Horoscop Neti Sandu pentru 15 februarie 2022: Racii au cheltuieli neprevăzute

Neti Sandu, astrologul Știrilor PRO TV, ne spune ce ne pregătesc astrele pentru ziua de marţi, 15 februarie. Iată previziunile astrale complete, pentru fiecare zodie. 

Neti Sandu foto: Pro TV
Neti Sandu foto: Pro TV

Neti Sandu ne spune că vibraţia zilei de azi este 6 şi că vom restabili armonia acolo unde nu mai era. Ni se va spune unde am greşit şi vom face tot ce putem pentru a corecta lucrurile. 

Iată ce ne rezervă astrele pentru 15 februarie, pentru fiecare zodie în parte. 

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU 15 FEBRUARIE 2022

BERBEC

Berbecii vor amâna o întâlnire cu prietenii pentru că apar treburi care trebuie urgent rezolvate. Vor avea o ceartă cu persoana iubită, care nu pot fi alături de ei când vine vorba de o problemă în familie. 

TAUR

Taurii nimeresc la mijloc într-un conflict şi trebuie să ducă o muncă în plus pentru a convinge partenerii de afaceri să le respecte ideea. Însă se va ţine, într-un final, cont de părerile lor şi chiar vor primi o răsplată.

GEMENI

Gemenii se vor revedea cu cineva pe care nu l-au mai văzut de mult. Fac deplasări prin ţară sau chiar în străinătate, pentru a rezolva probleme de serviciu. 

RAC

Racii au cheltuieli neprevăzute şi vor apela la rezervele lor de bani. Vor găsi puncte comune cu colegii şi şefii, pentru a stabili noi punţi de comunicare. 

LEU

Leii aşteaptă încurajări de la cineva apropiat, dar nu vor primi cuvinte bune de la această persoană. Vor primi veşti care îi pun în gardă şi vor avea trebuie complicate de rezolvat. Vor avea nevoie de energie, fizică şi mentală, pentru a duce toate task-urile la bun sfârşit. 

FECIOARĂ

Fecioarele trebuie să ia o decizie legată de muncă şi se vor elibera de unele griji, care le apăsau de mult. Vor avea inspiraţie şi vor fi creativi în noul hobby pe care îl descoperă. 

BALANȚĂ

Balanţele se pregătesc de un nou eveniment în famlie, o nuntă, un botez, o aniversare, care va aduce bucurie toturor. Mai au de pus la punct trebuie, dar le vor rezolva rapid şi eficient. Vor scoate bani din buzunar pentru a cumpăra diverse lucruri prin casă. 

SCORPION

Scorpionii au succes răsunător pe plan profesional. Fac un pas important în relaţie şi se vor căsători. 

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au succes la examene, la interviuri. Cei care au copii se ocupă de şcoala lor. Fac schimbări în casă şi poate chiar se extind sau se mută în alt oraş. 

CAPRICORN

Capricornii primesc mai mulţi bani, care îi ajută să îşi acopere datoriile. Vor avea plăţi de făcut, dar îşi vor păstra şi bani pentru o ieşire în weekend. 

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor putea câştiga mai mulţi bani, dar trebuie să îşi găsească un partener la fel de harnic şi priceput ca ei, pe plan profesional. Vor primi o ofertă, fie pentru o nouă colaborare, fie pentru un nou job full-time. E o oportunitate bună pentru a se reinventa şi a se pune în valoare. 

PEȘTI

Peştii vor primi mai greu banii care li se cuvin şi trebuie să facă ei demersurile pentru a li se da suma respectivă. Au parte de noi şanse de dezvoltare în carieră şi vor cunoaşte noi oameni care îi ajute. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net