Mihai Voropchievici, horoscop 21-27 noiembrie: „Capricornii stau pe o pojghiţă de gheaţă”

Ultima actualizare:

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, 19 noiembrie, la emisiunea „Adevăruri ascunse”, horoscopul runelor pentru săptămâna 21-27 noiembrie 2022.

Numerologul Mihai Voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici

Berbecii sunt vizați de schimbări importante

Berbecii sunt rugaţi să rămână acasă, în aşteptarea unor schimbări foarte importante şi cât de curând. Condiţia este să fie pregătiţi pentru aacest lucru, a spus numerologul, citat de Antena3.ro

Taurii sunt puși pe harță

Pentru Tauri, care sunt mai răbdători, în cazul lor nu au trecut tensiunile. Ei tot sunt puşi pe arţag până îşi purifică sufletul, spre sfârşitul anului, trebuie să-şi unească toate forţele ca să susţină bătăliile. E vorba de o mică bătălie pe care ei vor să o dezvolte, să o ducă la rang de uragan. Dar runa îi spune: nu ar fi mai bine să vă temperaţi voi, că totul se aranjează?”, a dezvăluit Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Gemenii sunt sfătuiți să nu își forțeze norocul

Gemenii sunt sfătuiţi să aibă răbdare, pentru că ei vor întotdeauna să se întâmple totul repede-repede. Şi runa spune Gemenilor să nu forţeze mâna norocului, pentru că norocul nu vine decât pentru cei care ştiu să aştepte. Şi dacă ştiu să aştepte, atunci norocul e de partea lor şi cele mai frumoase surprize sunt pregătite pentru ei.

Racii sunt pândiți de dragoste

Racul e în căutare de dragoste, ştie el ce vrea, simbolul dragostei e ceva nou, fierbinte, deci Racii veşnic îndrăgostiţi i-au depăşit acum pe Gemeni şi au preluat ei steagul. Săptămână de săptămână, îndrăgosteală. Acum apare o dragoste nouă, pasională, în schimb, aveţi grijă ce faceţi cu noutăţile.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor

Leii și-au neglijat apropiații

Pentru Lei, două sfaturi de la rune. Unu: relaxaţi-vă. Şi Leii care sunt întotdeauna gata să sară în ajutorul unei rude, al unui prieten care e bolnav, chiar de multe ori se mută acolo la el şi până nu îl pune pe picioare nu pleacă. Mai dă şi sfaturi, pentru că Leul aşa este, face el gălăgie, dar când e să ajute, e extraordinar de bun. Sfatul este: cineva foarte apropiat de dumneavoastră, dar pe care l-aţi neglijat în ultima săptămaâna, sau mai demult, se bucură în prezent de o sănătate excelentă.

Fecioarele vor avea parte de o surpriză

Fecioarele primesc veşti bune, s-ar putea să primească un cadou surpriză sau, la fel de bine, o sumă de bani importantă, ceea ce nu le displace deloc: nici cadourile, nici banii. E un coşmar pentru Fecioare atunci când nu le primesc.

Balanțele vor avea parte de iubire, pe final de an

Balanţa, dacă vrea să vină dragostea în viaţa ei pe final de an, trebuie să abordeze altfel problemele care îi interesează. Deci, schimbaţi tactica sau, cu alte cuvinte, acolo unde aţi fost buni, fiţi mai buni. Unde aţi fost răi, fiţi tot mai buni.

Scorpionii vor avea un final de an mai bun

Mihai Voropchievici le dă un sfat important Scorpioniloe: „lăsaţi deoparte toate problemele şi grijile lăsate de trecut, lăsaţi necazurile în urmă şi pregatiţi-vă pentru un final de an mult mai bun sau chiar final de lună. Dar e cu bătaie lungă, pentru că întotdeauna Scorpionul primeşte sfaturi chiar şi pe un an de zile”.

Săgetătorii vor ieși învingători dintr-o bătălie

Săgetătorii pare că au chef de ceartă. O mică bătălie, dar nu fiţi îngrijoraţi, veţi câştiga în mod sigur, dar asta e, bătălia trebuie dată, chiar dacă vă convine sau nu, pentru că sunteţi nişte pacifişti”, a transmis numerologul Mihai Voropchievici.

Capricornii sunt pândiți de pericole

Capricornul e pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire, a acţionat cum a acţionat, de multe ori s-a neglijat pe el, starea lui de sănătate, iar acum trebuie să fie extrem de prudent pentru că a cam slăbit rucsacul cu forţă, cu putere, se cam turteşte un pic.

Vărsător vor primi vești importante

Vărsătorii vor primi un mesaj. Fiţi pregătiţi să-l recepţionaţi. E un mesaj extraordinar de important.

Peştii sunt gata de călătorii, indiferent de scop

Peştii fac cam tot ceea ce au făcut pe parcursul anului: plecări. Ori se mută din casă, ori cu serviciul. O lună cu rune bune pentru ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
mircea cel batran facebook   Copy jpg
1 cada de baie jpg jpeg
FotoJet (32) jpg
4 maria macsim nicoara jpg jpeg
FotoJet (30) jpg
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net