!

Fecioară

Fecioarele sunt pe o pojghiță de gheață. Au o săptămâna de atenționare pentru modul comportamental, pentru dialogul pe care îl folosesc și acțiunile pe care le fac. Atenție la comunicare!

Balanță

Balanțele au două mesaje foarte simple: să vă relaxați și să nu vă mai faceți probleme pentru cineva foarte apropiat vouă. 

Scorpion

Scorpionii trebuie să abordeze altfel toate problemele care îi interesează. Modul de până acum a fost eronat, așa că schimbați tactica!

Săgetător

Vor afla un adevăr care le va marca sau schimba viața.

Capricorn

Pe Capricorni îi așteaptă o schimbare importantă (acasă sau în familie) și trebuie să fie pregătiți în acest sens.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie pregătiți pentru o „suită de bătălii”. Trebuie să rămână calmi însă, că totul se va aranja. 

Pești

Mobilizați-vă toate forțele pentru a vă consolida poziția: la serviciu, în societate sau acasă.