Horoscop chinezesc: Anul Tigrului de Apă

Ultima actualizare:

2022 vine cu părăsirea energiilor de tip Bou, pentru a face loc din februarie încolo amprentei Tigrului. 

image

Dacă-ar fi să ne luăm după aspectul şi caracteristicile reale ale celor două animale, n-avem decât să facem un mic exerciţiu de imaginaţie şi să aruncăm privirea de la ceva greoi, numai bun de tras la jug, oprindu-ne apoi la un prădător frumos şi graţios! Frumuseţea, eleganţa şi supleţea-n gesturi, precum şi creativitatea, intuiţia şi imaginaţia bogată vor fi şi mai accentuate sub elementul Apă, care va caracteriza anul 2022.

Mulţi ştim că Tigrul are propriile reguli, că posedă o inteligenţă ascuţită, că iubeşte libertatea, că ştie să stea la pândă şi să acţioneze rapid, ucigând cu o lovitură de labă de cum prinde momentul şi îşi apără bine teritoriul. În aceeaşi măsură, arareori se lasă distras de lucruri minore, iar dacă-i sătul, ştie să se relaxeze, lenevind cu burta la soare şi devenind ino--fensiv. Şi încă ceva - Tigrul nu are instinct de vânător, ci această abilitate o învaţă şi o dezvoltă pe măsură ce creşte. 

Ce aduce Anul Tigrului de Apă

image

Urmează aşadar un an dinamic, în care lumina interioară a fiecăruia trebuie să fie îndreptată spre exterior, pentru a schimba lumea din jur. Se impune flexibilitatea şi chiar viclenia pentru atingerea scopurilor. Va fi importantă schimbarea cu concentrare pe scop şi luarea de decizii independente, confruntarea directă cu evenimentele ce vor veni, curajul de a face lucruri pe cont propriu. A fi laş, leneş sau indecis nu face altceva decât să te excludă din energiile favorabile ale anului Tigru. 

De asemenea, Tigrul va aduce un deosebit simţ al justiţiei şi-i va ajuta pe mulţi să câştige procese în instanţă. Deci, dacă veţi şti că aveţi dreptate, fie că discutăm de recuperare a locului de muncă, a banilor care se cuvin, ori a altor abuzuri care vi s-au făcut, luptaţi-vă prin mijloace legale să faceţi dreptate! 

Să păstrăm deci curiozitatea vie şi urechile ciulite, să fim curajoşi şi decişi să acţionăm, să devenim calmi acolo unde e nevoie de diplomaţie, să acordăm atenţie mesajelor din eter în deciziile importante!  

Tigrul în esenţă nu e un animal rău, e iubitor de familie, doar că e un prădător, în căutare de noi teritorii şi cuceriri. Cel mai adesea are succes în ceea ce-şi propune, cu condiţia să nu abandoneze la jumătatea drumului. 

image
image
image
image
image
image
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net