Horoscop Neti Sandu pentru 17 ianuarie 2022: Pe╚Ötii vor fi avansa╚Ťi la job

17 ianuarie 2022

A fost o noapte cu lun─â plin─â cu r─âscoliri suflete╚Öti. Unde mai pui c─â tocmai acum este ╚Öi Blue Monday, cea mai depresiv─â zi din an. Exist─â speran╚Ť─â, ├«ns─â, pentru zodii. Iat─â ce v-au rezervat astrele pentru luni, 17 ianuarie 2022.

image
Neti Sanu a dezv─âluit ce ne rezerv─â astrele pentru 17 ianuarie 2022 Foto: PRO TV

Neti Sandu a anun╚Ťat c─â vibra╚Ťia acestiei zile este 8. Asta ├«nseamn─â c─â trebuie s─â fim mai chibzui╚Ťi cu banii ╚Öi s─â nu ne arunc─âm la cheiltuieli. 

Berbec 

Berbecii au ocazia sa se mute în alt oraș pentru o vreme, cel mai probabil în interes de serviciu. Acesta este un lucru bun, însă, întrucât munca lor va fi apreciată și vor lucra la un nivel mai înalt.

Taur

Taurii au treab─â mult─â azi. Ei ├«╚Öi vor pune ordine ├«n acte, ├«n lucrurile care ╚Ťin de studii, de examene. Ve╚Öti bune, ├«ns─â! Nativii zodiei Taur se vor bucura de succes. Totul le va merge bine dac─â vor fi con╚Ötiincio╚Öi.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni se pot trezi cu oferte de job-uri noi. Vor fi surprinși și vor accepta, pentru că oferta este tentantă și li se potrivește de minune.

Rac

Pentru Raci s-au adunat cam multe în ultima vreme. Însă, dacă vor fi selectivi și vor alege doar lucrurile urgente și importante, o vor scoate cu bine la capăt. Restul treburilor vor fi făcute printre picături.

Leu

Leilor le-au rămas mai multe colaborări de trecut în revistă. Pot păstra ce li se pare lor mai ușor sau ce este mai bine plătit, depinde doar de ei! Vor alege cea mai bună variantă.

Fecioar─â

Feciore╚Öe se preocup─â mult ├«n privin╚Ťa locuin╚Ťei. Poate se vor muta ├«n alt─â cas─â sau investesc o sum─â de bani pentru a renova ╚Öi a reamenaja interiorul. Pot chiar s─â se hot─ârasc─â s─â construiasc─â ceva pe l├óng─â cas─â. 

Balan╚Ť─â

Este vremea dragostei! Balan╚Ťele se pot ├«ndr─âgosti...la a doua vedere! Prima oar─â n-a fost s─â fie, dar acum s-a produs o reac╚Ťie chimic ╚Öi pare s─â fie ceva special. 

Scorpion

Scorpionii sunt ├«mplini╚Ťi pe plan financiar. Vor primii acei bani pe care ├«i tot a╚Öteapt─â de la sf├ór╚Öitul anului. ├Ä╚Öi vor reg├óndi politica monetar─â, a lor ╚Öi a ├«ntregii familii. Cu ace╚Öti bani ├«╚Öi doresc s─â plece ├«ntr-o vacan╚Ť─â.

S─âget─âtor

S─âget─âtorii dispun de o energie debordant─â! Ei se pot folosi de ea ├«n toate direc╚Ťiile. Vor rezolva o sumedenie de lucruri ├«n aceast─â zi. E un context special ╚Öi nu trebuie s─â rateze aceast─â ╚Öans─â sub nicio form─â. Marte ├«i ajut─â!

Capricorn

Capricornii se simt agita╚Ťi azi! ├Än iubire, cineva le va da un r─âspuns pe care ├«l a╚Öteptau demult. Se pare ├«ns─â c─â acesta va fi totu╚Öi favorabil. Tot azi au o serie de urgen╚Ťe de care trebuie neap─ârat s─â se ocupe. 

V─ârs─âtor 

V─ârs─âtorii dau lovitura azi! Li se vor apropa  ni╚Öte cereri, iar cu aceast─â ocazie ├«╚Öi pot dezvolta afacerile. Se pot totodat─â g├óndi s─â fac─â ╚Öi o serie de achizi╚Ťii.

Pești

Pe╚Ötii pot avea noroc la job! S-ar putea s─â fie avansa╚Ťi ├«n func╚Ťie ╚Öi s─â primeasc─â un salariu mult mai avantajos dec├ót aveau p├ón─â acum. Oricum ar fi, e de bine!

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 capricorn jpg jpeg
pantaloni jpg
Screenshot 2022 05 27 160425 png
Cele 3 pasiuni care se pot transforma cel mai repede din hobby în afacere! jpg
Cum s─â ├«╚Ťi renovezi singur locuin╚Ťa  Tips & tricks de la speciali╚Öti ├«n domeniu jpg
horoscop zilnic 27 mai jpg