Top 3 zodii care nu se pricep la mințit. Mereu se dau de gol!

Ar putea astrologia să aibă ceva de-a face cu felul în care minți, indiferent dacă ești un mincinos talentat sau unul care nu se descurcă deloc în acest sens? Da, semnele zodiacale care fac cei mai slabi mincinoși sunt destul de evidente, dacă iei în considerare personalitățile lor. Pentru că semnul zodiacal sub care ne naștem poate influența multe lucruri despre noi, inclusiv capacitatea noastră de a minți și diferitele grade în care o facem.

Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva

Iată topul celor trei zodii care nu se pricep la mințit și mereu se dau de gol.

Ce cred oamenii despre minciună

Pentru unii oameni, minciuna ocazională este în regulă, mai ales dacă previne rănirea cuiva drag, în timp ce alții consideră că, chiar și minciuna dintr-un motiv întemeiat este un drum dificil și poate duce la mai multe probleme.

Se pare că există o corelație între cât de mult minți și capacitatea ta de a o face într-un mod convingător. Pentru majoritatea oamenilor, cu cât minți mai mult, cu atât te descurci mai bine. Cu toate acestea, uneori oamenii sunt doar niște bieți mincinoși și, oricât de des mint, nu se îmbunătățesc niciodată în această direcție.

Cea mai reușită minciună nu este întotdeauna spontană; de fapt, motivul pentru care unii oameni sunt mincinoși slabi este pentru că nu au făcut pregătirea necesară.

Au povesti în care detaliile nu se leagă. Sau poate că ochii lor se mișcă într-o parte mai mult decât în cealaltă, sau vocea li se „fragmentează”. Comunicarea non-verbală îi dă de gol pe cei care nu se pricep la mințit.

Semnele zodiacale care nu știu să mintă

Iată care sunt zodiile care nu se descurcă cu minciunelele și care, orice ar face, ajung până la urmă să se dea de gol.

1. CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie)

Una dintre zodiile care nu se pricep la mințit și se dau rapid de gol atunci când o fac sunt capricornii. Aceștia urăsc să mintă, iar atunci când se simt obligați să mintă, se încurcă în detalii. În plus, durează prea mult să-și spună minciuna. De ce le ia atât de mult?

În primul rând, ei trebuie să decidă să mintă, ceea ce implică o mulțime de gânduri în mintea lor, se gândesc și se răzgândesc. Apoi, trebuie să vină cu ceva cel puțin puțin credibil, astfel încât, până când neadevărul le iese din gură, să fie evident pentru toată lumea că mint.

2. BERBEC (21 martie - 19 aprilie)

O altă zodie care urăște minciuna este berbecul. Berbecul are problema opusă Capricornului - ei răspund prea repede și nu se gândesc prea mult la ceea ce vor spune, așa că iese confuză minciuna lor sau ca un adevăr dur. Berbecii nu au prea mult control asupra impulsurilor, așa că dacă simt nevoia să spună ceva sincer, chiar dacă acel strop de adevăr le poate cauza multe necazuri, le va fi greu să se oprească.

Când mint, nu s-au gândit la asta și pur și simplu nu are sens.

3. PESTI (19 februarie - 20 martie)

Și peștii se simt îngrozitor când mint și emoțiile lor se văd pe toată fața. Peștii sunt foarte expresivi, ceea ce este o calitate minunată atunci când comunică sincer, dar este un steag roșu uriaș atunci când încearcă să mintă.

Cuvintele lor spun o poveste, iar chipul lor (prin expresii) spune una contradictorie. În plus, minciuna îi va apăsa atât de tare pe nativii pești, până când aceștia vor spune adevărul oricum. Nu au față de poker și nici nu-și doresc asta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii muncitoare jpg
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net