Horoscop Neti Sandu 29 ianuarie. Vărsătorii fac un efort să treacă peste o supărare

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru fiecare nativ din zodiac, după ce „s-a consultat” cu astrele. Astrologul ne spune la ce să avem grijă în decursul zilei, dar și care sunt lucrurile care ne vor însenina ziua.

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de 29 ianuarie Foto: Arhivă
Horoscop Neti Sandu pentru ziua de 29 ianuarie Foto: Arhivă

Neti Sandu horoscop pentru 28 ianuarie 2022

Neti Sandu , astrologul de la Pro TV, vine zilnic cu previziunile astrale pentru fiecare zodie, așteptate de toți nativii. Neti ne sfătuiește cum să ne începem ziua, ținând cont de anumite aspecte importante, dar și ce ne rezervă aceasta pe parcurs. 

Vibratia zilei este 11. Va fi o zi plină de revelaţii, când oamenii şi situaţiile pe care le vom întâlni ne vor face să vedem lucrurile în alt fel, conform stirileprotv.ro.

Berbec

Berbecii ar putea sărbători ceva, la ei acasă, ceea ce le va aduce o cheltuială considerabilă. Au multe lucruri de făcut, pe care le-au tot amânat, dar azi îşi găsesc timp pentru ele şi vor fi însoţiţi chiar de persoane din cercul de prieteni. 

Taur

Taurii primesc o veste bună de la cineva aflat departe. Persoana respectivă ar putea să vină chiar ea să le spună noutăţile.

S-ar putea să facă schimbări în viaţa lor, poate se mută, poate schimbă serviciul. Sunt însă nesiguri că e decizia bună, dar va ieşi bine.

Gemeni

Gemenii ar putea ieşi la o cină romantică, după o perioadă mai tensionată în relaţie. Ar putea să facă o vizită unei rude mai apropiate şi să revadă locuri care au o importanţă emoţională pentru ei.

Rac

Racii au nevoie de mai multe ieşiri cu o anumită persoană, pentru a putea găsi puncte comune şi vor să continue să exploreze relaţia.

Vor avea o revedere emoţionantă şi care ar putea schimba multe în viaţa lor, pentru că vor primi explicaţii şi vor putea trece peste unele lucruri care se vor clarifica de abia acum.

Leu

Leii se gândesc serios la un răspuns pe care trebuie să îl dea mâine unui angajator. Pun în balanţă toate argumentele pro şi contra. Vor avea şi o discuţie serioasă pe marginea relaţiei, care ar putea să aducă un plus de stabilitate. Nu vor renunţa la ideea de căsătorie, pentru că e o alegere bună.

Fecioară

Fecioarele vor avea de câştigat emotional dacă fac o vizită rudelor. Îi va ajuta să mai uite de rate şi facturi. Pleacă undeva la plimbare cu copiii, o variantă bună de petrecut timpul liber împreună, dar şi de făcut mişcare.

Balanță

Balanţele şi-au pus toate speranţele în cineva, cu care chiar rezonează pe mai multe planuri, iar relaţia e una serioasă.

S-ar putea ocupa de casă, să mai scape din lucrurile care îi încurcă şi să facă mai mult spaţiu. Fac loc pentru birou, pentru munca şi învăţatul de acasă.

Scorpion

Scorpionii se bucură de o ieşire într-o staţiune turistică, de peisaje şi de o companie plăcută. Au nevoie de o locuinţă mai spaţioasă, pentru a putea începe viaţa de cuplu, o familie chiar.

Săgetător

Săgetătorii devin mai ataşaţi de unii oameni care le-au împins o mână de ajutor, când prietenii au dat bir cu fugiţii. Vor revedea o persoană care le-a rămas datoare cu un gest, o explicaţie, o plimbare şi care se va achita acum.

Capricorn

Capricornii realizează că oferta de lucru a unul angajator e avantajoasă şi vor da poate un răspuns luni. Iese la iveală un adevăr, iar asta va duce la o relaţie trainică de prietenie, de dragoste, o căsnicie care va dura tot cursul vieţii.

Vărsător

Vărsătorii vor face un efort să treacă peste o supărare şi să îngroape securea războiului. vor ieşi chiar la cafea cu persoana respectivă. În plus, se vor bucura de prezenţa unor oameni, cu care vor petrece câteva ore, chiar zile dacă pleacă într-o excursie. 

Pești

Peştii ar putea merge cu copiii la munte, pentru ca cei mici să se dea cu săniuţa, pantinele, schiurile, sau doar să se bucure de aerul curat. 

Vor participa la o activitate de grup, chiar dacă o fac online, de la distanţă, dar e important să îşi dea interesul şi să contribuie şi ei. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net