Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 7-13 februarie 2022: Gemenii sunt inspirați

Camelia Pătrășcanu, astrologul Antenei 3, a prezentat ce ne rezervă astrele pentru săptămâna 7-13 februarie. Prima parte a săptămânii este prielnică soluționării conflictelor. Nativii sunt productivi și își ating obiectivele propuse. A două parte a săptămânii aduce însă situații tensionate și suntem sfătuiți să fim foarte atenți la acte! 

Camelia Pătrășcanu Sursă foto: Antena 3
Camelia Pătrășcanu Sursă foto: Antena 3

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru săptămâna 7-13 februarie. 

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 7-13 februarie 

Berbec

Berbecii au un început de săptămână foarte reușit. Nativii Berbec pot obține sume importante de bani. Mai mult decât atât, au idei bune, iar cei din jur sunt dispuși să îi ajute pentru a le pune în practică. 

Taur

Săptămâna începe bine pentru nativii Taur. Primesc vești importante și colaborează fructuos cu cei din jur. Atenția, însă, la a doua jumătate a săptămânii! Pot apărea situații tensionate! Sunt sfătuiți să adopte o atitudine diplomată și să rămână calmi. 

Gemeni

Gemenii sunt inspirați și au succes pe plan finaciar. Le este recomandat să acorde mai multă atenție persoanelor de care se înconjoară și să fie mai selectivi. Nu toți cei pe care îi intâlnesc se dovedesc de încredere. 

Rac

Întreaga săptămână este una reușită pe plan personal. Nativii Rac se întâlnesc cu persoane dragi și se simt apreciați. Se pot simți obosiți din cauza numeroaselor conversații pe care le poartă, dar își recuperează ușor starea bună de spirit. 

Leu

Leii sunt productivi. A doua jumătate a săptămânii este una mai tensionată, iar nativii acestui semn zodiacal se pot simți neînțeleși de persoanele apropiate. 

Fecioară 

Dacă lucrurile merg ca pe roate în plan profesional, nu se poate spune același lucru și despre sfera relațională. Conflicte cu membrii familiei și mici dispute cu persoana iubită. 

Balanță

Balanțelor le ies lucrurile, mai ales în plan material și financiar. În a doua jumătate a săptămânii, drumurile pot fi dificile sau inutile. Atenție sporită la acte! Există posibilitatea intepretării eronate a unor informații. 

Scorpion

Scorpionii nu au timp de respiro. Multe întâlniri, conversații cu persoane importante, dar rezultatele sunt pe măsura muncii depuse. Pot încheia un contract important. 

Săgetător 

Săgetătorii au idei ingenioase, noi, o viziune schimbată asupra lumii. A doua jumătate a săptămânii este tensionată, relațiile personale fiind vizate de schimbări. 

Capricorn

Capricornilor le merge foarte bine în capitolul sentimental, au parte de întâlniri minunate. În a doua jumătate a săptămânii, pot experimenta tensiuni la locul de muncă și să fie protagoniștii unor dispute nedorite. 

Vărsător

În prima parte a săptămânii se pot simți confuzi, însă ziua de miercuri aduce claritate și soluții problemelor care îi apasă. De miercuri, forma lor redevine una bună și au energie să reia proiectele. 

Pești

Peștii alocă timp dezvoltării personale. Studiază, participă la diferite workshop-uri. Nu neglijează nici interacțiunile sociale, iar prietenii remarcă faptul că au un tonus foarte bun. se află în centrul atenției și au o carismă aparte. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net