Horoscop rune Mihai Voropchievici, 19 – 25 decembrie 2021: Taurii trebuie să se relaxeze

Ultima actualizare:

Numerologul Mihai Voropcheivici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 19-25 decembrie, la emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.

Mihai Voropchievici foto: Antena 3
Mihai Voropchievici foto: Antena 3

Ca în fiecare sâmbătă, Mihai Voropchievici a dezvăluit ce au pregătit runele pentru săptămâna ce vine. Săptămâna dinaintea Crăciunului se anunţă una încărcată, grea, dar şi plină de surprize şi daruri binemeritate, potrivit fanatik.ro.

Iată ce spun runele pentru fiecare zodie în săptămâna 19 – 25 decembrie.

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 19 – 25 decembrie: Berbecii încep o nouă viaţă

Berbec

Berbecii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă pe toate planurile. Urmează o adevărată renaștere în perioada dinainte de Crăciun.

Taur

Taurul primește două mesaje. În primul rând, trebuie să se relaxeze, iar în al doilea rând, ar trebui să nu se mai îngrijoreze cu privire la starea de sănătate a unei rude.

Gemeni

Nativii Gemeni își fac bagajele, pentru că runele le anunță o călătorie. Au șanse mari să participe la o petrecere și îşi vor lua câteva zile de concediu pentru asta.

Rac

Racii au o săptămână în care sunt asaltați din toate părțile cu diverse mesaje și urări. Se anunță o săptămână încărcată pentru nativi.

Leu

Pentru nativii Leu se anunță fertilitate și belșug. Toate visele vi se vor îndeplini în această perioadă de care se vor bucura enorm.

Fecioară

Fecioara intră într-o săptămână de protecție divină, cel mai probabil în pregătirea unor obstacole pe care le vor depăși la începutul noului an.

Balanță

Balanța va da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Este momentul pe care îl așteaptă de multă vreme.

Scorpion

De ceva vreme, cineva care se gândește intens la nativii Scorpion le vor trimite un cadou și le vor face zilele mult mai frumoase.

Săgetător

Nativii Săgetător intră într-o zonă dificilă, în care își iau pauză și nu vor să comunice despre situația lor. Vor deveni o persoană cu o aură de mister, pe care ceilalți vor dori să o înțeleagă.

Capricorn

Forță, putere, tărie! Capricornii au muncit deja destul, însă și în această săptămână vor veni o mulțime de lucruri spre ei și trebuie să reziste cu tărie.

Vărsător

Vărsătorii au parte de vești bune. Se anunță o surpriză pentru ei, poate fi vorba de cadouri sau de bani care le vor prinde bine.

Pești

Peștilor li se spune clar, li se dă o comandă: consolidați-vă poziția, în familie, la serviciu și în societate. Trebuie să lase deoparte gălăgia, pentru că lumea nu știe cine sunt

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net