Horoscop 2-8 decembrie. Capricornii se confruntă cu probleme de sănătate, iar Berbecii caută să evite un conflict

Astrologul Lorina vin cu horoscopul pentru perioada 2-8 decembrie. Ultima lună din anul 2022 este foarte încărcată din punct de vedere astrologic. Iată ce spun astrele pentru prima săptămână din decembrie.

Horoscop 2-8 decembrie
Horoscop 2-8 decembrie

Berbec

Noile planuri creative și contactele din această perioadă sunt ineficiente, deci este mai bine să le amânați pentru când veți avea motive să vă simțiți mai încrezători. Abia atunci veți putea să participați la proiecte și evenimente colective, să descoperiți oameni noi care să vă dea sugestii bune.

În schimb, în primă fază să luați în calcul ideea că ce se va petrece între 3-5 decembrie are ca scop să înțelegeți oamenii din jur, să îi ascultați, adică va fi o perioadă de testare a forței relației afective. Contradicțiile și intrigile care apar vor arăta punctele slabe ale acestor conexiuni și veți ști în final cine e gata să ofere o mână de ajutor și cine ține cont doar de bârfe și calomnii.

Este mai bine să nu intrați în conflicte deschise și să rămâneți neutri. Odată cu această curățenie în relații, pot apărea și întâlniri deosebite, care pot da naștere la noi legături cu potențial. Chiar și așa, norocul va veni tot prin prieteni și parteneri de încredere, astfel încât veți putea aduce în viață voastră schimbări serioase și plăcute.

Taur

Veți fi gata să demonstrați calitățile unui lider, să aveți inițiative, să conduceți unele afaceri noi fără teama de responsabilitate, deci să fiți activ implicați în zona socială. Veți fi mai creativi și veți putea consolida mai bine construirea bazei materiale. Bunul simț financiar și flerul vor ajuta la găsirea de noi parteneri, sponsori, la încheierea de tranzacții și proiecte profitabile. Sunteți susținuți și de noroc, așa că sunt posibile câștiguri la bursă ori jocuri de noroc. Dacă nu, atunci câștiguri prin dezvoltarea de hobby sau prin copii.

La final de săptămână veți deveni poate și mai calmi, mai relaxați, dar mai inteligenți în acțiune. Va fi important să depuneți eforturi considerabile pentru păstrarea armoniei în relații, eventual să restabiliți legături rupte. Spun asta, pentru că este nevoie să vă rezolvați sentimentele și dorințele, știut fiind că aveți o sferă emoțională instabilă. Dacă veți reacționa mai brusc la nedreptăți și critici, acordând uneori prea multă importanță acestui fapt, veți avea de pierdut. Acesta chiar poate fi un obstacol real în comunicarea cu ceilalți, inclusiv cu iubiții și copiii.

Gemeni

Vor fi și invidioși care vă doresc răul și pot submina autoritatea, pot țese intrigi din cauza cărora se poate încheia un fel de relație cu colegii sau prietenii. Nu este momentul potrivit pentru a rezolva probleme profesionale controversate, pentru a începe noi activități, pentru a semna contracte și pentru a găsi noi afaceri ori legături prietenoase. Informațiile primite în acest moment vor necesita verificare atentă și înțelegere. Multe pot fi ascunse printre rânduri și, dacă vă scapă detalii, asta poate duce la complicații pe viitor.

Abia în ultima zi de perioadă, vă puteți simți mai încrezători. Atunci va fi un moment mai favorabil pentru activități sociale, pentru proiecte financiare și chiar pentru relaxare și divertisment. Vă veți putea folosi activ talentele, veți pune în aplicare idei creative vechi și veți arăta abilități organizaționale într-un mod nou.

Prin urmare, comunicarea și întâlnirile, pot fi foarte utile pentru avansarea viitoare în afaceri, consolidând legăturile de dragoste și statutul material.

Rac

Se investighează anumite proiecte profesionale. Ceilalți par să nu înțeleagă anumite detalii și e nevoie să nu așteptați să vi se solicite părerea. Oferiți voluntar din start informațiile deținute. Sunt contraindicate încercările de a îndulci situația, de a vă strecura pe sub pielea celor care sunt implicați în aceste controale.

Nu prea gestionați intensitatea emoțiilor și vă puteți trezi că împingeți prea departe ceea ce se voia a fi o simplă glumă care să destindă atmosfera. E de preferat să păstrați distanța, să fiți profesionist și să vă ocupați de propria lume interioară, chiar dacă nu e chiar pe placul naturii voastre cerebrale prin excelență. Dacă vă jucați cărțile corect și inteligent, aveți de câștigat și în plan profesional și în planul personal.

Leu

Fiți cu ochii pe planul relațional. Puteți acționa greșit, fie prin subtilități cu intenții de a manipula comportamentul partenerului, fie prin acțiuni directe care să ajungă să rănească pe celălalt, indiferent că e vorba despre asociații de afaceri sau cei din planul amoros. Dacă vă opriți puțin și analizați cât de cât obiectiv situația, realizați că, deși erați convins că ați ales calea potrivită, undeva pe drum ați fost deturnat către acțiuni cu rezultate și efecte mai curând malițioase.

Discuțiile pot salva parțial starea curentă de lucruri și vă ajută să căpătați o perspectivă mai realistă a obiectivelor asocierii. Sunt indicate actualizări ale acestora, să vedeți dacă mai sunteți pe aceeași linie cu celălalt și să stabiliți o cale mai transparentă și mai sinceră de a evita să se ajungă la subterfugii pe viitor. Optați chiar și pentru o formă juridică de a încadra uniunea, dar încercați să aflați din timp dacă partenerulîși dorește un nivel crescut de angajament.

Sau poate ca vă doriți finalizarea unor angajamente, iar atunci se schimbă treaba. Începeți asta cu distanțare, după care transformați lucrurile cu vă convine mai bine. La serviciu, căutați să păstrați relațiile amiabile cu șeful.

Fecioara

Luați lucrurile mai încet și acasă în familie și la job! Vi se cer rezultate optime și e nevoie de meticulozitate. Învățați lecția că detaliile contează și că regulile sunt făcute pentru a fi respectate și nu în mod aleatoriu sau parțial. Vă manifestați nerăbdarea de a preda proiectele, de a fi plătit și, din grabă, puteți sări unele din etape.

Planificarea și managementul timpului vi se par sarcini dificile, iar starea de așteptare și eforturile de a controla conștient răbufnirile emoționale și agitația interioară vă ridică probleme. Simțiți nevoia să faceți ceva în permanență, să aveți o ocupație, dar cea mai bună soluție e să vă lărgiți puțin perspectiva.

Înarmați-vă cu răbdare și încercați să vă autodistrageți atenția de la sectorul profesional și cel al stărilor de nervozitate. Alegeți activități pe plac, care să fie și utile, verificați de mai multe ori sarcinile, colaborați și cu colegii pentru a mai detensiona atmosfera. Recompensele nu vor întârzia să apară.

Balanța

Discuții despre idei și planuri, despre călătorii, pot fi obositoare, însă vor fi necesare pentru dezvoltarea carierei mai târziu. Până pe 4 decembrie veți avea nevoie să învățați ceva, pot fi necesare cunoștințe suplimentare și aprofundate. Sugerez inclusiv cursuri de scurtă durată măcar.

Curiozitatea sporită poate duce atenția asupra călătoriilor, evenimentelor sociale, către noii cunoscuți, astfel încât, această perioadă poate fi plină de evenimente interesante.

Finalul perioadei devine mai liniștit, astfel încât reduceți motoarele, activitatea și puteți să vă dedicați mai mult timp pentru voi, pentru cei dragi și pentru activitățile preferate. Talentul diplomației sau chiar calitatea de psiholog, va fi util pentru a rezolva conflicte, dispute, pentru a construi relații cu șefii și colegii și pentru a face conexiuni strategice. Nu de alta dar, pe viitor ele vor influența profesia.

Tot atunci, veți putea rezolva din treburile casnice, puteți lucra la casă, puteți semna contracte pe termen lung, puteți atrage colaborări și parteneri.

Scorpion

După evenimente dinamice din ultimul decan al lunii trecute, vă veți putea bucura de rezultatele muncii. În același timp, mulți nativi vor fi atrași de divertisment,de relații amoroase și romantice, de căutarea plăcerii, a jocurilor, a confortului și îmbunătățire a condițiilor de viață.

Meritele din trecut ale acelora care au depus efort îi vor ajuta să finalizeze cu succes proiecte anterioare, să rezolve probleme care au împiedicat avansarea. Veți avea și timp pentru familie și vă veți dedica de bunăvoie celor dragi.

Evenimente neașteptate se vor ivi, iar în urma lor, voi o să schimbați tactica comportamentului, veți căuta să vă eliberați și să deveniți mai independenți. Nu vă temeți să vă asumați riscuri, ci acționați cu curaj!

Săgetător

Puteți deveni lideri, centru de atracție, apărători și patroni înfocați ai mediului vostru înconjurător, dar în detrimentul familiei. Puterea și autoritatea pătrunzătoare vor ajuta să deschideți ușile oricărui birou, extinzând astfel cercul cunoscuților de afaceri ori să găsiți acceptare a ideilor de către șefii voștri. În plus, căutarea de noi modalități de a câștiga bani și o altă carieră stimulează începerea unor proiecte de afaceri promițătoare. Întâlnirile și discuțiile, acțiunile comune cu alții vor fi productive. În schimb, feriți-vă de lăcomie, abțineți-vă de la tranzacții imobiliare și investiții majore!

Drumurile scurte vă favorizează, chiar dacă energiile astrale acolo pot aduce blocaje tip saturnian. Dacă veți avea calm și răbdare, vine și rezolvarea problemelor pentru care ați plecat în călătorie.

Teoriile și subiectele pe care le veți susține cu vehemență sunt cele realiste, așa că ați face bine să le enunțați.

Capricorn

Aveți rezistență și imunitate fizică, mai ales în a doua parte a perioadei. În prima însă, vă puteți aștepta la mici fluctuații în nivelul de energie întrucât se va acumula destul de mult stres provenit de la solicitări ale celor din famlie care vor veni ca sarcini suplimentare, asta pe lângă cele deja înscrise în program.

Vi se poate accentua un disconfort al stomacului care să vă frâneze mai mult din entuziasm și din productivitate. Banii în principal vor ieși din buzunar cu destinația casă, fie în sensul de cămin fizic unde e posibil să fie nevoie de unele reparații sau consolidări, fie în sensul de a da o mână de ajutor unor membri din familie care acum trec prin momente mai dificile.

E indicat să urmăriți starea de sănătate în special a persoanelor de sex feminin din familie, eventual să le ajutați în scop preventiv cu sfaturi sau chiar financiar. Cât privește speculațiile, e mai bine să nu irosiți bani.

Vărsător

Datorită sau din cauza partenerilor, veți găsi noi activități care vor ajuta la dezvoltarea unor talente cărora nu le-ați acordat importanță până acum. Luați în seamă ideea că interesul pentru filozofie, călătoriile pot deveni nu numai o ocupație pentru petrecerea timpului liber, ci și principala afacere a vieții. Succes pot avea și aceia care lucrează în activități educaționale și didactice, în diplomație și jurisprudență. Mulți vor fi interesați de cooperare, așa că trebuie să acționați în direcții de noi planuri și proiecte.

Ultimele 3 zile puteți experimenta transformări semnificative în sfera emoțională, ceea ce poate fi dificil și uneori dureros pentru că deciziile de luat pot provoca îndoieli. Dacă o să văa aflați în astfel de situații, eu zic să cereți sprijinul din partea persoanelor competente.

Va fi însă un timp bun pentru achitarea de datorii vechi, de rezolvare de problem de altădată.

Pești

Tensiunea în relațiile cu ceilalți poate reduce importanța voastră într-o cauză comună, așa că luați-vă gândul de la posibilitatea de a conduce voi vreun proiect în echipă. Veți avea de muncit ca să vă demonstrați competența și să accedeți la drepturi de profit. Oricum, este mai bine să amânați afacerile și întâlnirile importante pentru după 5, iar până atunci, să vă dedicați timpul activităților individuale.

Medical, vă sfătuiesc să acordați multă atenție nutriției adecvate, exercițiilor fizice și întăririi sistemului imunitar.

Spre final de săptămână, veți simți o creștere a vitalității, așa încât veți fi gata pentru noi acțiuni și realizări. Vă veți gândi mai mult la viitor, veți face noi planuri și veți fi hotărâți să vă ocupați de implementarea lor. Deși proiectele vechi vor aduce profit, va fi important atunci să dați dovedadă de calități de organizator, lider în noi domenii. Întâlnirile și negocierile pot fi extrem de dinamice, dar nu întotdeauna conduc la rezultatele dorite. Prin urmare, nu trebuie să așteptați totul de la parteneri și de la alții, ci să vă bazați pe voi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

barbat suparat jpg
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub cornel Ilie png
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub Otniela png
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
cub lidia buble png
facebook messenger jpeg
image
image
image
image
image
image
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
eurovision  jpeg
jenna ortega (2) jpg
Zendaya, regina balului (3) jpg
canapea accesorii jpeg
5 maggie gyllenhall scene de sex in the deuce 3 jpg jpeg