Horoscop Neti Sandu pentru 19 februarie 2022: Capricornii dau dovadă de generozitate

Ultima actualizare:

Neti Sandu, astrologul Știrilor PRO TV, a prezentat previziunile astrale pentru ziua de 19 februarie 2022. Se anunță o sâmbătă prielnică rezolvării situațiilor dificile. Nativii zodiacali au șansa de a observa situațiile dintr-o perspectivă obiectivă. 

Neti Sandu a prezentat previziunile astrale pentru ziua de 19 februarie Sursă: PRO TV
Neti Sandu a prezentat previziunile astrale pentru ziua de 19 februarie Sursă: PRO TV

Neti Sandu a dezvăluit că vibrația zilei de 19 februarie este reprezentată de cifra 1, așadar nativii zodiacali se concentrează mai mult asupra propriei persoane. Sunt șanse să obțină răspunsuri pentru unele întrebări care le dădeau multe bătăi de cap.

Horoscop Neti Sandu pentru 19 februarie 2022

Berbec

Berbecii ies la socializare şi primesc o ideea pentru un nou job sau un nou proiect. Sunt invitaţi la o plimbare şi chiar o ieşire din oraş de o persoană dragă. 

Taur

Taurii dau o fugă la nişte rude, pentru a sărbători ceva. Ies cu prietenii şi schimbă idei de viaţă şi experienţe. Îşi fac planuri cum să petreacă timpul liber într-un mod incitant.

Gemeni

Gemenii le fac o surpriză copiiilor şi îi duc într-un loc la care cei mici visau de mult, fie că e la munte, la un patinoar sau un loc de joacă. Impresionează pe plan profesional şi li se va acorda un titlu sau o sumă de bani. 

Rac

Racii îşi refac viaţa sentimentală, dacă sunt singuri. Dacă sunt deja într-o relaţia, lucrurile merg din ce în ce mai bine. Pleacă într-o vizită în ţară şi se bucură de ieşire o zi sau două, pentru că aveau nevoie de un moment de calm. 

Leu

Leii se implică într-un nou proiect. Se ocupă de casă şi de familie, iar apoi mai au timp, pe seară, şi de prieteni. 

Fecioară

Fecioarele primesc o veste bună de la cineva care îi scoate la o plimbare. Menţin contactul cu oameni de calitate, fie că sunt parteneri de afaceri sau persoane care le-au acordat credite în clipe delicate. 

Balanță

Balanţele rup monotonia şi se pregătesc să muncească cu şi mai mult spor de luni încolo. Au timp şi pentru ele, fac sport, se relaxează şi ies la cafea cu un prieten. 

Scorpion

Scorpionii se bucură de vizita cuiva care vine doar pentru a schimba câteva impresii. Sunt ocupaţi azi şi primesc oferte de muncă. Lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine şi sunt ajutaţi de intuiţie să se descurce. 

Săgetător

Săgetătorii se concentrează pe un hobby, se reinventează. Sunt preocupaţi de familie, de rudele apropiate şi se eliberează emoţional după o perioadă stresantă.

Capricorn

Capricornii îşi descoperă o pasiune, se apucă să studieze ceva nou, pentru că vor avea în sfârşit timp în acest week-end. Dau dovadă de generozitate şi le fac pe plac alor lor. Au musafiri şi îşi umplu timpul cu activităţi plăcute. 

Vărsător

Vărsătorii sunt invitaţi de prieteni la un moment festiv, într-un cadru restrâns. Poate pleacă din oraş, undeva într-o staţiune, unde vor petrece tot week-end-ul. 

Pești

Peştii vor cunoaşte pe cineva care le va da speranţe că vor avea o viaţă fericită în cuplu. Se bucură de prezenţa oamenilor dragi şi de veşti bune, iar acum e momentul perfect pentru a-şi face planuri pentru perioada care urmează.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (27) jpg
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net