Horoscop lunar august 2022: Leii visează cu ochii deschiși și sunt creativi

Horoscop lunar august 2022. Click! vă prezintă ce rezervă astrele fiecărui nativ în parte, în luna august. Leii sunt plini de creativitate și visează cu ochii deschiși! Iată previziunile astrologului Click! și pentru celălalte semne zodiacale. 

image

Horoscop lunar august 2022 pentru Berbec

Sectoarele profesional și financiar vor reprezenta preocupările prioritare pentru voi. Veți avea nevoie să manifestați câteva calități și să îndepliniți ceva condiții dacă doriți să traversați cu bine perioada.

În primul rând trebuie ca lucrurile importante să le rezolvați în primul decan din lună, apoi e nevoie să nu manifestați frivolitate și să dispuneți de o gândire creativă, astfel încât să puteți transforma un hobby în profesie dacă-i necesar. Lucrurile-s în schimbare și nu trebuie să vă prindă pe picior greșit. Puteți stabili obiective ambițioase și depune toate eforturile pentru a vă realiza planurile. Poate că va fi dificil să vă concentrați pe ceva anume, să le ține minte pe toate, să faceți mai multe lucruri deodată. De aceea riscați ca inconsecvența voastră să-i deranjeze pe alții.

Întreaga a doua jumătate a lunii va avea complexitatea ei. Crește probabilitatea ca eșecurile amoroase asociate cu egoismul, gelozia sau neîncrederea să vină, există riscul deteriorării relațiilor cu superiorii, partenerii, oamenii care au aceleași idei sau colegii, vin responsabilități suplimentare, plus că organismul va începe să resimtă stresul și oboseala.

Citește și: Capricornii dau lovitura în luna august! Au noroc pe toate planurile

Horoscop lunar august 2022 pentru Taur

Pentru voi e o lună în care va trebui să vă ocupați de problemele celor dragi, dar să nu cumva să vă neglijați pe voi!Energia va fi suficientă pentru familie și pentru voi.

Ideile vor veni din abundență, iar unele dintre ele pot fi foarte utile și vă pot ajuta să vă dezvoltați și să vă promovați afacerea. Problema ar fi că nu veți avea chef și înclinație să gândiți cu sârguință ideile până la sfârșit, așa că multe gânduri valoroase nu vor fi niciodată transpuse în realitate. Dacă lucrați în construcții sau în activități imobiliare, atunci puteți conta pe rezultate acceptabile dacă sunteți atenți atunci când interacționați cu oameni cu putere, șefi, clienți influenți.

Financiar, vin modificări, unele bune, altele nu. Este de preferat să vă concentrați pe dezvoltarea relațiilor și proiectelor anterioare. Situația poate scăpa de sub control în a treia decadă de august.

Pentru a treia săptămână a lunii v-aș sfătui să amânați călătoriile, inclusiv delegațiile de afaceri, deoarece crește probabilitatea de forță majoră, de situații imprevizibile, periculoase și riscul de accidente.

Horoscop lunar august 2022 pentru Gemeni

Primele 10 zile din august sunt favorabile pentru călătorii de afaceri și întâlniri cu diferiți oameni. Sunt perspective promițătoare de muncă și succes, de creștere profesională și realizarea rapidă de obiective frumoase. De aceea vă sfătuiesc să vă ocupați acum de lucrurile importante, pentru că mai apoi vor urma alte tipuri de energii, nefavorabile vouă.

Cum spuneam, după 11 august încolo se tulbură apele, vin probleme, vin provocări și unele dintre ele nu depind de voi. Vă puteți schimba locul de muncă, ori vă veți muta într-un nou loc de reședință sau poate că ambele simultan. Veți primi câteva vești de la părinți sau le veți îndeplini instrucțiunile, veți lucra de-acasă din cauza sănătății precare sau a nevoii de a avea grijă de unul din membrii familiei.

Conflictele pot apărea pe baza unor obligații neîndeplinite la timp, veți schimba ordinea priorităților, vă veți confrunta cu un fel de colaps emoțional. Multora dintre voi le va fi dificil să ia decizii echilibrate și deliberate deoarece emoțiile și sentimentele inconștiente vă vor ghida, iar voi nu prea știți să lucrați cu ele. Mai bine cereți sprijinul prietenilor de încredere, al celor dragi pentru că ele vă pot ajuta la alegerea tacticilor comportamentale potrivite.

Horoscop lunar august 2022 pentru Rac

Poziția Soarelui va aduce pentru voi în prim-plan tema banilor, căci cele mai mari probleme și dezacorduri pot porni de-acolo.

Ca și pentru alți nativi, sfătuiesc să vă rezolvați lucrurile importante în primele 8 zile din lună. Atunci aveți deschidere astrală pentru o comunicare activă, întâlniri romantice, căsătorii, evenimente festive, consolidarea poziției sociale.

Mai târziu, încercați să vă protejați de contacte și aventuri dubioase care vă promit profituri rapide. În caz contrar, veți pierde chiar și economiile existente. Dificultățile bruște vor fi asociate cu greutatea în obținerea banilor lor sau cu o distribuție nedreaptă a veniturilor. Nu sunt excluse cheltuieli mari neplanificate, din cauza cărora va trebui să vă eschivați în toate modurile posibile pentru a vă menține stabilitatea materială. Ar trebui să vă abțineți de la a da mprumuturi și a lua credite, a face achiziții scumpe, investiții, de la vânzarea de orice și de alte angajamente profesionale.

Contrar, veți deschide cutia Pandorei. Va fi greu să ajungeți la înțelegeri și compromisuri, să organizați activități colective eficiente, chiar dacă aveți dreptate în unele cazuri. Dar dacă veți prelua funcții de menținere a păcii pentru a netezi contradicțiile și a restabili o atmosferă pașnică, o s-aveți succes.

Vezi și: Greșeala pe care o faci în relație, în funcție de semnul zodiacal 

Horoscop lunar august 2022 pentru Leu

Soarele în zodia voastră în cea mai mare parte de august vă aduce implicare în noi proiecte, multă popularitate, ceea ce vă va împinge să avansați activ în domenii prioritare ale vieții. Important va fi și să vă schimbați imaginea, să adoptați un look îngrijit, chiar nou. Permiteți-vă să experimentați, să participați la activități creative și nu refuzați oferte noi! Aceasta poate include vorbirea în public, formarea de grupuri și întâlnirea cu persoane care împărtășesc aceleași interese ca și voi. Este posibil să întâlniți persoane influente cu ajutorul cărora veți putea rezolva întrebări vechi și chinuitoare sau puteți fi implicați în implementarea unor proiecte mari.

Intuiția este ascuțită, ceea ce vă va permite să calculați cu exactitate unde să investiți bani și care afacere se va „epuiza”. Fiți atenți la ceea ce este profitabil, nu doar interesant! Abilitățile organizatorice vor avea greutate.

Jumătatea lunii va fi mai dificilă, cu blocaje, neînțelegeri și întrebări fără răspuns. Proiectele se vor amâna până nu se știe când, iar voi veți deveni confuzi și instabili.

Până la final de august, va fi foarte greu să luați decizii în cunoștință de cauză din cauza obligațiilor și a altor factori limitatori care nu pot fi depășiți.

Horoscop lunar august 2022 pentru Fecioară

Pe voi vă sfătuiesc să o lăsați mai ușor cu lucrurile complicate și poate că o vacanță nu ar strica. Încercați să vă substrageți de la lumea exterioară pentru scurt timp, să nu vă mai gândiți la fleacurile de zi cu zi. Lăsați-vă gândurile să plutească liber și starea de spirit se va îmbunătăți iar productivitatea va crește de multe ori! Nu de alta, dar chiar și deciziile corecte, acțiunile bine gândite și activitatea maximă de afaceri sau creativă pot aduce zero rezultate.

Hai să zicem că primele 10 zile nu vor fi așa de rele. Atunci veți mai avea ceva beneficii și satisfacții, înțelegeri și semnare de contracte.

Dar după, săptămânile ce urmează pot fi supuse unei instabilitati extreme din cauza neînțelegerii și presiunii altora, precum și din cauza schimbărilor grave din societate. Vor veni noi responsabilități și sarcini suplimentare, care la rândul lor pot provoca condiții stresante. În același timp, conflictele constante cu ceilalți pot provoca daune grave sistemului nervos, epuizându-vă potențialul energetic deja slăbit. Aclimatizarea va fi dificilă, iar schimbările nu vor aduce beneficii organismului. Dacă aveți boli cronice, grijă de prevenire a reactivării lor!

Ar putea să te intereseze și: Cele mai bune compatibități zodiacale 

Horoscop lunar august 2022 pentru Balanță

Ca veste bună pentru voi ar fi posibilitatea de acces la cercurile înalte ale societății. Puteți avea multe întâlniri, puteți participa la evenimente, călători și puteți face cunoștințe promițătoare. Acest lucru nu este surprinzător, căci Soarele vă activează o casă responsabilă pentru oamenii care au aceleași gânduri, idei și activitate socială. În acest sens, prima jumătate a lunii este cea mai favorabilă.

Al doilea decan de august însă, tema finanțelor va veni în prim plan. În această perioadă instabilă vor fi foarte probabile dificultăți financiare serioase, care implică pierderi pentru unii nativi. De aceea, ar trebui să se evite orice riscuri asociate cu banii, nu este de dorit să investiți și să cumpărați ceva scump, nu ar trebui să

împrumutați bani din bancă ori să vă îndatorați la prieteni și nici să semnați documentație de proprietate.

Atenție și în ultima săptămână a lunii! Nu puteți avea încredere în alții deoarece există o mare probabilitate de fals, înșelăciune și informații neadevărate. Așadar, toate procesele importante ar trebui să fie sub supraveghere atentă.

Horoscop lunar august 2022 pentru Scorpion

Și pentru voi zona de carieră devine importantă. Dacă nu vă așteaptă o promovare în curând, puteți încerca să căutați un alt loc în care să vă puteți demonstra pe deplin abilitățile și să primiți o recompensă decentă pentru ele. Veți înțelege informațiile relevante din mers, veți genera idei cu adevărat originale și gânduri non-triviale și veți fi deschiși către tot ce este neobișnuit și nou.

Dacă vor veni energii tensionate, asta se poate petrece în al doilea decan, sub formă de proceduri serioase de parteneriat. La neînțelegeri, acordurile pot fi reziliate, poate apărea o schimbare a conducerii în organizație. De asemenea, o evaluare incorectă a situației actuale, poate complica progresul profesional.

Cu sănătatea nu vor exista probleme majore, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să luați măsuri de prevenție. Pentru a vă menține la același nivel, trebuie să petreceți mai mult timp în aer liber, să faceți exerciții în natură, măcar jogging. Activitatea fizică moderată și aerul proaspăt vor permite să mențineți claritatea gândurilor, spiritul bun și corpul în formă.

Financiar, există incertitudine cauzată de cheltuieli suplimentare, dar nu înseamnă că veți intra în faliment.

Horoscop lunar august 2022 pentru Săgetător

Se anunță schimbări mari pentru voi și n-are sens să vă opuneți lor. Ele vor fi în special în sectorul profesional, pe un fond controversat la început. Va trebui evitat riscul inutil legislativ, rateurile în proiecte din cauza propriei neatenții și a tot felul de neînțelegeri pe parcurs.

Cei mai talentați dintre voi vor avea rezultate frumoase, veți putea câștiga popularitate și faimă în cercurile creative și în domeniul științific, veți atinge recorduri demne în sportul profesionist, veți avea succes în muzică.

Alții, care au exagerat prea mult în trecut, vor fi nevoiți să achite facturile pentru asta. Vechile planuri și acorduri pot necesita îmbunătățiri sau ajustări serioase ori chiar pot fi reziliate complet, urmând ca în acest caz să o luați de la zero.

Medical, cu Marte în casa sănătății vă sfătuiesc să nu neglijați semnalele corpului. Luna aceasta chiar va fi bună pentru controale programate. Veți obține cu siguranță diagnosticul corect, veți putea detecta boala într-un stadiu incipient de dezvoltare și veți obține vindecarea sau remisiunea completă. Atenție căci există și risc de accidente, dar și de probleme digestive!

Horoscop lunar august 2022 pentru Capricorn

Voi ori nu veți avea energie suficientă, ori veți avea dar o veți risipi rapid încât veți rămâne fără vlagă. Poate va trebui să fiți mult mai atenți la sănătatea psihologică și la starea de spirit. Iar dacă nu puteți singuri, cereți ajutorul celor dragi măcar. Contrar, veți deveni o persoană neobișnuit de suspicioasă, inventând noi necazuri și temeri care vă vor apăsa mai mult decât e cazul.

Productivitatea și perioada cea mai bună va fi primul decan de august. Atunci o să rezolvați probleme importante individuale sau colective.

După 11 încolo riscați să deveniți autoritari, duri, iar de aici se pot isca grave conflicte. Nici cu banii nu veți sta bine și nu vor fi săptămâni favorabile investițiilor. Contrar, finalul de lună problemele financiare se vor agrava.

Luna Nouă va activa o casă care poate produce anxietate, poate răscoli insatisfacțiile și rutina din viața voastră, iar gândurile negative pot somatiza și declanșa boli sau stări de rău de-a dreptul. Pentru a vă lansa în niște proiecte interesante va trebui să depuneți mult efort. Și da, poate că acesta va fi cel mai bun moment pentru a vă privi viața dintr-un unghi nou și a pleca într-o aventură care să vă scăpe de actuala realitate. Ar fi avantajate călătoriile la distanță, petrecerea timpului cu oameni din alte țări, dar și educați și studiul unor materii deosebite.

Horoscop lunar august 2022 pentru Vărsător

Realitatea nu este întotdeauna modul în care o vedeți și o atrageți spre voi conform ideilor voastre. Aveți nevoie de multe ca să vă schimbați viața și este foarte posibil ca august să fie luna în care o veți face în sfârșit. Poate că la început veți crede că vă puteți descurca singuri cu ele, dar în curând veți realiza că v-ați înșelat și ați supraestimat posibilitățile. Clar că nu puteți face totul fără ajutor din exterior. Va trebui să uitați de mândrie, orgoliu și teamă de a fi respinși pentru că există oameni de încredere în mediul apropiat, care vor veni în ajutor. Multe vor depinde de capacitatea de a vă înțelege cu alți oameni, de a accepta alte puncte de vedere, precum și de capacitatea de a-i asculta și de a-i auzi pe alții, de a ține cont de planurile și dorințele lor.

Al doilea decan de august va fi sub semnul întrebării în privința continuării demersurilor voastre după bunul plac. Lucrurile vor lua altă întorsătură, dar voi veți insista în a le continua la fel ca înainte, urmărind un fel de idei utopice și provocând astfel conflicte serioase cu oamenii apropiați.

Referitor la ultima săptămână, atenție la înșelătorii și pierderi, la încălcări de contracte, de promisiuni!

Horoscop lunar august 2022 pentru Pești

Pentru voi, atenția în august se va îndrepta spre zona carierei, muncii și sănătății. Oricum, în orice circumstanțe, o să aveți suficientă voință și răbdare. Cel mai important e, să nu fiți voi înșivă provocatori de conflicte. Este necesar să fiți mai organizați pe plan intern, precum și să inițiați măsuri care să conducă la respectarea regimului muncii. Efectul muncii este evident doar dacă există un compromis cu partenerii. E clar însă că sfârșitul verii nu este potrivit pentru schimbări radicale și decizii importante. Mai curând perioada favorizează odihna, timpul liber plăcut, treburile comune de familie, finalizarea unor proiecte vechi sau continuarea unora curente.

După 11 încolo va fi greu cu dialogurile și comunicare, datorită neînțelegerilor ce se pot isca din senin și poate chiar a intransigenței voastre. În plus, această perioadă va aduce defecțiuni ale aparatelor electrice și vehiculelor, mult risc de accidente sau cazuri de forță majoră.

Relațiile afective vor fi și ele supuse tensiunilor, iar lucrurile nerezolvate și nelămurite vor crește în efecte și intensitate. Nu mai trebuie să fugiți din calea lor, ci trebuie să puneți accentul pe ele, cu riscul de a rupe niște legături.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net