Horoscop financiar 2024. Cine sunt nativii care au lipici la bani și prosperitate în Anul Dragonului de lemn

Ești curios cum vei sta din punct de vedere financiar în anul 2024? Lorina, astrologul Click!, a realizat o analiză completă și îți spune care sunt zodiile ce vor avea parte de bani și prosperitate în Anul Dragonului de lemn

Horoscopul banilor 2024
Horoscopul banilor 2024

BERBEC

Din cauza grabei și a dorinței de a vă aventura fără să fiți pregătiți, riscați mari imprudențe care să vă strice planurile ce țin de carieră și implicit de câștiguri financiare. Nu neapărat că v-ar aștepta ruină sau foamete, însă puteți pierde rare oportunități care s-ar putea ivi.

Oamenilor de afaceri le vin noi idei, unele dintre ele chiar bune. Ele însă vor sosi cu mari responsabilități la pachet și-atunci trebuie să existe responsabilitate și asumare.

TAUR

Finanțele, vor fi legate de obiectivele stabilite în carieră. Banii pot veni în mod regulat dacă veți face strategii de lucru și vă veți ține de ele. Perioada favorabilă de câștig în parteneriat va fi mai curând prima jumătate a anului. Nu că apoi nu veți mai primi bani, însă vor crește considerabil cheltuielile.

Când Jupiter va ajunge-n Gemeni, se vor deschide alte căi și alte moduri cu oportunități de a câștiga. Contactele, negocierile, călătoriile sau comerțul trebuie să facă parte din atenția voastră.

GEMENI

Financiar, să nu vă așteptați la câștiguri peste noapte, dar nici la cheltuieli care să vă golească de tot buzunarele! Există o oarecare neutralitate în balanța de plăți, dar totodată și o stabilitate. Cei care însă doresc să câștige mai mult, vor trebui poate să învețe ceva nou ori să se specializeze conform noilor tehnologii.

Lunile de toamnă se vor dovedi benefice pentru antreprenorii care vor dori să-și extindă afacerile și să-și crească numărul de salariați.

RAC

Atâta timp cât Jupiter va mai fi în semnul Taur, banii pentru cele necesare îi veți obține mai bine lucrând în echipă decât singuri. Dacă veți fi în criză, nu ezitați să apelați la prieteni! Puteți opta chiar și pentru varianta unei afaceri private, dar tot în parteneriate v-o recomand pentru prima jumătate a anului.

A doua parte din 2024, deși Jupiter va ajunge-n Gemeni, lucrul singur și independent va fi mai profitabil. Nu vă lansați în cheltuieli peste puterile voastre!

LEU

Disciplina financiară se impune în continuare, mai ales dacă lucrați și gestionați banii altora. Înainte de a contracta un împrumut, gândiți-vă bine la decizie! Va fi greu să înapoiați banii.

Aprilie ar putea fi bun moment pentru câștiguri, iar cu ele puteți face investiții. Vara însă, riscați acțiuni greșite și veți avea nevoie să le analizați.

Toamna și iarna vor fi favorabile acelora implicați în activități creative în care să se aplice noile tehnologii.

FECIOARA

Financiar, vor deveni relevante investițiile, împrumuturile, banii partenerului, plățile de taxe și impozite, pensiile alimentare sau moștenirile.

Pentru decizii importante legate de bani, vă sugerez prima parte a anului când, proiectele pe termen lung au șansă de concretizare.

A doua jumătate a lui 2024 va aduce complicații oamenilor de afaceri, mai ales acelora care au firme în asociere. Ceilalți, vor simți dezamăgire-n toamnă, deoarece munca lor nu va fi recompensată pe măsura efortului depus.

BALANȚA

Mă aștept la destule schimbări surpriză în privința stării materiale, mai ales pentru nativii din ultimul decan al zodiei, dar nu numai. Surprizele pot fi atât frumoase, cât și neplăcute. Controlați-vă cuvintele și acțiunile! Nu vă grăbiți să faceți schimbări radicale dacă nu sunteți pregătiți, iar dacă noul va veni în cale, nu-l respingeți, ci doar abordați-l calculat!

Pentru extinderea afacerilor, recomand vara. Atâta doar, că planurile voastre obligatoriu să fie realiste. Altfel, eșecul o să vă bată la ușă.

SCORPION

Nu veți duce lipsă de bani, dar chiar și așa, tot va trebui să aveți grijă la cheltuielile inutile sau extravagante!

Partea a doua din an ar putea aduce surprize angajaților, căci multe schimbări se vor produce în companii și organizații. Aveți nevoie să lăsați fixitatea zodiei voastre deoparte și să deveniți flexibili și adaptabili la orice condiții ar veni. Iar când alegeți un alt job sau optați pentru altă funcție, cântăriți bine dacă aceea vă permite să vă demonstrați valoarea ori vă îngrădește.

SĂGETĂTOR

Veți avea nevoie de bani, iar dacă nu o să vă restrângeți cheltuielile, veți fi nevoiți să apelați la împrumuturi. Veți avea câștiguri, dar nu atâtea câte sperați. Mai mult, prezența planetei Uranus în casa muncii voastre, ar putea aduce tot felul de surprize și schimbări neprevăzute legate de ea. Vizați vor fi în special cei din decanul 3 al zodiei. Unii le veți face voi într-un moment impulsiv în care veți fi sătui până peste cap de vechiul job, iar alții pot avea probleme de concediere ori șomaj datorită derulării evenimentelor la firma la care lucrează. Și pe unii și pe alții, îi sfătuiesc să ia în calcul schimbarea radicală a tipului de activitate.

CAPRICORN

Munca și dăruirea din trecut vă vor fi recunoscute și s-ar putea să fiți răsplătiți cu o promovare bine meritată sau cu o creștere de salariu.

Atenție la noile proiecte din primul trimestru al anului! Ele nu vor aduce rezultatele financiare așteptat.

De la finalul lunii mai încolo, influența lui Jupiter în Gemeni va aduce pentru voi armonie în mediul de lucru. Relațiile cu colegii se vor îmbunătăți, iar munca în echipă va deveni mai eficientă.

VĂRSĂTOR

În funcție de aspectele pe care le va face Neptun din Pești și Jupiter din Taur, casa voastră financiară va reveni în atenție cu schimbările care se anunță. N-aș putea spune că nu mirosiți banii, dar în același timp ei pot zbura în neant. Și ar mai fi un risc: acela de a vă lăsa amăgiți de câștigurile necinstite. Atrag atenția că nu veți avea parte de ele, chiar dacă vor veni.

Salariații pot alege să-și schimbe statutul și să pornească ceva pe cont propriu. Îi sfătuiesc pe aceștia să ia în calcul și o eventuală implicare a unei rude.

PEȘTI

Anul va fi împărțit în două tipuri de energii. Primul trimestru, banii vor veni ca și până acum, însă din iunie, lucrurile vor deveni incerte. Nu va fi suficient că veniturile vor scădea, dar vor mai veni și cheltuieli suplimentare.

Nu sunt excluse modificări la locul de muncă, schimbarea jobului la o altă companie, ieșirea la pensie, intrarea în șomaj sau responsabilități în plus pe umerii voștri.

Cei care ați pornit pe drumul carierei singuri, veți avea poate mai mult succes decât nativii angajați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net