Horoscop Neti Sandu pentru 12 februarie 2022: Peștii sunt în centrul atenției

Neti Sandu a prezentat ce ne rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 12 februarie. Se anunță o zi reușită, fără evenimente care ar putea să tulbure echilibrul sufletesc. Nativii zodiacali găsesc curajul de a începe proiecte pe care le-au amânat de multă vreme. 

Neti Sandu a dezvăluit ce ne rezervă astrele Sursă foto: PRO TV
Neti Sandu a dezvăluit ce ne rezervă astrele Sursă foto: PRO TV

Neti Sandu, astrologul PRO TV, a dezvăluit că virbația zilei de 12 februarie este reprezentată de cifra trei, așadar mulți dintre nativii zodiacali vor spune lucrurilor pe nume. 

Horoscop Neti Sandu pentru 12 februarie 

Berbec

Berbecii se pot bucura de o vizită neașteptată din partea cuiva drag. Deși au un program foarte încărcat reușesc să găsească și puțin timp pentru relaxare. Există șanse să primească o veste bună care îi va ajuta în sectorul profesional. 

Taur

Taurii participă la un eveniment care îi va scoate din conul de umbră în care au intrat în ultima perioadă. Cel mai probabil este vorba despre un motiv de sărbătoare în familie. Vor pleca pentru câteva zile departe de casă. 

Gemeni 

Gemenii au nevoie de respiro pentru a-și încărca bateriile și iau în considerare să viziteze pe cineva drag care nu locuiește în același oraș. Dacă planurile inițiale nu se concretizează, vor căuta compania unui prieten cu care pot comunica liber. 

Rac

Racii vor purta o discuție de suflet cu o persoană care joacă un rol important în viața lor. Au ocazia de a discuta acele aspecte care i-au neliniștit în ultima vreme, iar concluzia este una fericită. Dispun de ajutorul celor din jur și se simt împliniți. 

Leu 

Nativii Leu au planuri serioase pentru viitor. Cei care sunt într-o relațiie se gândesc să ducă legătura la un nivel următor, in timp ce persoanele singure pot întâlni o persoană specială alături de care ar putea forma un cuplu în viitorul apropiat. 

Fecioară 

Fecioarele au un motiv de sărbătoare în familie. Primesc răspunsul la o nelămurire din viața personală și pot face pace cu trecutul. Se anunță o zi liniștită, în care accentul cade asupra interacțiunii cu membrii familiei. 

Balanță

Balanțele au o relație din ce în ce mai bună cu membrii familiei. După multă agitație, nativii zodiacali au în sfârșit oportunitatea de a se relaxa acasă, fără a se gândi la munca care îi aștreaptă începând de luni. Primesc vizita cuiva drag și sunt mai mult decât bucuroase să joace rolul gazdei. 

Scorpion

Sfera amoroasă este favorizată de astre. Nativii Scorpion vor întâlni o persoană care îi înțelege pe deplin și își vor umple golul sufletesc. Cei care au copiii vor organiza o mică escursie de dragul celor mici, cel mai probabil în zona montană.

Săgetător

În ciuda faptului că este weeeknd, mintea nativilor Săgetător este tot la muncă. Au primit recent o sarcină importantă și sunt extrem de responsabili. Se concentrează asupra serviciului și sunt dornici să se afirme la locul de muncă. Se află sub presiune, însă vor face față cu brio tuturor provocărilir. 

Capricorn 

Capricornii află informații noi despre o persoană pe care o priveau într-o lumină negativă. Spre după-amiază se pot întâșni cu un prieten apropiat care ăi va ajuta să privească problemele cu care se confruntă dintr-o altă perspectivă. 

Vărsător

Vărsătorii dezbat chestiuni importante de familie, însă nu reușesc să ajungă la un consens. Plictisiți de discuții și de stat în casă, vor ieși la o scurtă plimbare spre după-amiază pentru a-și face ordine în gânduri și a se detașa de cele întâmplate. 

Pești

Nativii Pești primesc o a doua șansă de la o persoană pe care au dezamăgit-o în trecut. Aspectele relaționale sunt favorizate de astre, iar nativii Pești posedă un farmec aparte care îi va ajuta să se facă plăcut celor din jur. Astăzi se află în centrul atenției grupului de prieteni.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net