Horoscop Neti Sandu pentru 17 ianuarie 2022: Peștii vor fi avansați la job

A fost o noapte cu lună plină cu răscoliri sufletești. Unde mai pui că tocmai acum este și Blue Monday, cea mai depresivă zi din an. Există speranță, însă, pentru zodii. Iată ce v-au rezervat astrele pentru luni, 17 ianuarie 2022.

Neti Sanu a dezvăluit ce ne rezervă astrele pentru 17 ianuarie 2022 Foto: PRO TV
Neti Sanu a dezvăluit ce ne rezervă astrele pentru 17 ianuarie 2022 Foto: PRO TV

Neti Sandu a anunțat că vibrația acestiei zile este 8. Asta înseamnă că trebuie să fim mai chibzuiți cu banii și să nu ne aruncăm la cheiltuieli. 

Berbec 

Berbecii au ocazia sa se mute în alt oraș pentru o vreme, cel mai probabil în interes de serviciu. Acesta este un lucru bun, însă, întrucât munca lor va fi apreciată și vor lucra la un nivel mai înalt.

Taur

Taurii au treabă multă azi. Ei își vor pune ordine în acte, în lucrurile care țin de studii, de examene. Vești bune, însă! Nativii zodiei Taur se vor bucura de succes. Totul le va merge bine dacă vor fi conștiincioși.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni se pot trezi cu oferte de job-uri noi. Vor fi surprinși și vor accepta, pentru că oferta este tentantă și li se potrivește de minune.

Rac

Pentru Raci s-au adunat cam multe în ultima vreme. Însă, dacă vor fi selectivi și vor alege doar lucrurile urgente și importante, o vor scoate cu bine la capăt. Restul treburilor vor fi făcute printre picături.

Leu

Leilor le-au rămas mai multe colaborări de trecut în revistă. Pot păstra ce li se pare lor mai ușor sau ce este mai bine plătit, depinde doar de ei! Vor alege cea mai bună variantă.

Fecioară

Fecioreșe se preocupă mult în privința locuinței. Poate se vor muta în altă casă sau investesc o sumă de bani pentru a renova și a reamenaja interiorul. Pot chiar să se hotărască să construiască ceva pe lângă casă. 

Balanță

Este vremea dragostei! Balanțele se pot îndrăgosti...la a doua vedere! Prima oară n-a fost să fie, dar acum s-a produs o reacție chimic și pare să fie ceva special. 

Scorpion

Scorpionii sunt împliniți pe plan financiar. Vor primii acei bani pe care îi tot așteaptă de la sfârșitul anului. Își vor regândi politica monetară, a lor și a întregii familii. Cu acești bani își doresc să plece într-o vacanță.

Săgetător

Săgetătorii dispun de o energie debordantă! Ei se pot folosi de ea în toate direcțiile. Vor rezolva o sumedenie de lucruri în această zi. E un context special și nu trebuie să rateze această șansă sub nicio formă. Marte îi ajută!

Capricorn

Capricornii se simt agitați azi! În iubire, cineva le va da un răspuns pe care îl așteptau demult. Se pare însă că acesta va fi totuși favorabil. Tot azi au o serie de urgențe de care trebuie neapărat să se ocupe. 

Vărsător 

Vărsătorii dau lovitura azi! Li se vor apropa  niște cereri, iar cu această ocazie își pot dezvolta afacerile. Se pot totodată gândi să facă și o serie de achiziții.

Pești

Peștii pot avea noroc la job! S-ar putea să fie avansați în funcție și să primească un salariu mult mai avantajos decât aveau până acum. Oricum ar fi, e de bine!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net