Horoscop 23-29 decembrie. Zodia care dă lovitura chiar înainte de Revelion

Astrologul Click!, Lorina, vine cu horoscopul pentru perioada 23-29 decembrie. Finalul de an vine cu multe vești importante. Iată ce spun astrele pentru ultima săptămână din decembrie.

Horoscop 23-29 decembrie
Horoscop 23-29 decembrie

Horoscop 23-29 decembrie 2022 pentru fiecare zodie

Berbec

Pe de o parte, dinamismul perioadei nu este deloc surprinzător, pentru că vorbim despre sfârșitul unui an și începutul altuia. În același timp,nu toate zodiile vor avea șansa voastră ca să puneți bazele unor schimbări radicale pentru viitor și să rezolvați vechile probleme și conflicte. Nativii fără relații serioase vor trebui să abordeze problema din cealaltă perspectiva. Merită să vă folosiți carisma și abilitățile de convingere iar dacă aveți nevoie de un sfat, nu ezitați să cereți ajutor celor dragi. În aceeași măsură, să le oferiți suport și voi.

Din punct de vedere al zonei de lucru, de muncă, cei care au propria afacere nu vor mai trebui să se grăbească nicăieri deocamdată, dar până la finalul anului merită să se ocupe în liniște de probleme tehnico-organizatorice, în niciun caz să nu le lase pentru anul viitor.

Taur

Vă așteaptă vești bune, ameliorări și rezolvări în dificultăți și probleme actuale sau referitoare la sănătate. Deși nu e exclusă o direcționare a gândurilor voastre spre posibile pierdere de putere într-un anumit domeniu, ar fi bine să gândiți pozitiv acum. Poate singura grijă și atenție ar trebui să fie vizavi de zona financiară. Acolo e nevoie să achitați datoriile, taxele și impozitele restanță.

Nativii angajați, ar trebui să aibă răbdare, dar sa nu întârzie să-și exprime opiniile până în ultimul moment. Acesta este un timp bun pentru schimbările pozitive în interiorul vostru. Meditație și bilanț, chiar și de sărbători. Financiar, sunt posibile cheltuieli și trebuie să fiți atenți.

Gemeni

Va fi un timp interesant și imprevizibil pentru voi, vor exista multe momente surpriză care schimbă obiceiurile cotidiene, iar unele cazuri ar putea avea o întorsătură complet neașteptată. Un rol special în viața voastră va fi jucat de oamenii din jur, atât cei dragi, cât și cei din afară. Acordați atenție acelora pe care universul îi aduce spre voi, însă nu îi uitați și păstrați legătura cu oamenii în care ați avut încredere până acum!

Acceptați ieșirile surpriză, faceți plimbări în jurul orașului, vizitați evenimente interesante sau pur și simplu simțiți-vă confortabil cu amicii acasă! Astfel o să vă destindeți, se va crea o atmosferă de lumină și magie, atât de utilă acum, în preajma sarbătorilor lunii. La urma urmei, pentru a vă pune cu succes o dorință trebuie să aveți o sursă de inspirație pentru asta! E clar că o să vă extindeți mediul prietenos și o să găsiți legături cu persoane care pot deveni mentorii voștri.

Rac

Vechile contradicții se vor resimți, dar mulți nativi pot percepe în mod diferit lucrurile ca până acum. Veți fi încântați de amănunte pe care nu le-ați fi observat înainte, iar în unele situații veți trata cu ignoranță valorilor general acceptate, chiar și atunci când ele sunt corecte. Se pare că acum nativul este înclinat să rupă convenția și să încalce regulile, aducându-și în primul rând probleme pentru sine însuși.

Dintre numeroasele întâlniri personale sau profesionale, nu veți obține niciun beneficiu, deoarece pentru cea mai mare parte a săptămânii înțelegerea reciprocă cu alte persoane va absenta. În momente dificile vă sfătuiesc să contactați prietenii adevărați, aceia care vă vor ajuta în orice și întotdeauna.

Nu sunt excluse disputele și certurile cu partenerii, procesele și procedurile judiciare. Toate vă pot obosi ori puteți deveni nemulțumiți de voi și de mediul apropiat în care vă desfășurați activitatea. Atenție la ziua de 27, căci pare a fi cea mai nefavorabilă! Nu reacționați impulsiv!

Leu

Partenerul de căsătorie va începe să vă înconjoare cu atenție, oferindu-vă posibilitatea de a vă relaxa emoțional. Veți comunica mai mult decât de obicei, discutând nu numai afacerile familiei, ci și evenimentele care au loc în viața rudelor. Chiar este posibil ca una dintre ele să aibă nevoie de ajutorul vostru și va trebui să vă deplasați într-un alt oraș pentru a rezolva problemele.

Relația sentimentală cu cineva dintre colegi poate duce la clarificarea acestei legături datorită geloziei morbide și dorinței de a controla pe deplin pe cel iubit. Poate veți afla ceva sau veți auzi informații secrete ies brusc la suprafață, iar atunci o să vă gândiți serios la adevăratele valori ale relațiilor umane.

Dacă relația pe care o aveți nu implică și jobul, atunci ea traversează o perioadă frumoasă, care vă va plăcea. Povestea de dragoste se va dezvolta în tonuri pozitive și veți ajunge cu ușurință la o decizie comună în orice chestiune. Fiți originali, iar persoana iubită va aprecia asta.

Fecioara

Spiritul schimbării timpului vă va permite să vă schimbați și să vă regândiți mult viața de până acum. Dar pentru a vă dezvălui potențialul, încă nu e momentul. Trebuie să vă adunați gândurile, să dezvoltați o strategie de acțiune în continuare și să faceți asta e nevoie de pace și intimitate. Nu vă grăbiți să vă împărtășiți deocamdată gândurile altor persoane, pentru că nu toată lumea vă poate înțelege. Situațiile în care veți fi puși sunt schimbătoare, când veți traversa dificultăți, când astrele vă vor ajuta să faceți față. Multe pot depinde și de starea de spirit, dar și de starea de sănătate.

Curiozitatea și disponibilitatea pentru schimbare continuă și vi se permite să intrați în contact cu oameni care sunt diferiți de cei care formează cercul social obișnuit. Fiți atenți, pentru că nu toți vor apărea în calea voastră cu intenții bune!

Balanța

Toate problemele de prisos ar trebui eliminate în aceste zile, iar planurile de viitor ar trebui să rămână încă secretul vostru. Venus-Micul Benefic, e planetă localizată favorabil pentru obiectivele voastre, dar mai aveți de lucru la planificare. În general, în circumstanțe pozitive și poziție puternică, Uranus ar ajuta să finalizați acțiunile cu bine. Doar că nu-i așa pentru voi. Veți reuți ce v-ați propus numai dacă veți fi atenți la ce ar putea indica Marte aflat în zona relațiilor cu străinătatea, a modului în care judecați, a convingerilor voastre. A depune eforturi pentru ridicarea pe o frecvență superioară e de bun augur.

Din punct de vedere al relațiilor personale, perioada nu este optimă pentru începerea a ceva nou, indiferent dacă este un alt roman afectiv sau un transfer de conexiuni personale existente la un alt nivel. E timpul doar să finalizați cu ce e vechi și vă blochează

Această perioadă este potrivită pentru activitate spirituală, de meditație și retragere în intimitatea voastră,la domiciliul vostru.

Veți avea o oportunitate de a vă corecta greșelile, iar pe viitor, încercați doar să fiți mai atenți la ceilalți. Reprezentanții neimplicati in relații serioase ar trebui să evalueze din nou perspectivele, iar cei cu familie, să se aștepte la un sfârșit de an neobișnuit, dar un început promițător. Financiar, nu-i timpul potrivit pentru achiziții la orice scară.

Scorpion

În ceea ce privește relațiile de dragoste, este un moment bun pentru a vă bucura de ce alții oferă. Pe de altă parte însă, nu intrați într-o confruntare deschisă dacă adversari apar brusc în fața voastră. Forța vă constă în capacitatea de a manevra acolo unde ceilalți văd doar un curs direct .Cu cât obstacolul este mai greu, cu atât succesul va fi mai mare, iar Venus vă sprijină în zona de comunicare.

Tot afectiv, aceia care nu sunt angajați în relații serioase, mai bine să rămână așa, păstrându-și independența. Există întotdeauna o alternativă mai bună.

Pentru cei căsătoriți, perioada vă aduce vești bune. Orice tensiuni ar exista acolo, cu o comunicare bună se pot rezolva.

Zona muncii e și ea activată și probabil veți putea să vă îmbunătățiți statutul social într-un mod destul de neașteptat. Rezultatele pot fi și mai bune dacă lucrați în echipă sau sub umbrela unui grup mai mare.

Una peste alta, se anunță acum o nonconformistă perioadă a lunii decembrie și ar trebui să profitați de ea. Financiar, atenție la cheltuieli, dar și la împrumuturi acordate prietenilor!

Săgetător

Sunt zile vă vor permite să vă întoarceți la rutina obișnuită, dar cu abilități și experiențe unice.

În sectorul muncii, aceia care au propria lor activitate, firmă, ar trebui să aibă grijă de problemele legale și să se gândească la o extindere a proiectelor existente, dar nu în detrimentul propriilor eforturi. Perioada este favorabilă planurilor și proiectelor pe termen lung.

Cei care lucrează ca angajati, trebuie să identifice clar domeniile prioritare ținând cont de noile cunoștințe. Nu trebuie vă temeți de măsurile drastice, doar că trebuie să le gândiți în detaliu!

Pe planul afectiv, nu ar trebui să luați decizii pripite, dar trebuie să acționați cu încredere și cu putere. Acesta este un moment minunat pentru o reîncărcare de energii in familie, dar nu e cea mai bună perioadă pentru a primi oaspeți în vizită.

În cuplu trebuie să se păstreze vie prietenia, să acceptați socializarea și întâlnirile cu prietenii în grupuri mai mari, dar și să vă bucurați de ceva recompense și daruri.

Capricorn

Unele tendințe ale săptămânii trecute continuă să se manifeste și de data asta. Astfel, veți simți o dorință irezistibilă de a evada din mediul familiar și a vă lua lumea-n cap cum s-ar spune. Va exista un interes deosebit pentru continuarea educației voastre, pentru studierea altor culturi sau căutarea unei filozofii diferite a vieții. Dar ca să experimenta mai bine spiritul vremurilor care se schimbă rapid, aveți nevoie de o restructurare internă și externă.

Unii nativi se pot simți amenintați cu pierderea proprietății, cu daune neașteptate la domiciliu sau la aparatura din casă. Nu vă lăsați pradă și nu prelungiți nemulțumirile, căci ele vor dispărea repede.

De asemenea, continuă varianta călătoriilor pe tărâmuri îndepărtate, unii plecând la muncă, alții având obligații de rezolvat la drum. În curând aceștia vor lucra departe de casă, vor construi relații cu oameni din alte țări, vor face excursii, iar toate vor deschide noi perspective.

Dacă vă gândiți cum să începeți să vă construiți propria fericire, se pare că succesul vine împreună cu creșterea creativității.

Vărsător

Continuă nerezolvarea de probleme sau chiar apariția altora noi. Faceți o ordine a priorităților, preocupați-vă de ele în ordinea importanței,poate mai curând de cele vechi. Deși e perioada de sărbători, eu zic să nu tratați problemele de servici cu indiferență ori să puneți distracția pe primul loc, căci regretele vor fi tardive apoi.

Setea de noi descoperiri, de informații, de cunoștințe, de căutarea altor idealuri prin mentori și profesori spirituali au un impact negativ. Vă avertizez că puteți cădea sub influența altcuiva și nu doar acum, ci riscul există pe parcursul întregii luni. Dacă sunteți gata să vă asumați responsabilitatea pentru viitorul vostru, atunci va fi mai ușor să evaluați într-adevăr evenimentele care au loc și să reacționați cum trebuie la acestea. Învățați autodisciplina, fiți rezonabili și abordați o percepție realistă asupra vieții!

Pești

Vine o perioadă în care veți putea să eliberați toate nemulțumirile pe care le-ați acumulat de multă vreme. Stările de dualitate și neînțelegere vor fi un lucru de domeniul trecutului dacă o să puteți discuta diferențele existente și nu o să respingeți alte opinii. Credința în propria putere și o viziune obiectivă a lucrurilor vă vor ajuta să vă simțiți mai liberi și să vedeți perspectivele mai clar.

Începând cu sfârșitul săptămânii, atenția trebuie să fie dedicată casei, afacerilor personale, planurilor financiare, achizițiilor. Atenție la bani în zilele de 24,28! Sunteți ocupați cu o mulțime de activități interne, cu pregătirea unor proiecte mari, cu participarea la evenimente semnificative, dar încercați să oferiți și celor dragi timp.

Poziția planetei Marte nu sugerează neapărat faptul că echilibrul îl puteți găsi seara acasă, alături de persoana iubită, ci că veți avea o mulțime de lucruri de făcut la domiciliu, dar le faceți cu plăcere. Norocul însoțește acele relații care sunt în curs de dezvoltare și, de asemenea, noile cunoștințe au potențial de durabilitate.

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net