Horoscop 13-19 ianuarie 2023. Zodia care se desparte de partener după un conflict uriaș

Ultima actualizare:

Astrologul Click!, Lorina, vine cu horoscopul pentru 13-19 ianuarie 2023. Câteva zodii dau peste primele probleme serioase de anul acesta. Iată ce spun astrele pentru această perioadă.

Horoscop 13-19 ianuarie 2023
Horoscop 13-19 ianuarie 2023

Horoscopul pentru 13-19 ianuarie 2023 pentru fiecare zodie

Berbec

Este o perioadă favorabilă și creativă, așa că până pe 16 este necesar să planificați întâlniri și călătorii importante, negocieri și proiecte de afaceri. Cu ce veți reuși acum, veți putea să acționați cu încredere chiar și într-o perioadă viitoare mai dificilă foarte eficient. Relațiile cu partenerii vor ieși în prim-plan și veți fi obligați să rezolvați unele probleme comune, eventual de finanțe. Trebuie totuși să acționați prudent, deoarece rivalii, dușmanii secreți, intrigile și opoziția lor v-ar putea complica foarte mult viața. Nu vor lipsi litigii, probleme cu impozitele, cu organele legislative, neînțelegeri din partea celor dragi.

Perioada stresantă va continua până pe 18, după care, energia devine ridicată, crește calitățile și talentele creative și se vor deschide noi orizonturi.

Taur

Energiile astrale ar putea să nu fie foarte confortabile pentru starea voastră emoțională. La începutul săptămânii,să zicem că puteți face față cu succes treburilor din trecut, va trebui să vă aruncați într-o rutină, dar acest lucru vă va ajuta să intrați într-un ritm bun de lucru și să acționați foarte eficient. Trebuie să continuați să gestionați planurile și proiectele lansate anterior, să consolidați relațiile cu cei dragi și cu colegii, astfel încât să vă simțiți în siguranță. De asemenea, puteți avea oportunități bune de a îmbunătăți situația financiară, iar cariera profesională poate aduce venituri bune din proiecte și investiții anterioare.

Spre final, pot apărea momente tensionate în relațiile cu ceilalți ori cu copiii. În plus, un nivel scăzut de energie, instabilitatea psiho-emoțională poate face să deveniți irascibili, mai deschiși la critici sau va fi mai dificil să vă apărați pozițiile și planurile. Și, în general, această perioadă este nefavorabilă pentru comunicare.

Gemeni

Veți lua o poziție mai decisivă, veți fi activi și curajoși în intențiile voastre, în atingerea obiectivelor. Veți putea folosi cu succes chiar șansele nesemnificative, profitând pentru a vă consolida poziția în domeniul profesional și pentru a determina perspectivele pentru anul ce a început. Cât de activ se vor dezvolta evenimentele în favoarea voastră, asta va depinde în mare măsură de voi, de cât de convingători veți fi, de cât de persistenți. Luați în calcul și dezvoltarea de noi afaceri și prietenii, pentru că asta ajută la atingerea obiectivelor următoare. Comunicarea va fi eficientă, prin urmare, deci nu ar trebui să aveți rețineri în a face solicitări către autorități, persoane influente și toți cei care considerați că ar putea ajuta.

Veți avea de rezolvat și problemele familiei. Unele se vor ivi din cauza unei prea mari atenții acordate profesiei, în detrimentul responsabilităților de acasă. Probabil că o să fiți nevoiți să renunțați atunci la ceva ca să echilibrați balanța. Poate că va trebui să sacrificați finanțele, să faceți achiziții sau investiții mari, iar asta vă destabilizează.

Rac

Timpul este favorabil schimbărilor pentru viața de zi cu zi, prin introducerea unor lucruri originale, speciale în munca voastră. Unii vor dori sau vor fi forțați de împrejurări să participe la discursuri publice, la demonstrații, dezbateri politice, cu acuzațiile și nemulțumirile de rigoare. Alții vor discuta, uneori în public, despre relațiile maritale sau relațiile lor de afaceri.

Patronii pot pune la cale bazele unei noi linii de producție, repară sau cumpără proprietăți. Problemele vechi cu partenerii sunt încă relevante, iar pretențiile lor și le vor susține în continuare cu tărie. Cu toate acestea, acum asul este în mâinile voastre, iar situația se poate rezolva.

Subalternii pot conta pe un nou loc de muncă, dar cel mai probabil va fi oarecum legat de vechea organizație.

Vă sfătuiesc să vă amintiți că, pentru a obține o recoltă, întâi trebuie să plantați sămânță în pământ. Orice oportunitate se poate transforma în realitate numai dacă depuneți mult efort pentru implementarea ei.

Leu

Deocamdată nu trebuie să încercați să rezolvați probleme importante, iar dacă pot fi amânate, nu ezitați să o faceți, inclusiv dacă ele au legătură înregistrare de documente ori semnare de contracte. În general, nu vor exista dificultăți majore la locul de muncă, ci obligații suplimentare de a vă perfecționa abilitățile profesionale cu ușurință.

Săptămâna este mai curând una care vă sugerează treburi ușoare, să vă ocupați mai curând de propriile afaceri pur personale. Acelora care nu au posibilitatea de a urma aceste căi, să caute să rezolve definitiv problemele din trecut, să facă bine altora și să fie atenți la dușmani.

După 15 sugerez preocupări cu dezvoltarea personală, cu sănătatea, fie că mergeți la traininguri,fie că vă schimbați garderoba.

Dacă sunteți pe punctul de a face tranzacții imobiliare, amânați ideea pe cât se poate și fiți atenți la relațiile cu părinții. Orice exagerare e costisitoare.

La serviciu, unii vor putea să se mute într-un nou birou, iar alții să pună lucrurile în ordine în vechile clădiri.

Fecioara

Și pentru voi continuă perioada importantă pentru munca și cariera profesională. Forțe mai mari vor fi ajuta să vă găsească un loc de muncă prin vocație și vă vor ajuta în acest sens, dacă nu cumva deja au facut-o. Interesul dumneavoastră și atitudinea creativă de a lucra va fi observat de către conducere, ceea ce poate duce

la promovare. Așadar, nu e exclusă înlocuirea temporară a șefului în lipsa lui, iar atunci veți avea o șansa de a arăta capacitățile voastre. Puteți obține cu ușurință un nou rol de conducere sau vi se cere opinia, iar atunci deveniți mai vocali. Cu toate acestea, eficiența sub conducerea dumneavoastră cu siguranță o să crească. Există o condiție-să știe cât mai puțini de planurile voastre și să fiți vigilenți la dușmani!

Medical, luați măsuri dacă vă știți cu probleme cronice!

Balanța

Schimbările care au început la sfârșitul lunii decembrie vor continua cu mai mare intensitate în acest al doilea decan de ianuarie. Prietenii, colegii și cei dragi vă vor ajuta, unii chiar vă vor schimba viața, vor pune umărul în situații dificile și vor apărea cu noi propuneri care pot contribui la faimă și succes. Activitățile și călătoriile sociale, întâlnirile cu partenerii străini, semnarea contractelor vor fi de asemenea productive. Potențialul creativ va fi la cel mai înalt nivel, astfel încât nu numai că se poate îmbunătăți sănătatea, ci vin și câștiguri de bani. În același timp, devotamentul va crește, vă veți bucura de munca depusă, de oportunitatea de a vă exprima talentele, abilitățile,de a vă face indispensabili la locul de muncă. O să vă dovediți a fi buni organizatori, deși poate uneori veți acționa dur, dar exact acest lucru va atrage pe cei din jur, care vă vor preda de bună voie frâiele conducerii proiectelor.

În relațiile cu partenerii, nu ar trebui să vă relaxați prea mult și este recomandabil să controlați toate procesele, bazându-vă mai mult pe voi decât pe ceilalți.

Scorpion

Deși în prima parte din săptămână veți simți o lipsă acută de energie vitală, oportunitățile favorabile nu vă vor ocoli și ele vă vor ajuta la demonstrarea aptitudinilor și talentelor de care dispuneți. Astfel, este o perioadă favorabilă

pentru a vă implica în treburile casnice, de îmbunătățire și amenajare a locuinței, chiar pentru a cumpăra proprietăți imobiliare.

Legăturile de familie de asemenea, vor juca un rol important în stabilitatea financiară, în creșterea veniturilor. Ba chiar veți putea conta pe ajutorul unui partener în rezolvarea problemelor familiale.

Unii dintre voi s-ar putea căsători cu succes, iar prin mariaj să aibă mai multe oportunități pentru o viață confortabilă și fără griji. În orice caz, sunt șanse mari de a investi mai multă atenție și bani în familie, acasă și acolo să pregătească locul în care să se simtă în siguranță.

Săgetător

Deși veți traversa o perioadă de instabilitate în sfera psiho-emoțională, care într-adevăr, poate fi motiv al unor probleme ce necesită rezolvare, energia pozitivă astrală o să ajute la menținerea unui nivel ridicat de activitate și la păstrarea speranței că vor veni vremuri mai bune.

Acum este o perioadă relativ ok, mai ales că aveți multe lucruri de făcut. În primul rând trebuie să fiți atenți la însumarea rezultatelor financiare, la plata impozitelor, a datoriilor, astfel încât nimic să nu vă împiedice avansarea. Situația se poate dezvolta în așa fel încât va trebui să achitați datoriile karmice, să vă îndepliniți obligațiile. Acest lucru va oferi posibilitatea de a vă elibera de vechile obligații și de a înfrunta cu îndrăzneală viitorul.

După 16, se impune să fiți extrem de atenți la sănătate și la starea psiho-emoțională a celor din jur. Pot apărea certuri, conflicte cu partenerii, iar dușmanii secreți pot țese intrigi împotriva voastră.

Capricorn

Aceasta poate fi o perioadă de încercări pentru voi. Nu înseamnă neapărat că vă veți întâlni cu sarcini insurmontabile, dar va fi necesar un efort semnificativ. Dacă-l veți face și rezultatul va fi uimitor. Circumstanțele vizavi de familie vă vor pune în față o alegere care va fi evidentă doar la prima vedere. În realitate, totul va deveni mai complicat. Sugerez să comunicați cât mai mult posibil, să construiți relații, să căutați alte modalități de abordare a problemei.

Afectiv, recomand să nu vă blocați acum în probleme de relații prea serioase, nici măcar atunci când se pare că totul s-a terminat deja. Dezvoltați-vă constant, atât fizic, cât și emoțional, căci doar așa veți fi capabili ca într-un final să depistați ce anume vă poate schimba viața în bine. În zona muncii, da, este posibilă schimbare, dar rearanjările externe par să nu vă afecteze personal.

După 18 încolo,veți avea nevoie de ceva mai multă perseverență, în timp ce accentul energetic se va deplasa mai mult către momentele de lucru. Nu exagerați cu nimic, nici măcar să vă dați cu părerea!

Vărsător

Relațiile cu colegii au în continuare o importanță deosebită. Toți suferim emoții într-un fel sau altul, deci nu luați ca o catastrofă slăbiciunea cuiva, deși nu se manifestă. Influență vor avea persoanele care ocupă o poziție înaltă în societate, iar dacă aceștia sunt oameni, oricât de sus au statutul, atunci situația voastră se va îmbunătăți.

În orice domeniu de activitate pe care o să îl exercitați, politic, economic, cultural sau religios, e nevoie să depuneți eforturi pentru a vă asigura că obiectivele vi se bazează pe principii creative. Încercați așadar să sprijiniți oamenii creativi, talentați, în orice mod posibil. Cariera va fi mai reușită dacă deveniți voi înșivă creativi cu privire la sarcinile atribuite. Astfel, veți putea să adunați în jurul vostru un grup de persoane cu aceeași minte și aceleași interese.

La nivel mai înalt, voi puteți conduce un partid sau o societate care să aibă ca sarcină de a uni oamenii de bunăvoie, pregătiți să construiască un viitor luminos. Contrar, oamenii v-au ridicat, oamenii vă coboară.

Pești

Este o perioadă potrivită pentru a vă recupera și a vă consolida sănătatea, pentru a scăpa de efectele stresului emoțional. Astfel, vă sugerez să vă stabiliți evenimente importante, acțiuni, întâlniri și să construiți o strategie pentru anul acesta. Cel mai bine este să încheiați contracte importante și să purtați dialoguri despre planuri și perspective profesionale înainte de 15 ale lunii.

În perioada 16-17, evenimente și situații se precipită, aduc agitație care vă distrage de la planuri și obiective personale importante. Veți fi obligați să lucrați mult online și să vă adaptați la condiții în urma schimbărilor ce vin, petrecând mult timp și consumând efort cu ele. Ar trebui să acționați mai prudent, să fiți legaliști, deoarece nerespectarea autorităților, frivolitatea, ignorarea legilor, pot afecta negativ.

La serviciu, se pot distruge brusc relațiile cu șefii, colegii, dar și acasă cu cei dragi, uneori din cauza unui singur cuvânt greșit. Ca urmare, sunt posibile pierderi și eșecuri în sfera financiară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net