Cum știi dacă ți-ai găsit sufletul pereche? Sfatul unui expert: „Poate îţi pare rău mai tâziu că te-ai grăbit”

Ultima actualizare:

Cum știi dacă ți-ai găsit sufletul pereche? Iată o întrebare care a trecut prin mintea mai multor persoane. Mihai Voropchievici vine în ajutor și explică clar diferențele între relațiile de pe vremuri și cele din prezent. Îndrăgitul numerolog a precizat că tinerii din ziua de astăzi nu sunt pregătiţi și nu mai au timp să discerne lucrurile.

Cum știi dacă ți-ai găsit sufletul pereche?
Cum știi dacă ți-ai găsit sufletul pereche?

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, expertul în numerologie a oferit câteva indicii care te fac să realizezi că ai întâlnit sufletul pereche. Totodată, acesta a dezvăluit care este detaliul semnificativ care se găsește în multe dintre relații.

Vezi și: Ce să nu faci niciodată într-o relație! Sfaturile unui celebru medic psihoterapeut

„Prietenie multă, inimă ruptă. Nu merge nici plăcut, văzut şi luat. Că poate îţi pare rău mai târziu că te-ai grăbit. Trebuie să-l cunoşti pe partener. Unii se căsătoresc şi încep să trăiască împreună şi îşi acceptă unele neajunsuri. De aceea, noi spunem că pe vremea părinţilor noştri erau mai puţine divorţuri.

Oamenii asta făceau. Se descopereau pe parcurs. Nu stăteau 10 ani şi apoi se căsătoreau. În cei 10 ani, se erodează relaţia. Toate începuturile sunt în cei 10 ani. Dacă de la 30 la 40 au fost împreună şi apoi după 40 se despart, foarte greu îşi mai găsesc”, a precizat Mihai Voropchievici în emisiunea de la Antena 3.

Merită să afli sfatul lor: Insula unde trăiesc cei mai mulți oameni de peste 100 de ani! Cele zece secrete ale nemuririi

Cum știi dacă ți-ai găsit sufletul pereche? „Înainte erau niște paradigme clare”

Cum știi dacă ți-ai găsit sufletul pereche?
Cum știi dacă ți-ai găsit sufletul pereche?

Cunoscutul numerolog consideră că înainte erau alte condiții și nişte paradigme clare. „Dacă voiai să o iei pe Marioara, vorba aia, se puneau multe întrebări. Dacă era din familie bună şi tot aşa. Oamenii aveau acea seriozitate cu ajutorul căreia puteau forma o familie. Tinerii din ziua de astăzi nu sunt pregătiţi. Nu mai ai timp să discerne lucrurile.”, a declarat Voropchievici, în emisiunea „Adevăruri ascunse”.

Poate te interesează: Secretul celui mai fericit om din lume! Ce face 15 minute în fiecare zi

Mihai Voropchievici: „Este posibil ca sufletul pereche să nu-l găseşti niciodată”

Cum știi dacă ți-ai găsit sufletul pereche?
Cum știi dacă ți-ai găsit sufletul pereche?

Expertul în numerologie consideră că băieţii îşi caută partenera după chipul şi temperamentul mamei, iar aceasta este „o cale falsă către sufletul pereche”. Totodată, acesta afirmă că, de cele mai multe ori, caracterele diferite se atrag.

Sigur te interesează: Poate funcționa o relație fără sex? Răspunul unui celebru psihoterapeut român

„Este posibil ca sufletul pereche să nu-l găseşti niciodată. Contrariile se atrag, de obicei. Toţi băieţii mai rebeli vor iubite foarte cuminţi. A lor trebuie să fie după tipare. Să fie devreme acasă, să nu poarte decolteu sau să poarte fuste foarte scurte. Dacă e diferit de mine, mă duc după el.

Dacă tu ești prea bleg, trebuie să vină contrastul tău. Dacă se iau doi mototoli din ăștia, cheamă și părinții să le facă și patul. Contrastele dintotdeauna se atrag.", a spus Mihai Voropchievici, conform Antena 3.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net