Horoscop lunar ianuarie 2023. Două zodii au parte de călătorii la început de an

Ultima actualizare:

Citește horoscopul pentru ianuarie 2023, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru prima lună a anului 2023.

Horoscop lunar ianuarie 2023
Horoscop lunar ianuarie 2023

Horoscop ianuarie 2023 pentru fiecare zodie

Berbec

Poate fi un început de an promițător, care vă îndeamnă la acțiune și nu veți avea timp de prelungire a sărbătorilor de iarnă. Proiectele de muncă și de afaceri se vor dezvolta în direcția de care aveți nevoie, chiar dacă deficitul de resurse energetice se poate simți în primele zile ale lunii ianuarie. Entuziasmul, asertivitatea și creativitatea vor face posibilă începerea cu succes a unor acțiuni serioase în domenii prioritare.

Sunt așteptate întâlniri interesante și comunicare productivă, stimulând dorința de acțiuni îndrăznețe în arena profesională. Un risc echilibrat va putea aduce o turnură de carieră radical nouă, o situație similară cu afacerile. Negocierile de afaceri vor avea loc la cel mai înalt nivel dacă vă pregătiți pentru ele în avans. Nimic nu ar trebui să fie la întâmplare și nici să nu vorbiți tuturor despre realizările personale.

După 21, va trebui să călătoriți mult, să cunoașteți oameni și să vă angajați în activități sociale. Profitul din afaceri este posibil dacă nu ratați puncte importante, dacă interacționați cu partenerii și dacă lucrați într-o echipă coerentă.

Taur

Concentrarea va fi pe voi și pe dorințele voastre deoarece veți fi în centrul atenției și veți primi o mulțime de complimente. Unii pot să înceapă un fel de aventură sau să călătorească în locuri și țări îndepărtate necunoscute pentru a-și încerca norocul. Iar pentru carierişti şi oameni de afaceri, cooperarea internaţională sau la distanţă poate fi în prim plan. Alegerile de start vor fi dificile și poate aveți nevoie de sfaturile specialiștilor.

Se vede în hartă un potențial de pierdere la care va trebui să aveți grijă cu investițiile și gestionarea banilor, mai ales în decada a doua a lunii.

Unii dintre voi se vor înscrie pe neașteptate la cursuri, acesta chiar va fi pasul potrivit pe care sufletul îl va înțelege pe deplin. Ar fi bine să faceți acest lucru după 20încolo, când influența de mers retrograd a lui Mercur va dispărea aproape complet.

În relațiile personale sunt posibile schimbări neașteptate, puțin probabil să vă mulțumească. Partenerul sau voi veți cere mai multă libertate sau se va dori să se încheie cu totul relația.

Medical, sistemul imunitar va funcționa bine în ianuarie, dar merită să aveți grijă de ficat și stomac. Dacă aveți boli cronice sau probleme cu sistemul digestiv, vă va fi util să mergeți la un specialist și să faceți o examinare.

Gemeni

În ciuda unei energii reduse din primele zile ale lunii ianuarie, mulți veți deveni foarte dinamici, căutând soluții optime la problemele pe termen lung, generând idei și promovându-le cu insistență în mediul apropiat. În același timp sunt posibile anumite transformări în viața personală. Unii vor începe să graviteze spre rivalitate și luptă, pe măsură ce spiritul competitiv se trezește brusc în voi.

Financiar, banii pot veni din surse secrete la care nici nu vă gândiți acum. În a doua decadă, datorită activității și muncii veți putea îmbunătățiți situația financiară sau să o creșteți. Însă nu sunt excluse probleme importante de legate de împrumuturi și rate, de bugetele companiei, de moșteniri, lucruri ce pot fi actualizate, iar cu ocazia asta, ANAF-ul își va aminti de voi. Vă dați seama că toate acestea vor necesita o cantitate enormă de energie.

Amoros, o iubire veche se poate întoarce-n calea voastră și este posibil ca romanul să se rescrie, dar după reguli diferite. Dacă nu, vă veți întoarce pe-acolo pe unde ați mai fost și nu v-a convenit.

Cei singuri și care călătoresc, ar putea întâlni pe traseu pe cineva care să le atragă atenția. Doar că nu este cea mai bună perioadă pentru a vă bazape relații amoroase la drum.

Rac

Segmentul de relații va fi accentuat atât în cuplu, cât și profesional. Sunt indicate activitățile comune sau cel puțin consultați-vă cu cineva atunci când luați decizii importante. Păstrați-vă însă atenția pentru că vor fi persoane care să vină cu propuneri și să caute să vă atragă în acțiuni comune dar spre beneficiul lor.

În mediul apropiat se vor ivi mutări, schimbări, transformări și astfel, unele persoane vor veni și vor pleca din raza voastră vizuală. Asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la întâlniri și comunicare. Din contră, printre noile cunoștințe vor fi unele care chiar vor avea cuvânt de spus în modificarea viziunilor voastre despre viață.

Financiar, va fi nevoie să vă reconsiderați atitudinea față de bani și să începeți să economisiți, gestionându-i corespunzător. Nu ar trebui să luați împrumut, iar dacă aveți deja unul, atunci efectuați plata la timp astfel încât să nu fie probleme mai târziu.

Referitor la starea de sănătate, rezervele voastre de energie sunt limitate, iar de aceea va vi mai bine dacă veți încerca să vă conservați, să vă recuperați prin odihnă, asta pentru a nu vă epuiza.

Leu

Intrarea în semn de Foc a planetei Jupiter, numită și Marele Benefic în astrologie, pe voi o să vă favorizeze, chiar dacă nu va fi o creștere spectaculoasă și peste noapte. Activitățile vor fi productive, deciziile îndrăznețe și ca urmare, progresele în carieră se vor vedea. În special primele 10 zile vor avea loc transformări la locul de muncă și veți putea să vă demonstrați calitățile, talentele și abilitățile. Practic există șansa de a face o impresie bună oamenilor potriviți.

Financiar, trebuie să economisiți bani și să nu îi împrăștiați. Ar fi mai bine să nu construiți încă niciun plan de afaceri, ci să priviți mai relaxat acest domeniu al vieții. Dacă aveți afaceri comune cu prietenii sau profesii ce țin de activități sociale sau creative, atunci după 21 ale lunii este posibil un profit bun. Totuși, ocoliți proiectele dubioase care pot duce acum mai mult decât în ultimul timp la pierderi serioase!

Amoros, luna e mai favorabilă acelora aflați deja în cuplu și chiar care au copii. Acolo e nevoie să se concentreze asupra procesului educațional, dar mai întâi voi, părinții, trebuie să vă puneți de acord asupra metodelor.

Fecioara

Vă sfătuiesc să vă pregătiți mentalul pentru schimbări și reforme, astfel încât nimic să nu vă scoată din ritmul vostru și din rutina creativ-activă. Mai mult decât atât, ar fi bine să vă puneți cu burta pe carte și să învățați lucruri noi ori să călătoriți. Pe baza a ceea ce veți studia, o să vă puteți apoi să revizuiți și să reactivați planuri mai vechi.

Pe la mijlocul lunii, cu elocvența voastră puteți inspira oamenii să facă unele schimbări pozitive. De altfel, orice interacțiune cu oamenii devine mai productivă. Asta înseamnă și că atunci când desfășurați orice activitate, ar fi bine să vă consultați cu persoane care au experiență în astfel de muncă. O atmosferă prietenoasă în orice companie va ajuta la construirea unor relații de încredere. Contrar, zona profesională o să devină tensionată, noi responsabilități de serviciu vor pica pe umerii voștri și veți fi nevoiți să urmați ordinele șefilor sau ale unor persoane superioare ca poziție.

Financiar, dacă nu primiți bani în primele 10 zile din lună, greu de crezut că se vor umple buzunarele apoi. Va trebui să munciți din greu pentru a vă descurca cu toate. În plus, nu ar trebui să plecați în vacanțe și nici să faceți investiții mari.

Balanța

Posibil ca schimbările pe care le aveți de făcut să le fi luat deja în calcul ori cel puțin să fi aflat despre ele. Ele pot avea legătură atât cu viața profesională, cât și cu viața personală. Primul decan chiar este bun pentru a face planuri și a dezvolta tactici de transformare, dar modificarea în sine ar fi bine să o porniți după 20 încolo.

Financiar, datorită dialogului constructiv și presiunii veți putea obține un fel de plată,bonus sau să inspirați partenerul să câștige bani în plus.

Unii dintre voi pot primi o moștenire, pentru alții sunt posibile investiții mari cu finanțare de la bănci sau de la partenerii de afaceri ori de căsătorie. În acest caz, vor exista oportunități bune pentru extinderea cu succes a firmei dacă aveți sau îmbunătățirea confortului de acasă. Așadar, ultimele 10 zile din lună sunt grozave pentru căsătorii, aranjamente și semnare de contracte, precum și pentru inițiative comune în domeniul antreprenoriatului.

Medical, recomand mare grijă la semnalele corpului fizic. Dacă aveți boli cronice, asigurați-vă că treceți la o examinare și nu refuzați tratamentul dacă medicul vi-l prescrie. Dacă observați simptome ciudate, faceți o programare la specialist. Prevenirea unei boli într-un stadiu incipient este calea de recuperare.

Scorpion

Încă nedezmeticiți de aburii anului ce tocmai a trecut, mulți dintre voi o să vă întoarceți rapid la muncă. Cercul de cunoștințe se extinde, activitățile organizaționale se vor dinamiza, relațiile se vor strânge cu oameni excentrici sau chiar ciudați.

Mijlocul lunii poate fi umbrit de conflicte neașteptate din cauza cărora veți întâmpina dificultăți financiare. Atenție la bani, la investiții, deoarece va crește riscul de pierderi! Tot atunci, casa și familia vor necesita cele mai multe cheltuieli, deși se poate conta pe sprijinul partenerului în situații neprevăzute. Iar dacă apar reparații de făcut la domiciliu, obligatoriu va trebui să renunțați la alte plăceri costisitoare pentru a vă ocupa de necesitățile urgente și importante.

Indiferent de provocările lunii, bazați-vă peintuiție când luați decizii ori trebuie să-i înțelegeți pe alții! O intuiție precisă vă va permite să navigați rapid și corect în situații dificile, extragând beneficiul maxim din oricare dintre inițiativele,deciziile și acțiunile voastre.

Spre final de ianuarie, tendințele astrale pozitive vor începe să predomine. Veți deveni sociabili și prietenoși, veți negocia cu ușurință și veți găsi compromisuri reciproc avantajoase.

Săgetător

Începutul noului an va veni cu o atmosferă caldă și prietenoasă, lucru care vă determină să păstrați speranța și optimismul într-un viitor bun ce v-așteaptă.

Deși mulți vă veți relaxa și distra în continuare, asta nu o să vă împiedice să vă gândiți la dezvoltarea carierei și să căutați un loc de muncă mai bun, mai bine remunerat. Poate că dorința de a avea libertate financiară va veni și pentru că va trebui să achitați datorii vechi sau orice alte tipuri de restanțe. Câștigurile vor depinde de cât de în serios veți lua negocierile și discuțiile de afaceri. Va conta și aspectul, așa că la întâlnirile importante aveți grijă la ținuta corespunzătoare! În plus, una din rudele mai în vârstă vă poate oferi un cadou sub formă de bani sau vă poate împrumuta dacă chiar aveți nevoie.

Dacă în primele 3 săptămâni veți întâmpina totuși tensiuni și neînțelegeri, se pare că în ultima, tot ce-a fost contradicție sau litigiu va fi soluționat pe cale pașnică. Potențialul energetic va crește, dar și comportamentul vostru va deveni mai rezonabil și mai calm.

Medical, nu aveți motive de îngrijorare dacă o să vă îmbrăcați adecvat și-o să vă hrăniți corespunzător.

Capricorn

Planificările pentru schimbări importante în domenii principale de viață nu vor întârzia să apară, iar teme precum Familia sau Profesia vor fi la ordinea zilei. Unii se vor gândi să se căsătorească, alții să aibă copii, alții să-ți schimbe casa ori alții să-și deschidă o afacere. Peste toate, retrogradarea lui Mercur va avea cuvânt greu de spus, blocând impulsurile și amânând finalizarea strategiilor necesare aplicării în practică a planurilor mărețe.

Mijlocul lunii vine cu dezacorduri și conflicte cauzate de rateuri, încăpățânare sau rigiditate excesivă. Va fi o perioadă nearmonioasă astral, iar reacțiile voastre necorespunzătoare îi pot determina pe ceilalți să se comporte la fel, să vă rănească-n mândrie și orgoliu, subminând încrederea în sine.

Situația va deveni mai favorabilă la sfârșitul lunii când norocul o să vă surâdă atât în finanțe, cât și în afaceri. Va fi atunci un moment excelent pentru a rezolva diverse probleme monetare și pentru a vă consolida autoritatea. Unii chiar pot fi norocoși la loterie sau jocurile online. Iar alții, vor fi la momentul potrivit, la locul potrivit, evitând numeroase probleme și complicații.

Vărsător

Prima parte a lunii o veți petrece cel mai probabil retrași, eventual acasă. Interesele familiei, ale iubiților și diferitele treburi casnice pot avea prioritate. Veți evita companiile zgomotoase, deși este probabil ca prietenii sau rudele să vină în vizită la voi.

Puteți primi și bani la începutul lunii, chiar de la mai multe persoane cu care veți fi în contact. Având bani, poate veți rambursa datoriile sau veți cumpăra cadouri. Dacă aveți activități de literatură sau vânzări, atunci veți avea câștiguri cu mai mulți bani. Vă sfătuiesc să nu vorbiți despre planurile voastre și despre încasările de fonduri cu alții. Veți stârni invidii unor persoane care chiar pot face rău.

Trei sferturi din lună veți avea Soarele într-o casă ascunsă, iar dacă nu doriți să rămâneți dezamăgiți de ceva, atunci ar fi mai bine să nu vă ocupați de proiecte de anvergură, ci mai degrabă să finalizați ceva început altădată. Va trebui tot atunci să reglați relații, să reconciliați, poate chiar să iertați pe cineva, să corectați gafe din trecut. Pentru a depista secrete, intuiția vă va fi de folos.

Din punct de vedere al sănătății și stării voastre, sunt posibile schimbări de dispoziție, slăbiciune și apatie. Sau veți deveni iritați din orice motiv, furioși și panicați, riscând să reacționați necorespunzător în relațiile cu oamenii. Aveți grijă că, rănindu-i pe ceilalți, mai târziu veții începe să vă învinovățiți pentru tot.

Pești

Prima jumătate a lunii vă sugerez să acceptați socializarea, pentru că în exterior se pot naște premizele necesare dezvoltării voastre profesionale ulterioare. Acceptați invitațiile la diferite evenimente, călătoriile și întâlnirile cu prietenii! Oricâtă dorință de retragere ați avea, lăsați-o pentru mai târziu, pentru după 21 încolo!

Dacă în primele două săptămâni câștigurile pot fi pe măsura ieșirii voastre la rampă, în următoarele două sugerez să vă abțineți de la mari achiziții. Singurele lucruri permise și cu folos ar trebui să fie acele cumpărături legate de casă, a voastră sau a copilului vostru. Atenție însă la posibilele accidente casnice sau defectarea aparaturii electrice! Tot atunci, veți deveni foarte secretoși și retrași, poate ascunzându-vă adevăratele emoții sub masca indiferenței.

Ultimul decan de ianuarie ar trebui iar să vă mobilizeze să faceți față evenimentelor și să participați la ele. Va fi un moment foarte important, când noi inițiative colective pot pune pe picioare proiecte promițătoare pentru viitor. Așteptați-vă la călătorii neplanificate, probabil de afaceri, la întâlniri și cunoștințe pentru care nu veți fi prea pregătiți. Sugerez să nu refuzați astfel de evenimente, pentru a nu rata oportunități și șanse rare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net