Horoscop Neti Sandu pentru 14 februarie 2022: Capricornii sunt perseverenţi la locul de muncă

Ultima actualizare:

Neti Sandu, astrologul Știrilor PRO TV, aduce previziunile astrale complete pentru ziua de luni, 14 februarie. Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, la început de săptămână.

Neti Sandu foto: Pro TV
Neti Sandu foto: Pro TV

Neti Sandu ne anunţă că azi vom avea surprize azi, vom primi confirmări pe care le aşteptam de multă vreme şi veşti bune, care să ne însenineze ziua. Vibraţia zilei este 5 şi vom avea parte de acţiune pe plan sentimental.

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU 14 FEBRUARIE 2022

Berbec

Berbecii îşi fac curaj să se lanseze într-o nouă aventură, pe plan profesional. Li se vor recunoaşte merite şi vor găsi reţeta potrivită pentru a avea succes cu noua afacere. 

Taur

Taurii vor primi o recompensă la locul de muncă şi chiar li se va propune o poziţie de conducere. Se iveşte ocazia să plece undeva, după ce tot anul trecut, au vrut, dar nu au reuşit. 

Gemeni

Gemenii vor avea rezultate bune la şcoală sau se vor bucura de succesul copiilor, pe care i-au ajutat. S-ar putea să dea un interviu şi să le iasă bine. Vor primi bani şi vor putea să îşi ia ceva important, la care visau de mult şi care îi va bucura pe cei apropiaţi. 

Rac

Racii vor primi bani, iar suma va fi bine-venită, căci pot să mai achite din datoriile la bancă. Vor începe o serie de negocieri, iar punctul lor de vedere va fi acceptat de alţii. 

Leu

Leii ar putea schimba ceva legat de viaţa în doi şi vor ajunge la o soluţie bună pentru a putea avea o relaţie fericită. Vor trebui să semneze un contract şi s-ar putea să fie complet de acord cu cerinţele. 

Fecioară

Fecioarele primesc o ofertă tentantă pentru un nou job, cu un salariu bun. Se simt ataşate de persoana cu care au o relaţie şi visează la căsătorie. 

Balanță

Balanţele îşi găsesc armonia sufletească, după o perioadă de rătăcire. Sunt în priză, au lucruri care le dau bătăi de cap, mai ales nativii care sunt încă la şcoală. Vor face, însă, tot ce e nevoie pentru a da de cap problemelor. 

Scorpion

Scorpionii au idie pe care le pun în practică şi care le permit să cultive frumosul. Vor avea succes în formula de grup şi se vor sincroniza în modul de gândire şi la muncă, dar şi ceea ce priveşte interesele din timpul liber. 

Săgetător

Săgetătorii fac un bilanţ, pentru a vedea cum se pot echilibra cu banii. Speră să poată ajunge şi într-o minivacanţă. Vor semna şi ei un contract, care le va deschide un nou drum în afaceri şi le va aduce bani.

Capricorn

Capricornii vor începe nişte studii, se vor dedica unor activităţi intelectuale. Vor avea multe proiecte şi le vor duce pe toate la bun sfârşit, pentru că sunt perseverenţi. 

Vărsător

Vărsătorii îşi dau întâlnire cu cineva care ar putea să le devină companion de viaţă şi vor testa o nouă relaţie. Se vor orienta spre o zonă nouă, pe plan profesional, dar vor găsi oameni cu care să colaboreze cu succes. 

Pești

Peştii vor câştiga şi mai mulţi bani, aşa că îşi fac planuri să îşi ia casă sau maşină. Se vor asocia cu cineva, care să îi ajute să înceapă un proiect inedit şi să aibă parte de o evoluţie bună în acest an. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net