Cum poți recunoaște o zodie în funcție de trăsăturile feței? Peștii au o privire visătoare

Ultima actualizare:

Mihai Voropchievici a fost invitat în emisiunea „Adevăruri ascunse" de la Antena 3. Așa cum ne-am obișnuit, maestrul a vorbit despre personalitate și zodii. Semnele zodiacale au intrat sub lupa lui Mihai Voropchievici, iar el ne-a dezvăluit care sunt trăsăturile fizice prin care putem diferenția un semn zodiacal de altul. 

Fiecare zodie are trăsăturile specifice care o diferențiază de alți nativi
Fiecare zodie are trăsăturile specifice care o diferențiază de alți nativi

Zodia Capricorn este cunoscută ca fiind una muncitoare, perseverentă, perfecționistă, uneori exagerat de perfecționistă! Desigur, Capricornul are multe calități care îl transformă într-o persoană de încredere, însă posedă și o serie de defecte asupra cărora ar trebui să cugete. Iată ce a avut de spus Mihai Voropchievici despre acest semn de pământ. 

Citește și: Mihai Voropchievici dezvăluie numerele care aduc noroc în dragoste 

Mihai Voropchievici a dezvăluit telespectatorilor care sunt semnalmentele fizice prin care poate fi recunoscut un Capricorn într-o mulțime de oameni: „Capricornul, prin excelență, trebuie să aibă niște riduri, fie că le are la ochi, fie că le are în jurul gurii, fie că au riduri de expresie pe frunte. Capricornul, la fel ca Racul, are o fire mai pesimistă, sunt mai triști, dar și când scapă la distracție să vezi atunci râsete, să vezi atunci ce umor are Capricornul! Fața lui e plină de riduri pentru că transmit frământările interioare pe care le are".

„Vărsătorii pe de altă parte sunt cei care au un chip luminos și, chiar și la o vârstă înaintată, au un aspect tânăr și o energie molipsitoare, de copil. Ea e zodia care te păcălește cel mai bine pentru că nu știi niciodată ce vârstă are", spune maestrul. 

Vezi și: Care este cel mai bun partener sexual în funcție de zodie 

Mihai Voropchievici a dezvăluit și care sunt semnalmentele fizice prin care poate fi recunoscută o persoană născută în zodia Pești, dar și care este legătura dintre trăsăturile fizice și personalitatea nativului.

„Nativii din zodia Pești au ochii mari, bombați, pot avea o față lungă, o privire meditativă. Parcă nu-și găsesc răspunsurile și direcția în viață. Dacă te uiți atent la genele lor, poți vedea că ai genele foarte lungi și dese. Au ceva distinctiv, adesea o formă atipică a picioarelor. Din păcate, Peștii pot suferi de mania persecuției. Dacă cunoști pe cineva din această zodie, vei vedea că are o atitudine cameleonică, iar asta se reflectă în modul în care se privesc", a declarat Mihai Voropchievici. 

Sursă foto: Pixabay.com

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net