Horoscop săptămânal 20-26 decembrie 2021: Peştii sunt la un pas de epuizare emoţională

Horoscopul săptămânal pentru perioada 20-26 decembrie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 20-26 decembrie 2021 foto: Pixabay
Horoscop săptămânal 20-26 decembrie 2021 foto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru 20-26 decembrie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Peşti sunt la un pas de epuizare emoţională.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec: 20-26 DECEMBRIE 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Perioada se poate caracteriza printr-o succesiune de greșeli și neînțelegeri. Feriți-vă așadar atunci când luați decizia de a utiliza informații din surse incerte și judecați la rece lucrurile!

Profesional, încercați să dați mai multă valoare muncii voastre și să nu o mai priviți doar ca pe o sursă de venit, ci spre exemplu, ca pe o posibilitate de autorealizare, de comunicare cu oamenii și, de ce nu, chiar ca pe ceva ce vă face plăcere. Nu vă  închideți numai pe partea materială a problemei. Antreprenorii și managerii de la toate nivelurile vor putea analiza realizările lor și vor lua în considerare noi oportunități pentru dezvoltarea afacerii. Cu siguranță ea va merge înainte!

Relațiile cu colegii din alte orașe sau țări, într-un fel sau altul, se stabilizează. Partenerii își vor schimba tactica și acolo unde legăturile erau rupte, vor fi probabil negocieri de împăcare.

Horoscop săptămânal Taur: 20-26 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Unii dintre voi pot întâmpina probleme venite din partea prietenilor sau cineva pe susținerea căruia v-ați bazat nu își va îndeplini promisiunile făcute. Alții sunt implicați în procese și chestiuni juridice, ori pentru bani, iar cei cu relații neoficiale vor traversa nemulțumiri și tensiuni.

Va crește probabilitatea ca documentele să fie refăcute de mai multe ori sau  oameni importanți din viața voastră se pot îmbolnăvi brusc, dându-vă planurile peste cap.Una peste alta, astrele vă vor testa răbdarea, fie că persoanele de care aveți nevoie sunt plecate, fie că  programul de lucru al instituțiilor necesare se va schimba brusc, fie că reuniunile vor fi reprogramate sau anulate cu totul. Încercați să nu vă supărați, să nu le puneți la inimă, căci altfel vă puteți îmbolnăvi prin reactivarea unor boli cronice.

Dacă veți fi gata să vă asumați riscuri și să investiți sume mari, eu zic să nu vă grabiți, căci nu-i prielnic momentul. Sugerez să acordați atenție mai curând detaliilor și să vă ocupați de chestiunile minore sau cele rezolvabile pe termen scurt. Dacă ați solicitat un credit, condițiile se pot schimba.

Horoscop săptămânal Gemeni: 20-26 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Fanteziile voastre pot fi exagerate, iar ele ar putea fi utile în lucrarea unui povestitor sau scriitor de science fiction, dar pentru o persoană obișnuită poate exista pericolul de a evada din realitate și a cădea într-o lume fictivă. Feriți-vă să porniți la un drum nou, deoarece percepția voastră asupra informațiilor poate fi foarte distorsionată și veți avea de suferit pierderi.

Relațiile cu rudele, cu parinții se vor deteriora într-o oarecare măsură și este probabilă chiar o dispută serioasă dacă veți îndrăzni să le mințiți cu ceva. Nu totul poate fi restabilit in condiții de siguranță.

În materie de educație oferită copiilor, evitați nervozitatea și ieșirile impulsive, dar și situațiile în care un părinte permite acest lucru iar celălalt interzice exact același lucru.

Potențialul energetic este destul de ridicat, dar perioada care urmează este lungă și complicată. În cazul bolilor aparatului respirator merită luate măsuri preventive, deoarece există o tendință de  agravare a unor afecțiuni deja existente.

Horoscop săptămânal Rac: 20-26 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

La nivel figurat, permutările sunt posibile în toate domeniile vieții, dar nu vor fi prea rapide sau prea dramatice în așa fel încât nativii vor avea timp să se pregătescă pentru ele. Mai mult, ei înșiși vor fi inițiatorii lor, într-o măsură mai mică sau mai mare. Sfaturile pe care le dau sunt minime și totuși sunt. E nevoie să meargă până la capăt cu discuțiile legate de profesie, în așa fel încât să spună tot ce cred și cum văd ei lucrurile.

În ceea ce privește relațiile personale, este posibil să fie nevoie de mai mult decât de o dorință sinceră. În ciuda succesului social pe care îl pot obține, beneficiile nu se vor revarsa asupra lor decât dacă vor fi activi. Așadar, dacă doriți salariu mai mare, acționați, dacă aveți în cap un plan de afaceri, faceți ceva cu el și mai ales, nu vă lăsați influențați de alții care nu cred în reușitele voastre!

Horoscop săptămânal Leu: 20-26 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Săptămâna  va seta un nou ritm de muncă și trebuie să vă obișnuiți cu el. Nu încercați să schimbați circumstanțele așa cum aveți nevoie, căci nu va funcționa chiar după cum vreți voi. În schimb, puteți stoarce maximul din situațiile care apar, dacă vă mișcați la timp. Așezarea astrelor sugerează acelora cu afaceri să se concentreze pe opiniile celor apropiați. E nevoie să se aleagă metode și căi pe care oamenii din jur să le aprobe, e nevoie să se acționeze pe baza propriului instinct șipropriilor simțuri ca să nu fiți limitați la jumătate de măsurile altora. Acesta este un moment bun pentru implementarea modernizării locale, ca și pentru proiectele la scară largă.

Pentru acei Lei care lucrează în companie, care sunt salariați, începutul perioadei va oferi o alternativă. Să nu se grăbească să o ia de bună, oricât de promițătoare pare. Gândiți-vă cu atenție, deși proverbul “mai bine să faci și să regreți, decât să nu faci și să regreți mai mult  “este pe deplin valabil. Nimeni nu va oferi alte garanții decât dumneavoastră, cu excepția zonei sentimentale, unde totul va depinde numai de deciziile voastre. În general, nu vor exista dificultăți în relațiile apropiate.

Horoscop săptămânal Fecioară: 20-26 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Acasă și în mediul familial situațiile pot fi inconfortabile datorită unor informații ascunse. Chiar și lucrurile se pot comporta ciudat:aparatele electrice și instalațiile tehnice se pot strica mai des decât de obicei, mobilierul se poate deteriora  sau vasele se pot sparge. Va fi periculos și să folosiți obiecte ascuțite și tăioase. De asemenea, orice interdicții emise de părinți vă pot deranja, ceea ce va duce la o elucidare clară a relațiilor și a atacurilor agresive.

Cu rudele însă, legăturile devin mai relaxate, iar în cazul în care au existat certuri în trecut, acum vor veni posibilități pentru soluționare.

Nu vor exista probleme nici în relațiile cu copiii, ba chiar aceștia vă vor încânta cu succesele și cu traseul lor original de gândire.

Financiar, vă sfătuiesc să fiți extrem de atenți la lucruri și bani.

Horoscop săptămânal Balanță: 20-26 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Pentru aceia singuri și care se vor concentra pe zona iubirii, ei să nu se grăbească să tragă concluzii despre alții. Să ia în calcul varianta că sufletul altora este încă întunecat, așa că uneori nu are sens să încerce să forțeze nota. Dar să se asigure că și înțeleg problemele celuilalt. În caz contrar, nu vor putea reacționa atunci când va sosi momentul potrivit.

Pentru alții, se poate ivi o nouă cunoștință interesantă, iar pentru asta este  necesar să iasă din casă mai des. Dacă nu, se pot întâlni cu oameni și pe rețelele de socializare online. Nativii pot avea încredere în străinii de pe net, cu condiția să își păstreze realismul.

Dacă vorbesc despre Balanțele familiste, ele pot muta un eveniment la scară mai largă. Spre exemplu, pot face o achiziție neașteptată, dar circumstanțele totuși avertizează împotriva cheltuielilor nejustificate. Dacă apar tensiuni în cuplu, în niciun caz nu adopte o poziție puternică, ci să rezolve diplomatic problemele. Mai mult, chiar nu sunt așteptate conflicte cu adevărat grave.

Horoscop săptămânal Scorpion: 20-26 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Prima parte a săptămânii vă oferă posibilitatea de a vă reabilita în ochii celorlalți. Dacă totul a fost în regulă, atunci continuați conform unui plan stabilit în prealabil și veți reuși. Dacă vorbim despre cei singuri, atunci la începutul perioadei există șansa unei cunoștințe importante. Nu ascultați ce spun alții, veți fi unul dintre puținele semne în această privință, a căror opinie va întrece aproape orice alta. Concentrați-vă pe propriile experiențe și asigurați-vă că profitați de experiența trecută. Acesta este un moment excelent pentru a schimba ceva în voi și a deveni mai buni.

Familiștii, vor avea și ei o astfel de oportunitate, dar aceasta va fi asociată fie cu reaprinderea flăcării în cuplu, fie cu alte perspective la scară largă.

Finalul perioadei vă prinde axați pe zona profesională, când va trebui să vă demonstrați experiența dacă vreți Prima de sărbători.

Horoscop săptămânal Săgetător: 20-26 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Frontul de lucru încă vă este deschis și tot mai aveți ceva lămurit și de pus la punct, chiar dacă finalul anului se apropie. În spatele guvernatorului vostru a rămas zidul saturnian, deci se vede luminița. Într-o zonă însă, probabil a locuinței sau a părinților în vârstă, va trebui să găsiți soluții ale problemelor ivite. Va fi greu cu timpul liber, căci și atunci e nevoie să vă gândiți la bani, la carieră. Căutați să nu faceți totul singuri, ci lucrați împreună cu echipa, mai ales dacă e vorba de proiectele pe termen scurt și mediu.

Personal, începând cu ultimele zile ale perioadei, multe se dinamizează. Nativii care nu se află într-o relație serioasă, să se aștepte la noi cunoștințe care vor intra pe calea lor. Au libertatea de a acționa după bunul plac, nimeni nu va ridica limite, iar acesta este un plus. Să nu uite însă că, pe măsură ce apar mai multe oportunități, cu atât responsabilitatea este mai mare. Și da, acesta este un moment bun pentru a începe o nouă relație, dar nu pentru oficializări.

Horoscop săptămânal Capricorn: 20-26 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

O fi intrând el Soarele în semnul vostru, dar stă încă sub energiile înșelătoare ale lui Neptun până atunci. De aceea, nu-i momentul să trageți concluzii definitive, mai ales în sectorul profesional sau, dacă studiați și aveți examene, nu vă bazați pe fler și pe noroc! Este în schimb o bună perioadă pentru a identifica punctele slabe din strategiile voastre sau de a nu face caz și a nu vă afișa emoțiile și sentimentele. Vremea este însă perfectă pentru întâlnirile echipei de conducere, precum și pentru încheierea de noi uniuni și semnarea de diverse acorduri. Aceia care au propria afacere, nu ar trebui să se rezume doar la domeniul sau la ceea ce au deja. Bine-ar fi dacă ar încerca să își arunce privirile dincolo de zare, spre viitor și spre ce altceva ar mai putea face pentru a diversifica!

Din punct de vedere al finanțelor, nu ar trebui să faceți cheltuieli mari, ci să evaluați perspectivele investițiilor pe termen lung.

În privința modului în care vă prezentați în fața altora, este foarte important să fiți sinceri, autentici și să nu încercați să jucați rolul altcuiva.

Horoscop săptămânal Vărsător: 20-26 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Puteți să faceți planuri frumoase și să depistați oportunități chiar și acolo unde pare totul nesemnificativ. Totul este să nu vă grăbiți cu punerea în practică a ideilor, căci încă mai aveți multe de învățat și de aflat. În afacerile personale, ar fi bine să așteptați un timp mai bun, cu permutări cardinale care să aducă oportunitatea de a prelua frâiele în mâinile voastre. Iar dacă lucrați într-o companie, încercați să acordați mai multă atenție la ceea ce se întâmplă în afara competențelor voastre. Acum, doar aveți nevoie de toată voința voastră și principalul lucru este să acordați drept de veto acelora în care vă puteți încrede.

Zona sentimentală este activată, așa încât sunteți romantici, sentimentali dar și vulnerabili din cauza idealismului. Deocamdată, evaluați variantele și doar culegeți informații, fără să vă implicați efectiv!

Pentru aceia care au copii, ar putea apărea divergențe în opinii legate de diferențele dintre generații. Tratați-le cu zâmbetul pe buze, căci totul va reveni la normal.

Horoscop săptămânal Pești: 20-26 decembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Printre rudele apropiate sau printre vecini vă veți bucura de oarecare autoritate, dar ei vor veni la voi cu sfaturi eronate. Veți putea conversa pe aproape orice subiect, dar cunoștințele voastre pot fi oarecum superficiale, prin urmare, nu toate recomandările vor fi corecte.

Dacă aveți copii, veți adera la cele mai moderne și non-standard metode de educație. Totuși, schimbarea radicală de stil poate alterna cu permisivitate, ceea ce va complica relațiile cu odraslele voastre. Petreceți timp și implicați-vă alături de ei în jocuri, călătorii, plimbări și însărcinați-i cu mici îndatorări fezabile, dar pe puterile lor.

Ca stare generală, aceasta e sănătoasă, energică, dar neliniștită și nervoasă, lucru care mai devreme sau mai târziu va duce la o epuizare emoțională mare. Dacă nu reușiți să faceți față, atunci odihniți-vă suficient!  Chiar este un moment important pentru sănătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net